[Case Mod] Corsair 300R Black&Gold
Moderátor: L4mka
- jasper12
- Začátečník
-
Re: [Case Mod] Corsair 300R Black&Gold
WOW! Pěkná práce!
Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU 3.4GHz,ASUS P8Z77 M PRO,16GB RAM,W7 64x bit,GTX 1070 Zotac,Samsung 850 Evo 120 gb,EVGA SuperNOVA 750 G2 Power Supply 750W
- SirThunder
- Nováček
-
Moc hezke, profi ciste udelane. Mas predstavu, kolik casu ti to tak overall sezralo?
3x Dell T20: CPU: Intel Xeon E3-1225v3 | RAM: 3x 32GB (4×8 GB DDR3L 1333 MHz) | HDD: 3x Samsung 850 EVO, 3×1TB | OS: VMware vSphere 6 + VMware Virtual SAN
- prograw
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem
@SirThunder: Úprava skříně zabrala jeden víkend, s překližkou se pracuje dobře, úprav plechů jsem tolik nedělal. Horší to bylo s měřením, všechno bylo od oka, nebo +-. Potáhnutí subwoofer textilií je také na chvilku, nejdéle zabere schnutí lepidla.
Instalace vodního okruhu mi zabrala asi dvě až tři hodiny, zkušený vodníkář by to měl napojené za zlomek času.
@SirThunder: Úprava skříně zabrala jeden víkend, s překližkou se pracuje dobře, úprav plechů jsem tolik nedělal. Horší to bylo s měřením, všechno bylo od oka, nebo +-. Potáhnutí subwoofer textilií je také na chvilku, nejdéle zabere schnutí lepidla.
Instalace vodního okruhu mi zabrala asi dvě až tři hodiny, zkušený vodníkář by to měl napojené za zlomek času.
- 1neon1
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
moooc pěkný hlavně ta zlatá :§)