Sluchátka nad 3000 vč. DPH
Moderátor: CageJ
- CZECHYa
- Začátečník
Re: Sluchátka nad 3000 vč. DPH
Oboje zapojíš do té nové zvukovky a jen přes ovladače přepínáš. Samozřejmě integrovanou můžeš mít, ale já osobně bych ji vypnul.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
- 3482
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
zvukovku už mám ASUS XONAR Phoebus Solo. a ted už ty sluchátka vybral sem:
http://sluchatka.heureka.cz/sennheiser-hd-598/ ,doufám že sem vybral dobře uzavřená nechci potřebuji trochu slyšet okolí,
http://sluchatka.heureka.cz/sennheiser-hd-598/ ,doufám že sem vybral dobře uzavřená nechci potřebuji trochu slyšet okolí,
- CZECHYa
- Začátečník
Byl jsi nakonec vyzkoušet přímo v obchodě? A kde konkrétně?3482 píše:zvukovku už mám ASUS XONAR Phoebus Solo. a ted už ty sluchátka vybral sem:
Celkově si myslím, že budeš spokojen, HD 598 mají velkou stage, jsou pohodlná a design je jako Rolls Royce. Určitě pak dej vědět jak jsi spokojen s kombinací Xonar + Sennheiser, na to že jsi původně chtěl něco ve smyslu Steelseries si se posunul pořádný kousek kupředu k reálnému audiu!
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
- 3482
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
nikde sem nebyl jen sem četl tuny recenzí, ještě sem koukal po nějaké AudioTechnice v podobné cenové relaci ale u ní se mi nelíbil hlavový most/opěrka (dráty nad hlavou a textil na hlavě) nebo jak se tomu říká.
Objednávám o víkendu.
Objednávám o víkendu.
- RAHER
- Začátečník
-
Zdravím potreboval by som štuplové slúchadla na hranie hier a počúvanie hudby pri športe ; rozpočet 250€ ak ma niekto nejaké slušne skúsenosti s nejakými budem vďačný za návrhy
- blaho
- Žlutá karta
-
Zdravim ...
Zhaňam sluchadla s mikrakom /na TeamSpeak/, uzatvorene , nie koženne naušniky
* brutalne bassy !!! + zvuk
* hry+ hudba
* rozpočet neni , ale dajme tomu +-300 eur
* aj s vlastnou zvukovkou , inak pojdu cez : Asus Xonar DX/XD
/pri vydaní 1080Ti, budu v PC s nejakou poriadnou zvukovkou, zatial takto/
nieco take napr. ???
Audio-Technica ATH-AG1x
https://www.alza.sk/audio-technica-ath- ... d=18852479
len tie naušniky koženne
fakt neviem , poraďte , thx
* inak tie bassy myslim važne , musi to trhať hlavu , jak hovori Hladis aj hviezdu nad Kremľom
Zhaňam sluchadla s mikrakom /na TeamSpeak/, uzatvorene , nie koženne naušniky
* brutalne bassy !!! + zvuk
* hry+ hudba
* rozpočet neni , ale dajme tomu +-300 eur
* aj s vlastnou zvukovkou , inak pojdu cez : Asus Xonar DX/XD
/pri vydaní 1080Ti, budu v PC s nejakou poriadnou zvukovkou, zatial takto/
nieco take napr. ???
Audio-Technica ATH-AG1x
https://www.alza.sk/audio-technica-ath- ... d=18852479
len tie naušniky koženne
fakt neviem , poraďte , thx
* inak tie bassy myslim važne , musi to trhať hlavu , jak hovori Hladis aj hviezdu nad Kremľom
Naposledy upravil(a) blaho dne pát 6. kvě 2016, 11:37, celkem upraveno 1 x.
- coyd
- Začátečník
No obecne cim vyssi bude cena, tim mene se dockas pridanych basu, protoze ty sluchatka jsou zamerene na vernost podani Ale co vim tak nejbrutalnejsi basy ma asi Sony MDR-XB950, tam jak zapnes cudlik, tak ti to vystreli oci , ale ty jsou bez mikraku.
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 27" AOC AG271QG 165Hz 2K G-Sync
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
- Fidor
- Začátečník
Pokud jsou finance tak těma Audio-Technica ATH-AG1x určitě nic nezkazíš, budou super a maj skvělej mikrák
Audio-Technica má teď ještě levnější headset a to ATH-PG1
A nebo Sennheiser G4ME ZERO určitě taky nebudou špatný
Toliko k herním headsetum.
Dále se dají pořídit skvělé a se super basem V-MODA M100 a k nim V-MODA Boom mic
Nebo ještě zajímavé jsou Beyerdynamic Custom One Pro ke kterým Beyerdynamic prodává také kabel s mikrákem a je z nich pak herní headset
Popřípadě libovolná sluchátka + Antlion MODMIC 4.0
Audio-Technica má teď ještě levnější headset a to ATH-PG1
A nebo Sennheiser G4ME ZERO určitě taky nebudou špatný
Toliko k herním headsetum.
