tip na střílečku z 2sv.

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
*obelix*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tip na střílečku z 2sv.

Příspěvek od *obelix* »

Čau, němáte někdo tip na střílečku z 2sv. ve stylu COD2 s novou pěknou grafikou? O MP moc nejde, spíš kampaň .. dík
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: tip na střílečku z 2sv.

Příspěvek od Alfajk »

posledni co jsem hral bylo Brothers in Arms a Red Orchestra 2
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
*obelix*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *obelix* »

co jsem hrál starší díly BiA tak to bylo na mě moc strategický... Jak tě bavila ta Red orchestra 2?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nic moc prave, 2x bych to nehral
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

ubersoldier 1 a 2 :D
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
*obelix*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *obelix* »

řikám něco novýho :D 2ka je z roku 2008 .. něco z letoška/loňska by nebylo? Koukám že poslední dobou je to docela válečná krize :D samí války z blízký budoucnosti a druhá sv. ticho po pěšině :D
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

já myslím, že není kde brát..... prostě není no :x
už my ty ultra modern warfare lezou krkem...

edit: jedině wolfa :)
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

edit 2: a nebo ještě Sniper Elite 3
ještě doplním, že je docela obtíž najít něco novýho a co teprv kdyby chtěl člověk najít něco z 1. světový .... jen, odbočím... docela mně překvapila v AC Syndicate mise z 1.sv., nejdřív se mi to moc nezdálo, ale postupem času se mi tato mise asi líbila nejvíc z celé hry...
Naposledy upravil(a) Pepa1 dne stř 24. úno 2016, 13:44, celkem upraveno 1 x.
*obelix*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *obelix* »

njn wolf to je zas děsná Quakeovka ... ta cod měla kouzlo postupujících spolubojovníků (takový to mi ti sice moc nepomůžem ale vypadá to jako že jo) ...
Ten Sniper Elite mam snad dvojku na steamu ale ještě jsem to nezkoušel, zkusím ho .. popřípadě si zahraju zas znovu dvojku coda :D ... 5ka upřimě stála taky zaprd
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

Sniper Elite 2 se mi líbila (dobrej nástupce cod2), ale 3 už mě docela nudí - hraju jí jen kvůli tomu, že jsem ji koupil za plnou cenu...

jinak stále hraju cod 1 a 2...
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

To je prave problem, za poslednich minimalne 5 let tu nebyla zadna hra z 2.SV, ktera by sla ve slepejih MOH, COD. Ted se vsichni zameruji na soucasnost/budoucnost. Snad se to zase casem obrati, az vsichni budou mit dost...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
karlji
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od karlji »

Těžko budeš hledat noovu hru z 2. světové, když dnešní komunita mladých chce všechno moderní... nejlépe ještě nepoužívané technologie. Nezbývá než doufat, že je to třeba časem omrzí. Tyhle trendy bývají vždycky ve vlnách...
*obelix*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *obelix* »

jn našel jsem Battalion 1944 to by nemuslo bejt špatný..
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

jenze to je multiplayer only, to neni zrovna to, co chci od hry z 2 sv.v.
lampa
Nováček
Nováček

Příspěvek od lampa »

a co Wolfenstein: The New Order ? sice to není uplne druha svetova ale nacky tam strilet muzes dle libosti a navíc celkem poctive odvedena remeslna práce...
MaPa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaPa »

Jj.. taky mi chybi hry jako puvodni MoH a CoD. Jediny FPS hry co jsem posledni dobou hral byly prave novy Wolfenstein hry.
Pavlovic1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlovic1 »

Jo starý dobrý MoH.To byli ještě poctivý hry,žádná recyklace jako dnes.
r7 2700x|custom water cooling|asus strix x470-f gaming|asus dual rtx 2080ti|2x 16gb corsair vengeance lpx DDR4 3000mhz|ssd samsung 830 60gb|ssd samsung 850evo 250gb|ssd crucial mx200 500gb|asus xonar phoebus solo|swissonic asm7+swissonic sub10|evga supernova 750W G2+cablemod white/red|in win 909 black|samsung c49hg90|win 10 home 64bit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“