FARMING SIMULATOR 2015

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
raptor98
Nováček
Nováček

FARMING SIMULATOR 2015

Příspěvek od raptor98 »

Zdravím, potřeboval bych poradit. Hraji farming simulator 2015 , ale mám staženou verzi. Ale fungovala dobře, ale jednou jsem si ten farming simulator 2015 chtěl zahrát a klikl jsem na tu ikonu s tou hrou a napsalo mi to, že musím vložit disk. Nevěděl jsem co s tím, tak jsem pc uvedl do dřívějšího stavu o pár dní nazpátek kdy mi ještě ta hra šla bez problémů. Pc se obnovilo do dřívějšího stavu a hra taky už běžela, ale vymazala se mi ta celá jednotka s tou hrou a nikde jí nemohu najít. A když farming spustím tak se to seká, že to není ani možné hrát. Rozjel jsem to úplně na nějvyšší detaily a teď se to seká i při nejmenších detailech. Nevíte, jak bych mohl tu jednotku s tou hrou najít??. Protože podle mě to spolu souvisí , že se to tak seká.
Děkuji všem za odpověď.
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: FARMING SIMULATOR 2015

Příspěvek od Shaquille »

raptor98 píše:ale mám staženou verzi.
Tady ti nikdo neporadi, warez sem nepatri... Pokud tedy nemyslis verzi stazenou ze Steamu/Originu/GOG.

//edit Wilik - promaz
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: FARMING SIMULATOR 2015

Příspěvek od spajdr »

Slusne panove, nebo se zacnou rozdavat karty.
raptor98 : A mas tedy originalni verzi? jestli ne, tak se tady nemame o cem bavit.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“