Dále se dají pořídit skvělé a se super basem V-MODA M100 a k nim V-MODA Boom mic
Nebo ještě zajímavé jsou Beyerdynamic Custom One Pro ke kterým Beyerdynamic prodává také kabel s mikrákem a je z nich pak herní headset
Popřípadě libovolná sluchátka + Antlion MODMIC 4.0
AMD Ryzen 5 5600x; NH-D15S; Gainward GTX 1080 Phoenix GLH 8Gb; 32Gb DDR4 (3600Mhz CL16); ASUS TUF Gaming B550-Plus, Kingston A2000 M.2 - 1TB, Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; Samsung C27FG73 (144hz); Leopold FC750R PD (Cherry Mx RED); Logitech G pro X superlight (800 DPI); iFi ZEN DAC V2; Edifier R1280DB; Sennheiser HD560S + Antlion ModMic 4.0. - PS4 slim 2TB -.
- blaho
- Žlutá karta
-
dakujem chalani omrknem to,
kludne este poradte , neponahla to ...
a hej no, chcem brutalne basy + a musia byť s mikrakon
Fidor , pozeram na ne, ale fakt neznašam kozenne naušniky ,
neni nieco bez nich, mam rad napr. nejaky taky material ako na mojich súčasných :Sennheiser PC 323D
aha, Antlion MODMIC 4.0 , no to vyzera dobre , dik chlape
kludne este poradte , neponahla to ...
a hej no, chcem brutalne basy + a musia byť s mikrakon
Fidor , pozeram na ne, ale fakt neznašam kozenne naušniky ,
neni nieco bez nich, mam rad napr. nejaky taky material ako na mojich súčasných :Sennheiser PC 323D
aha, Antlion MODMIC 4.0 , no to vyzera dobre , dik chlape
- Fidor
- Začátečník
Sennheiser G4ME ONE ale ty jsou otevřená, uslyšíš co se děje kolem tebe, netlumí tolik hluk.... propřípadě koupit ty G4ME ZERO a dokoupit pak tyto velurové naušníky a přehodit si je
Koukni na recenze, dost těchto dražších sluchátek má v balení nebo k dokoupení velurové naušníky aby si člověk vybral co mu sedí.... nebo se dají dokoupit.
Například na ty Beyerdynamic Custom One Pro se určitě prodávají.
A na ty ATH-AG1x by měli jít velurové naušníky z ATH-AD700/900(X) ale chtělo by si to ještě ověřit
BTW sám mám Sennheiser HD 555 + Antlion MODMIC 4.0 a je to parádička jen ten MODMIC v integrované zvukovce na desce zní šíleně. Ale já ho mam v SoundBlasteru X-Fi a pohodička, kluci si chválej že mě slyšej parádně a já si můžu užívat hraní s pořádnejma sluchátkama
Koukni na recenze, dost těchto dražších sluchátek má v balení nebo k dokoupení velurové naušníky aby si člověk vybral co mu sedí.... nebo se dají dokoupit.
Například na ty Beyerdynamic Custom One Pro se určitě prodávají.
A na ty ATH-AG1x by měli jít velurové naušníky z ATH-AD700/900(X) ale chtělo by si to ještě ověřit
BTW sám mám Sennheiser HD 555 + Antlion MODMIC 4.0 a je to parádička jen ten MODMIC v integrované zvukovce na desce zní šíleně. Ale já ho mam v SoundBlasteru X-Fi a pohodička, kluci si chválej že mě slyšej parádně a já si můžu užívat hraní s pořádnejma sluchátkama
AMD Ryzen 5 5600x; NH-D15S; Gainward GTX 1080 Phoenix GLH 8Gb; 32Gb DDR4 (3600Mhz CL16); ASUS TUF Gaming B550-Plus, Kingston A2000 M.2 - 1TB, Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; Samsung C27FG73 (144hz); Leopold FC750R PD (Cherry Mx RED); Logitech G pro X superlight (800 DPI); iFi ZEN DAC V2; Edifier R1280DB; Sennheiser HD560S + Antlion ModMic 4.0. - PS4 slim 2TB -.
