Gothic II

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: Gothic II

Příspěvek od Maxtor »

Tak jsem to po dlouhych mesicich znovuobjevil a uvedomil si, ze jsem to nikdy ani nezapl.. pred par tydny tedy zacalo martirium ve vysledku dlouhe 76h cisteho casu (i s datadiskem)..
Zdolal jsem to uz nekdy pred mesicem ale i tak se ted musim vykecat, jak jsem si to uzil.. :) ..kde je v dnesni dobe podobnym hram konec.. :(
adock
Nováček
Nováček

Problém s gothic 2

Příspěvek od adock »

Mam win 7 takže určitě všichni víte že mi to na 7ičkách nejde

existuje nejaký fix nebo patch nebo něco co bych nainstaloval a šlo by mi to?

děkuji předem za veškeré rady...
//LOVIT: sloučeno s původním tématem
viktor123321
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s gothic 2

Příspěvek od viktor123321 »

zkus klasickej režim kompatibility (ale pokud si dobře vzpomínám, mě to jelo i bez toho)
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Pokud je to stejnej problem jak jsem mel ja u jednicky tak pomohlo nahrat posledni ovladace od Nvidie a ukoncit procesy firefox.exe a plugin-container.exe pred spustenim.

Na notebooku s ATi to jelo v pohode.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Urcite vsichni vime, ze to na 7mickach nejede, presto muj bratr vzal CD, nainstaloval game a hraje.. samozrejme ze na Win 7 Home Premium x64 kde to proste bez sebemensiho problemu jede.. :sarcasm:
Ma snad Gold Edici nebo co to je.. proste komplet balik vcetne Die Nacht des Raven..
Genital
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Genital »

Od verze 260.89 jede gothic I,II na win7 bez problemu.

http://www.nvidia.com/object/win7-winvi ... river.html

Kouknete do popisu,je to tam dole napsany,opravena komptibilita se starsima hrama jedouci na DX7-9
Obrázek
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak on Gothic jel vždy lépe na NVidia kartách než ATI/AMD. A to i nejnovější Gothic.

//Thellwin - promaz
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
nimdanim
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nimdanim »

Zahrál bych si taky, ale na win 7 mi to nejede a zahrál bych si to mnohem raději než dnes přeceňovaný Skyrim.
Metaller
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Metaller »

mně to taky jelo v pohodě, sice jsem to musel nainstalovat v nouzovém režimu, ale šlo to ;) w7 64x..
Collin13
Nováček
Nováček

Příspěvek od Collin13 »

koupil jsem si original complete collection, kde uváděli, že to je upravené aby to běhalo na win 7...je to lež musel jsem udělat jednu radu tady z fóra .....Genital má naprostou pravdu nainstaloval jsem ovladače 260,89 a hra šlape jak hodinky. jen je důležité reinstal ovladačů a potom instalace hry.. jinak to má tendence házet chybu a mě to ještě vyhodilo audio takže aktualizace ovladače audia.... ale opravdu super. !!!
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Kde je to DX11? Vždyť polygonů to má stejně, jen ty textury nejsou tak strašné.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Je to dx11 rendering vcetne tessellace, nasvetleni, stinu atd.Na textury je potreba dalsi mod
https://www.youtube.com/watch?v=SdqXup3-CQQ
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

AC: Odkdy jsou pocty polygonu zavisly na DX?
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Odjakživa?
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
ferfon
Nováček
Nováček

Re:

Příspěvek od ferfon »

vacatko píše:supr parba moc mne bavila rpg to je moje taky premejslim ze rozjedu za maga az bude cas dojel sem to za pala
Za mága je to určitě největší hardcore, hlavně ze začátku. Super zábava :-D
Svata_Oresky
Začátečník
Začátečník

Re: Re:

Příspěvek od Svata_Oresky »

ferfon píše:
vacatko píše:supr parba moc mne bavila rpg to je moje taky premejslim ze rozjedu za maga az bude cas dojel sem to za pala
Za mága je to určitě největší hardcore, hlavně ze začátku. Super zábava :-D
Snažíš se nahonit příspěvky nebo co? Jenom, že reaguješ na téměř 12 let starý post.
CPU:AMD Ryzen 7 5800X3D + Be quiet! DARK ROCK PRO4 MB:ASUS ROG STRIX X570-F GAMING RAM:G.SKILL 32 GB DDR4 3600MHz CL16 TRIDENT Z GPU:ASUS DUAL GeForce RTX 4070 12 GB OC Zdroj:Be quiet! PURE POWER 12 M 850W SDD:Samsung 870 EVO, M.2 250 GB + Samsung 860 EVO 1 TB HDD:WD -Blue EX 1 TB CASE:Be quiet! SHADOW BASE 800DX Black Periferie: ASUS ROG STRIX Flare Cherry MX Red, CZ + Corsair Scimitar PRO RGB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“