Jinak jen tak na okraj davam to zde jelikoz jsou zde sami fanousci projektorů. Mam tu prebytecny ASUS S1 kdyby mel nekdo zajem pisnete mi SZ..
snad to neni proti pravidlum
Moderátor: maXXmilian

neni zac taky kdyz jsem kdysi pred mnoha lety zacal experimentovat s projektorama nic v CR nebylo coz me taky dost stvalo proto jsem zalozil tohle vlakno a zacal si projektory pucovat od vyrobcu na recenze a myslim si ze to urcite k necemu bylo kdyz se podivam na to jak je tohle vlakno uspesnykapella píše:Díky moc je.těžky někde sehnat nějaky kloudny info aspon teda pro neanglicky mluvící.Díky stratosovi za dobre rady

Za ty penize je to dobrej kompromis. Samozrejne kdybysme viděli obraz z toho lepšího epsona tak bysme to asi poznali. Tusim ze jsem meril vzdalenost a bylo to cca 3.8m. 3d jeste ne. Nevim jakberka496 píše:Reptile: Taky mi přijde, že ta černá není tak zlá jak se v některých recenzích píše. Z jaké vzdálenosti se díváš na ten 110" obraz? Zkoušels 3D?

Není už lepší si pořídit černé plátno + levnější projektor bez DEEP BLACK?Stratos píše:ono DEEP BLACK maji jenom ty lepsi EPSONY vcetne meho a je to opravdu znat... Obcas mate problem rozlisit kam jeste na platno projektor sviti a kde uz ne pokud mate celou obrazovku cernou...
Bohuzel si za tuto featuru nechava EPSON celkem zaplatit..

cerne platno stoji k 100kberka496 píše:Není už lepší si pořídit černé plátno + levnější projektor bez DEEP BLACK?