Program na snížení jasu obrazu na monitoru

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
PKBO
Moderátor
Moderátor

Program na snížení jasu obrazu na monitoru

Příspěvek od PKBO »

Zdravim, hledám nějaký program, který bych rád využil pro zatmavení pouze jednoho z dvojice monitorů...

Buď mě tu svítí stránka o akciích s bílím podkladem, nebo facebook rovněž s bílím podkladem a podobně a je to celkem otravné, když chce člověk dlouho do noci na druhém monitoru pařit, nebo koukat na filmy...

Tak hledám nějaký program, který by fungoval podobně jako f.lux ovšem pouze na jednom z dvojice monitorů... Nějaký ověřený typ ? :)

Celkem by i mohl vyhovovat nějaký plugin pro chrome, který by uměl nějakou šetrnou inverzi barev.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Program na snížení jasu obrazu na monitoru

Příspěvek od zombux »

tak na tom monitoru sniž jas a je to, ne?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

doplnek pro prohlizec najdes urcite, ale ja jsem videl jen pro konkretni stranky, jako treba facebook nebo youtube, ze by to defaultne snizilo jas vsude, to jsem nevidel

...nejjednodusi reseni bude ten flux pro oba monitory najednou
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Flux je fajn, ale bohužel ti to prostě zatmaví i to co zatmavit nechceš --> gaming monitor :)

Zombux---> zdlouhavé překlikávání, navíc nepařim furt že jo, jde mě jen o to abych byl schopný čučet na film třeba a očkem se nerušeně podívat na to co potřebuju, jakmile zjistim že je nutný se tomu zas věnovat tak si to zase rychle zesvětlit...

A mimo to ten můj dell s debilním dotykovým ovládáním občas stávku a na dotyk prostě nereaguje a QINX umí zase 90HZ takže na něm zatmavovat nepotřebuji.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“