Ahoj, nevim, zda to pisu do spravne sekce, takze kdyztak prosim o presun a zaroven se omlouvam.
Od doby, co jsem upgradoval na Windows 10 mam zvlastni problem. Pouzivam Google Chrome. Kdyz surfuju na internetu, je po celou dobu aktivni adobe flash player, ve spravci zarizeni vidim, ze mi zere velke mnozstvi pameti. Bezne okolo 1 - 2 GB RAM. Prijde mi to prilis, ale budiz, to bych i zvladnul. Horsi je to, ze cas od casu mi prohlizec hodi chybu nejakeho skryptu a zasekne se. Kdyz pres spravce uloh ukoncim flash player, tak se prohlizec zase rozbehne. Stava se mi to rekneme 3x tydne. Dalsi , asi ta nejpodivnejsi vec je, ze mi obcas zacne hrat z reproduktoru nejaka reklama v cizim jazyce, anglictina, spanelstina... Pokud ukoncim flash player ve spravci, prestane to.
Zkousel jsem preinstalovat Chrome, odinstalovat flash player - smazat ho i ze systemovych slozek. Cca dva dny v pohode. Vcera jsem ale zjistil, ze se sam zase nainstaloval.
System mam legalni, po upgradu z Win7 Home, navstevuji jen ,,ciste" weby, zabezpeceni pouzivam od MS - Defender.
Muze mi nekdo poradit ? Diky
Windows 10 + Google Chrome = Adobe Flash problem ?
Moderátor: Loki5567
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý
Windows 10 + Google Chrome = Adobe Flash problem ?
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows 10 + Google Chrome = Adobe Flash problem ?
Obcas si někdo stěžuje na memory leak s poslední verzi flashe, sám jsem ale nic podobného nezažil.
Když to zkusíš přes firefox, tak se to chová stejně? Jaké stránky přesně navštěvuješ? nebo to naskočí ihned na vysoké využití paměti?
Když to zkusíš přes firefox, tak se to chová stejně? Jaké stránky přesně navštěvuješ? nebo to naskočí ihned na vysoké využití paměti?
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý
spajdr píše:Obcas si někdo stěžuje na memory leak s poslední verzi flashe...
Staci otevřít prohlížeč a během pár minut je tam přes 1GB. Otevřu seznam, idnes, přečtu si zprávy.. Firefox jsem nezkoušel, v patek až dorazím domů zkusím. Chrome používám kvůli synchronizaci s telefonem.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- PKBO
- Moderátor
njn, je to žrout, mám otevřeno 4 okna, v tom 20 neaktivních záložek a hned je to 1,6 gb... horší je to v práci, tam běžně dostávám hlášku o zaplnění paměti, za den tam člověk otvírá a otvírá okna, až zjistí že samotný chrome zabere 5 gb Jelikož jsou dneska ale paměti zase zahubičku, tak to není velký problém vyřešit kapacitou
- killerek
- Začátečník
-
Jen pro porovnani IE11 s 21 zalozkami zabira jen 800 MB. Asi si po delsi dobe zase udelam test prohlizecu.
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Flash sice zere hodne, mate pravdu, ale nic by mu tam nemelo hrat jenom tak, bez toho ze by nic nevidel, uz jsem mu doporucil to pak projet nejakym antivirem a antimalware softem, protoze pouziva jenom defendera od M$.