Ale je bohužel fakt, že už jsem to auto potkal i na lowprofile gumách, tunning discích, rudé neony a špriclé signální zelenou v kombinaci s oranžovou. To mi hlava nebere...
GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- GROO
- Začátečník

-
Re: GTA V - ONLINE
Tak já utratil cca 3,2M GTA$, ale koupil jsem obě verze Rosevelta, (my dost točíme filmy, tak se hodí oba) jednu nechám jak je a druhou jsem "potunil", ale žádnou divočinu, technicky zůstalo stejné (motor, převodovka, brzdy atd.) pouze drobné kosmetické úpravy, jako chromová maska, "okřídlená niké" na chladič atd. prostě nechci zkazit ducha doby.
Ale je bohužel fakt, že už jsem to auto potkal i na lowprofile gumách, tunning discích, rudé neony a špriclé signální zelenou v kombinaci s oranžovou. To mi hlava nebere...
- jano101
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mám takú možno lamácku otázku ale musím sa opýtať
ako je tu riešené ukladanie hry ???
hrám hru urobím misiu a pri auto ukladaní sa ma to opýta že či chcem ukladať lebo že si prepíšem nejaký slot
nehovoriac že sú v hre tri postavy no mám z toho chaos priznám sa že by som to neriešil ale ked už 3x opakujem to čo som urobil tak ma to desí !!!!!
poradíte ako to mám robiť resp treba ísť vždy do domu a ľahnúť si až vtedy sa to ukladá alebo ako je to doteraz som z GTA akokoľvek problém nemal
ako je tu riešené ukladanie hry ???
hrám hru urobím misiu a pri auto ukladaní sa ma to opýta že či chcem ukladať lebo že si prepíšem nejaký slot
nehovoriac že sú v hre tri postavy no mám z toho chaos priznám sa že by som to neriešil ale ked už 3x opakujem to čo som urobil tak ma to desí !!!!!
poradíte ako to mám robiť resp treba ísť vždy do domu a ľahnúť si až vtedy sa to ukladá alebo ako je to doteraz som z GTA akokoľvek problém nemal
- jagoda
- Středně pokročilý

Tak ak si spokojny s momentalnym stavom tak si to uloz do jedneho slotu.
Ak si si neni isty tak ukladaj za kazdu postavu po kazdej misii cez quick save cez mobil.
Ak si si neni isty tak ukladaj za kazdu postavu po kazdej misii cez quick save cez mobil.
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- jano101
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
OK teraz som prišiel na to ze je tam zapnuté autosave
- GROO
- Začátečník

-
Já teda osobně mám autosave vypnutý, to je jedna z prvních věcí, co vypínám, protože to děsně nesnáším. Ukládám kdykoliv chci (mimo mise) na mobilu quick save a dělám si tři až čtyři savy, které postupně přepisuji. Můžu se tak vrátit o 3 mise zpět.
To bylo v GTA IV, tady ne.jano101 píše: ...treba ísť vždy do domu a ľahnúť si až vtedy sa to ukladá alebo ako je to...nemal
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Už jste někdo koupil tu loď za 6 mega? Šetřím na ní a možná jí tak za měsíc-dva budu mít, ale abych nebyl zklamaný...
- Woyta
- Středně pokročilý

Rekl bych, ze polovina fora.
Je to jen na machrovani. Velkej smysl nema. Mozna tak pro VIP prace.
Je to jen na machrovani. Velkej smysl nema. Mozna tak pro VIP prace.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- blaho
- Žlutá karta

-
ja mam tu za 10 mega, ale uz som aj zabudol ze ju mam,
ale da sa na nej pekne trollit.
Minule som mal na plazi troch novacikov, a som ich sekal velkou sniperkov,
nemali sancu, tak to po 10 min. vzdali
ale da sa na nej pekne trollit.
Minule som mal na plazi troch novacikov, a som ich sekal velkou sniperkov,
- GROO
- Začátečník

-
Já mám taky tu nejdražší, počítej že kromě machrování ti k ničemu nebude, ani Heist z ní nespustíš. My s kamarádama točíme filmy, tak jako interier dobrý, ale jinak užitná hodnota žádná.
Nebo byla sranda, když mne s vrtulníkem honili nějací týpci s vrtulníky, tak jsem to nabral směr jachta a cestou jen tak mimochodem zapnul protileteckou obranu jachty...

