Asus HD 7870 problém s obrazom
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Padres
- Nováček

-
Asus HD 7870 problém s obrazom
Dobrý večer prajem ,chcel by som sa spýtať na grafickú kartu Asus HD 7870 DC2TG, z ničoho nič mi ostala čierna obrazovka pri hraní. Po reštarte PC už systém ani nenabehol ,zasekol sa na načítavaní winu 10. Myslel som si že je to nejaká chyba v systéme , keďže som mal celý systém len preklonovaný na SSD, takže som ho celý preinštaloval ale po nainštalovaný ovládačov grafickej karty zase ta istá chyba. Bez nich to ako tak šlo aspoň na internet v núdzovom režime. Grafická karta mi nezobrazuje žiadne chyby v obraze ,mám na mysli artefakty a tak pod. (čiary, pruhy). Staršie aj novšie ovládače som skúšal, samozrejme aj test v inom PC ,stále ta istá chyba. Viete niekto v čom to je prípadne ako túto chybu odstrániť? Už síce mam druhú grafickú kartu ale táto by sa zišla buď ako náhradná alebo do iného PC. Predom Ďakujem za akúkoľvek odpoveď, snáď som Vám to napísal pochopiteľne 
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Asus HD 7870 problém s obrazom
Pokud pouzivas nejaky program na taktovani, napr. afterburner, tak ho v nouzovem rezimu odinstaluj.
Pro jistotu v nouzovem rezimu odinstaluj ovladace grafiky pres DDU - http://www.wagnardmobile.com/
Jak dlouho mas tu kartu?
Pro jistotu v nouzovem rezimu odinstaluj ovladace grafiky pres DDU - http://www.wagnardmobile.com/
Jak dlouho mas tu kartu?
- Padres
- Nováček

-
kartu mám asi necelé tri roky ona síce je ešte v záruke ale mal som na nej iný chladič, takže neviem či by mi to u nich prešlo
každopádne ďakujem a výskúšam to tak ako si napísal
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud nebyla zarucni pecet prelepena pres sroubek na puvodnim chladici (tzn. neporusil si ji) a pokud si neztratil zadnou z puvodnich nalepek co je na karte, tak by reklamace mela byt bez problemu.
- Padres
- Nováček

-
mno tak nejak som zabudol po pri práci ze som aj niečo niekam písal, nálepku tam nemám žiadnu a nemám ani tušenie kde skončila (asi v koši). ešte tie ovládače poskúšat 
- Padres
- Nováček

-
skusal som novsie aj starsie ovladace ,vzdy som predtym odinstaloval cez DDU v nudzovom rezime predchadzajuce a pre istotu aj na nvidiu ktoru mam teraz, mas nejaky napad co stym dalej ? este mi napadlo ze asi mesiac predtym ako mi odisla zacala robit artefakty na world of tanks ale potom to z nicoho nic po par dnoch prestalo ( v biose a v nudzovom rezime je obraz v poriadku )