World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
pavel_999
Nováček
Nováček

Re: World of Tanks

Příspěvek od pavel_999 »

Co říkáte na nové zvuky motorů? U některých tanků mi to připomíná sekačku na trávu :-).
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

zvuky motoru vicemeně OK, ten TDI zvuk co to mělo předtim byl divnej, ale zase nebyl tak otravnej :D mě ruší že ty motory jdou slyšet z dálky strašně

jediný co se mi fakt nelíbí je zvuk zásahu velkýho HE na pancíř, člověk nepozná že mu artyna ubrala právě 1500 života
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

jo to je pravda ty damage zvuky - zní jako ding a ejhle půlka hp v rektu :x
s Intelem na věčné časy
tackleberry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tackleberry »

Já bych si třeba na to ding i zvykl. Nejhorší je, že ty zvuky od sebe nejdou prakticky odlišit podle toho co na tebe střílí. Dříve jsem se nevěnoval moc hp, ve smyslu abych je kontroloval po každém obdrženém zásahu jako teď. Jasně jsem poznal, že jsem dingl/dostal dmg od velké ráže děla 750dmg+, od malé ráže do 122mm, HEATy a HEčka podle jejich charakteristického zvuku při dopadu. Ale teď jsem vždy už tak po hodině hry z těch zvuků tak otrávenej, že to vypínám.

Po tom co mě v prvních hrách s novými zvuky trefila nespotnutá E-100 HEATem a jinou hru zase T10 TD a já si to po tom zásahu hned ani neuvědomil, tak už mě to donutilo si nainstalovat hit log a ještě si chci vybrat nějaký vhodný velký HP bar (a já rád hrál vanilla verzi).
...
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Hitlog považuju za esenciální věc, protože díky němu vím, co do mě střelilo i kdo konkrétně to byl.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Vy máte problémy :roll: Proč se pokaždé na ten HP bar nepodíváte, když dostanete zásah? I když budete vědět, za kolik jste dostali, tak si stejně v půlce bitvy už nebudete pamatovat, kolik máte HP. Asi jsem divný, ale sledování HP baru a modulů považuji za jednu z nejdůležitějších věcí při hraní.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

A to jako mam po kazdem zasahu delat kalkulaci puvodni HP - aktualni HP, abych teda konecne zjistil, za kolik jsem dostal? Chci vedet, jak moc me zase vydupalo RNG a opravdu mam v bitve dulezitejsi veci na praci, nez si procvicovat odcitani.

Navic hitlog dle konfigurace muze obsahovat dalsi uzitecne informace, jako napr. kdo po tobe strili a cim strili. Nejlegracnejsi mi prijde fakt, ze kdyz ve vanilla klientovi te trefi nespotnuty tank, pricemz poskodi modul, tak se ti jeho jmeno dole vypise, ale kdyz jenom da penetraci bez poskozeni modulu, tak zadne info nedostanes. :lol: Proste WG logika v akci.

btw: Co je zase tohle?

https://www.youtube.com/watch?v=nJWYze3 ... e=youtu.be

To jako ta strela mela proletet az za nim, nebo co? 1500 m/s APCR na 320m?
Replay: http://www54.zippyshare.com/v/MJhfHTiJ/file.html
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

To je tak složité poznat, jestli jsi dostal za čtyři kila nebo třeba za litr? :-D Hraju už asi dva roky s čistou verzí hry, bez jediného modu a nikdy jsem neměl problém s tím, co píšeš.

A to, co máš v tom videu, je zpoždění serveru, nic divného a nového, protože jsi nejspíš vystřelil opravdu za něj. Se serverovým zaměřovačem by to šlo poznat.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Ne, ale jestli jsem dostal treba za 476 nebo 528 uz bez hitlogu trochu problem je. Kdyz to chces vedet presne, tak proste nemas jinou moznost.

U te strely by to slo asi nejlip poznat s free kamerou na separatnim klientovi, ale na to se muzu...
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

damage zvuky jsou super. S JG E-100 jsem včera "dingal" dokud jsem si nevšiml zůstatku cca 250HP :razz: . WG je zkrátka čím dál lepší. Chtělo by to zase nějaký rebalanc....
Daron
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daron »

S tym dinganim je to teraz katastrofa, to je pravda.

Viete mi odporucit nejaky Tier V-VI light tank na splnenie misii? Inak to moc hrat nebudem, ide mi len o splnenie misii. Skautov nehram rad.

Dakujem.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

T37
Goldnoob team proud member!
Daron
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daron »

Pozriem sa na to. Povodne som chcel kupit 59-16, kedze by som ho vyskumal z cinskej Type T-34, ale ked som sa pozrel aku ma penetraciu, tak ma to hned preslo.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

O tier výš je jeden z nejlepších tanků vůbec - T71. Rozhodně Amíky.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Daron
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daron »

Super, dakujem za rady.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

59-16 je fajn, když se nechá základní 57 mm.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

59 16 je oportunistická neuniversální sviňka. Buďto vypneš na zasobák LT nebo neprorážíš a netrefuješ a umřeš. Tip do budoucna : neberte to nikdo do týmu na turnaj.
Daron
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daron »

Dnes budem mat dost volnych XP na kupu T21, tak dufam, ze budem spokojny.

Co je take skvele na T71?
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Z tier 6 LT je asi nej T37, DPM 2400 (skoro), má výborný dohled, penetrace na goldu spojená s poměrně přesným dělem, na který jde dát stabík!!! z toho dělají schopnýho zabijáka.
MT-25 je asi rychlejší, ale dělo je hnus, sice má skvělý DPM, ale má mizernou alfu i penetraci, zaměřuje znatelně pomalejc než nabíjí a dohled level brambora dělá svoje. A nejde na to dát stabík.
59-16 se bere čistě na pasiv scouting, nikdo od toho nechce dmg, to je jen bonus. BTW to základní dělo je skoro stejný, jako topový na MT, ale má ještě horší zaměřování, takže ble, nebrat.

Co je tak svělýho na T71? Nech mě hádat: rychlost, obratnost, zásobník, skvělá rychlost nabíjení jak zásobníku tak i mezi výstřely, dobrá penetrace, APCR jako základní munice, vynikající dohled. Zapomněl jsem na něco?

E: jo, našel jsem docela zajívavej replay :-) TADY

Pilarius: přesně tak.

A teď můžeme rozvést diskuzi na téma M41 nebo T71 ;-)
Protože mě Bulldog prostě přijde jako lepší tank, protože je mimo šance na hoření a HP ammoracku ve všem lepší než T71. A mít 10° deprese děla je sen. Srovnání
Naposledy upravil(a) Jeltík dne ned 20. bře 2016, 13:58, celkem upraveno 7 x.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Asi to, že nemá žádná negativa. Skvělá mobilita, camo + spot range, zásobník, slušná penetrace standardní munice. Začátek - passive spotting. Když jede něco slepého, není problém to tracknout a udržet tracknuté pro spojence, nebo to trochu pozobat. Když se rozsvítí žárovka, hurá pryč, nebo uzobat toho, kdo ji rozsvítil, pokud je jen jeden. :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“