Problém CD/RW ASUS CRW-4012A - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Jacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém CD/RW ASUS CRW-4012A - vyřešeno

Příspěvek od Jacko »

Mam napalovacku Asus CRW 4012A, vypalovanie Cd a prepisovanie Cd Rw je vsetko v pohode, ale nechce mi nic precitat, co napalim alebo ked tam dam hocijake vypalene cd. Co sa mu stalo :cry: , ak mal niekto nejaky problem prosim poradte mi :| Diky vopred!
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

A zkoušels nějaký originální CD? Může to být klidně zaprášená čočka, nebo ti to špatně pálí. Dones nějaký vypálený CD ke kamarádům, ať ho zkusej.
Bathory
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: Problem s napalovackou Asus

Příspěvek od johny128 »

Jacko píše:Mam napalovacku Asus CRW 4012A, vypalovanie Cd a prepisovanie Cd Rw je vsetko v pohode, ale nechce mi nic precitat, co napalim alebo ked tam dam hocijake vypalene cd. Co sa mu stalo :cry: , ak mal niekto nejaky problem prosim poradte mi :| Diky vopred!
no a ked to napalujes, tak na kolkatke?A ked to das citat, len sa proste tvari akoby si ani ziadne cd nevlozil, alebo sa ho silou mocou snazi nacitat==zjabe az to lezie na nervy? :)
Jacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacko »

Napalovat cd tomu ide bez problemov, lebo co som napalil hudby, to slape vo vezi, aj data nacita ina cd-rom dvd-rom ..., len akurat moja Asuska :sad: nenacita nic.
Data napalujem max 16x, hudba max 8x, aj ine cd-cka som skusal, ale nic nepomohlo.
Okrem toho sa ani vobec nesnazi nacitat to cd, nenajde nic.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak to je divný, když to vypaluje, tak to napřed ty data taky musí přečíst, nebo pálíš "fly" přes jinou CD-ROM? Jestli je to nový a dělá to takhle od začátku, tak to reklamuj. Jestli můžeš, tak ji vyzkoušej v jiným PC.
Bathory
Jacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacko »

Mozno preto necita, lebo som ju uz kupoval pred 2 rokmi, asi mu dosla zivotnost :(.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“