- blaho
- Žlutá karta
-
a tie otvorene sluchadla maju dostatočne brutalne basy ?
ono hodil by som ich ku zvukovke Asus Xonar DX/XD, takze
tam sa to dalo doladiť
* mozno by boli aj otvorene lepsia volba ,
nejak som si zvykol na to
* chapem , tazko mi radit, ked sam neviem co chcem
no vecer na to pozieriem v klude v robote , teraz dozeram na firmu
ono hodil by som ich ku zvukovke Asus Xonar DX/XD, takze
tam sa to dalo doladiť
* mozno by boli aj otvorene lepsia volba ,
nejak som si zvykol na to
* chapem , tazko mi radit, ked sam neviem co chcem
no vecer na to pozieriem v klude v robote , teraz dozeram na firmu
- coyd
- Začátečník
Dik za ten modmic to je dobra vychytavka Kup ty Sony a modmic, usetris zlataky a budes mit vystrelene oci
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
- blaho
- Žlutá karta
-
jop , ale Sony MDR-XB950 ma tie naušniky, co ja moc nerad
ale cena zaujimava a SONY mam rad
takze urcite prejdem recenzie , thx
ale cena zaujimava a SONY mam rad
takze urcite prejdem recenzie , thx
- icebosss
- Začátečník
-
Podle toho co myslíš brutální basy, to si kup beats audio pro bum bum. Tyhle kvalitnější sluchátka mají většinou takové úderné a pevné basy, žádný dum dum že to rozvibruje hlavu, takhle to ani být nemá. TO by tě asi zklamaly sluchátka za 30-100 tisíc, tam žádné dunění nenajdeš, jen přibližně reálný zvuk
Uzavřenější pocitově asi duní víc, protože zvuk nemůže jít pořádně do prostoru jako otevřené. Ale zase ztrácejí v té prostorovosti a pohodlnosti, potí se většinou uši a mají velký příklak pro izolaci, takže můžou bolet uši.
Uzavřenější pocitově asi duní víc, protože zvuk nemůže jít pořádně do prostoru jako otevřené. Ale zase ztrácejí v té prostorovosti a pohodlnosti, potí se většinou uši a mají velký příklak pro izolaci, takže můžou bolet uši.
- blaho
- Žlutá karta
-
Ake , Beats by Dr.Dre Pro ?
No hej, to viem ze basy maju jak svina,
ale ze su tazke a tlacia hlavu
Inak niesu tie sluchadla iba predrazeny blud ?
No hej, to viem ze basy maju jak svina,
ale ze su tazke a tlacia hlavu
Inak niesu tie sluchadla iba predrazeny blud ?
- icebosss
- Začátečník
-
přesně to jsou umí jen dunět, ale zvuk je totálně mimo.. jo a jsou drahý celkem
- racecar
- Středně pokročilý
https://www.alza.sk/audio-technica-ath- ... 81.htm?o=9
akurat niesu uzavrete
ak ti nebudu vyhovovat tak ich vratis
akurat niesu uzavrete
ak ti nebudu vyhovovat tak ich vratis
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- icebosss
- Začátečník
-
já bych doporučil Sennheiser hd 600 nebo 598. Měl jsem hd600 sou bytelný, snad nerozbitný sluchátka co ti vydrží 10 let a více, když se o ně budeš starat, naušníky se dají koupit a kabel vyměnit. Kabel doporučuji nějaký custom, dost se tím zlepší zvuk.
Krmil jsem je myslím z tohohle xonaru. Já používám teď Sennheiser hd 700, to už jsou zase sluchátka za 17k a používám je hlavně na hry a hudbu. Mikrák mám obyč někde z ebay nebo alliexpresu za 2 dolary, který se da přichytit na kabel a úplně to stačí, na skypu vše v pohodě. Není to extra kvalita, ale lidi mě slyší a nějak extra to nešumí.
hlavně ty hd 600 jsou mrtě pohodlné, 598 mají zase líbivej design a jsem si jistej, že budou pohodlný taky.
Jinak bych šel také do těch G4me One, ale ne zero
Krmil jsem je myslím z tohohle xonaru. Já používám teď Sennheiser hd 700, to už jsou zase sluchátka za 17k a používám je hlavně na hry a hudbu. Mikrák mám obyč někde z ebay nebo alliexpresu za 2 dolary, který se da přichytit na kabel a úplně to stačí, na skypu vše v pohodě. Není to extra kvalita, ale lidi mě slyší a nějak extra to nešumí.
hlavně ty hd 600 jsou mrtě pohodlné, 598 mají zase líbivej design a jsem si jistej, že budou pohodlný taky.
Jinak bych šel také do těch G4me One, ale ne zero
- Ache
- Pokročilý
Já bych šel do něměckých beyerů - DT990 jsou prostě klasika... a pohodlný na uších.blaho píše:a hej no, chcem brutalne basy + a musia byť s mikrakon
Pokud chceš uzavřený, tak třeba ty custom one
A brutální basy na jakýchkoliv lepších sluchátkách ti zajistí správné nastavení EQ:
http://abload.de/img/beznzvuukaon.png
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | INNO3D RTX 4070 Ti | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- blaho
- Žlutá karta
-
Tak uz ste ma zamotali no vyber je obrovsky, tak cez vikend snad nieco vyberiem