ANO vím, že G2 je lepší, jelikož narozdíl od G1 jí nedělá Fortron ale SuperFlower ALE, prostě je finanční krize
Ale k věci, mile mě překvapila hlučnost zdroje oproti tomu starému, je relativně tichý i v zátěži ale hlavně mi klesly teploty na CPU a základní desce......teplota v plné zátěži stoupá rozhodně pomaleji + nedosahuje takové teploty, jako se starým zdrojem.
Když jsem spustil na hoďku Kombustor tak PC neklekl jako dříve, takže jsem rád, že jsem ten zdroj vyměnil.
Jinak hrál jsem zatím Crysis 2 s HD texturama + DX 11 patch na Full HD rozlišení, Ultra detajly + AA a musím říct, že hra jela bez jedinného záseku + karta nebzučí už tolik, jako se starým zdrojem. Hold Zdroj je asi fakt základ, vyřešil jsem tím více věcí najednou. Takže v průběhu dnů budu dělat testy zátěže, teploty, takty, OC atd.
Takže tu průběžně budu přispívat své zkušenosti. Jinak pořídil jsem si měřič spotřeby do zásuvky a čistě jen PC Case mi se starým zdrojem bral 513W když jsem testoval vytížení všech kompoment v PC ..... Těď jsem na rychlovku zkusil dát test s novým zdrojem a co nevidím, spotřeba klesla z MAX 513W na +- 430w. Takže jak říkám, jsem mile překvapen, jo hold ta účinnost zdroje bude na jiném levelu než u toho Evolve, nechápu, jak jsem něco takového mohl koupit ( před 5 lety )