To jsem už taky zažil.blaho píše:Minule som mal na plazi troch novacikov, a som ich sekal velkou sniperkov,
Nebo byla sranda, když mne s vrtulníkem honili nějací týpci s vrtulníky, tak jsem to nabral směr jachta a cestou jen tak mimochodem zapnul protileteckou obranu jachty...
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
vcera jsem koupil, hraje to jeste nekdo ?
- jagoda
- Středně pokročilý

Hra to vela ludi, vyuzi double XP co je teraz a naexpis vela, za misiu mas aj 6000xp,
ty ak este nemas rank tak za hodinu hrania das aj 15 rankov. Trva to este dva dni tusim.
Btw ja som 111 rank a potrebujem tu 120 uz chcem minigun.

ty ak este nemas rank tak za hodinu hrania das aj 15 rankov. Trva to este dva dni tusim.
Btw ja som 111 rank a potrebujem tu 120 uz chcem minigun.
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- GROO
- Začátečník

-
To je pravda, dokonce mám poslední 2-3 týdny dost lidí z friendlistu online (8-15 najednou), navíc stále přicházejí noví hráči, toho že budeš sám bych se nebál.jagoda píše:Hra to vela ludi...
Já mám rank 177 a minigun mám docela dlouho, tak můžu zodpovědně říct: "JE NAPROSTO SKVĚLÉÉÉÉJ!!!!!"jagoda píše:Btw ja som 111 rank a potrebujem tu 120 uz chcem minigun.
A jak píše JAGODA, ze začátku to jde rychle, včera jsme hráli PacStan s klukem s nízkým levelem, v prvním setupu měl lvl. 11 a po hodině a zakončené finálové misi lvl. 19. To já jsem rád, když mi to týdně skočí o 2 levely.
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
a naky nicky? at si vas muzu pridat? nemam skym hrat, hral sem to asi hodinu a mam 11 
// akorat se mi nepodarilo dokoncit moc heistu, bud se mi odpojujou lidi, nebo je lidi malo na dokonceni a nebo to je samej rage kid..
// akorat se mi nepodarilo dokoncit moc heistu, bud se mi odpojujou lidi, nebo je lidi malo na dokonceni a nebo to je samej rage kid..
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na heisty bych se teď vykašlal, opravdu využij ten double cash & RP za normální mise...
Heisty můžeš hrát pak 
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- GROO
- Začátečník

-
No, věc názoru, jako beru 2x RP, to pomáhá v levelování, ale na vydělání peněz nic moc, maximálně pro hráče bez peněz a přátel co jsou vděční za pár babek. PacStan je tak na hodinu, za setupy mám 20-25k$, to je minimálně 100k$ a ve finále se dělíme 4x 25%, tj. 300k$ na osobu (běžně dojíždíme s 1,2M$), takže suma sumárum, hodina hraní = 400k$. To v misích s double cash určitě nedáš.
Navíc, pokud máš dobrý tým (férové kamarády), založí každý svůj PacStan a setupy projde s randomy. Potom na finále pozve zbývající členy týmu a dělí se 4x 25%. Po odjetí finále založí druhý člen týmu své finále a zase pozve. Když se vystřídají všichni čtyři, má každý na kontě cca 1,3M$, za cca 2hodiny hraní.
Takhle se vydělávají prachy...
Navíc, pokud máš dobrý tým (férové kamarády), založí každý svůj PacStan a setupy projde s randomy. Potom na finále pozve zbývající členy týmu a dělí se 4x 25%. Po odjetí finále založí druhý člen týmu své finále a zase pozve. Když se vystřídají všichni čtyři, má každý na kontě cca 1,3M$, za cca 2hodiny hraní.
Takhle se vydělávají prachy...
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dobře, 400k za hodinu s double cash sice nedám, to je pravda
Ale kolem cca 250k běžně a přesně jak říkáš, když hraješ zrovna sám, tak je to fajn a lepší možnost podle mě moc není. 
Samozřejmě, že když to máš takhle rozvrhnutý s ostatníma lidma, tak je to nejlepší. Ale myslím si, že to phz zatím takhle nemá...
Samozřejmě, že když to máš takhle rozvrhnutý s ostatníma lidma, tak je to nejlepší. Ale myslím si, že to phz zatím takhle nemá...
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
to nemam no, bavilo by me to vic kdybych mel skym hratMichael24 píše:Samozřejmě, že když to máš takhle rozvrhnutý s ostatníma lidma, tak je to nejlepší. Ale myslím si, že to phz zatím takhle nemá...
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Taky hraju sám a jsem rád že jsem si teď vydělal 200k v nějakém Heistu kde to borci měli zmáklé a já dostal 2x tolik protože to bylo poprvé co jsem to plnil.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Woyta
- Středně pokročilý

Docela bych vecer neco zahral. Blaho tak nejak prestal hrat. Asi furt lesti FX35.
//
PCT Crew
http://rsg.ms/2370055
TS3.FASTLINE.CZ
Rickova mistnost pro ty co si chteji pokecat s Blahem a mnou.
//
PCT Crew
http://rsg.ms/2370055
TS3.FASTLINE.CZ
Rickova mistnost pro ty co si chteji pokecat s Blahem a mnou.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- blaho
- Žlutá karta

-
Tak ja sa na TS a GTA dostam fakt neviem kedy, work,polovacky a mlada pipina
A na TS by uz bola so mnou nuda, uz ani nepijem
A na TS by uz bola so mnou nuda, uz ani nepijem