ESO- Elder Scrolls online

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

sefin
Začátečník
Začátečník

Re: ESO- Elder Scrolls online

Příspěvek od sefin »

Mě se ESO líbilo hodně a peněz nelituji. Spíše mě mrzí jakým směrem se to nakonec dalo. Chtěl jsem více Elder Scrolls směr a ne MMO směr.

No viděl jsem to prostě špatně navzdory tomu co říkali všichni okolo. Ale každopádně hra před tím než jsem skončil se mi zdála lépe vyvážená pro malé PVP než je tomu dnes. Velké PVP je lepší dnes, protože už tam nelítají upíří ničitelé ve společnosti impulse vláčků. To zase hodnotím dost pozitivně.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

To nebylo nic světoborného předvídat fail. Mířit do vod placeného MMO s typickým "TES lemplovským přístupem" (tm) je trefa do hnědého .) Nijak mě to ale netěší. TES je dost jedinečné mezi RPG a má obrovský potenciál. Mezi rádoby wow killerama to byl první titul, u kterého jsem si připouštěl možnost úspěchu. Jenže po pár videích a prvních informacích bylo jasno, že jen dojí značku, protože hold firemní strategie jest peníze se*rou další peníze.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Pro betatestery uz funguje ten free vikend.Staci stahnout a hrat...
PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PaulCZE »

Event byl zprovozněn dnes okolo čtvrté hodiny odpolední, končit bude zhruba ve stejnou dobu v pondělí. Je zde někdo, kdo se též hodlá zúčastnit (či se již účastní)?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Dneska sem to hral par hodin.Beru to jako single player hru s hracema okolo.
Bavi me to vic jak beta hlavne diky addonum co vylepsujou UI.
Clovek si pripada ze hraje pc hru a ne konzolovej port.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

jsem si ucet, na kterej to prislo, registroval s nejakym chytrym nickem a ted to po mne chce zadat "jmeno meho nejoblibenejsiho zvireciho mazlicka", problem je, ze ja to jmeno neznam a jinak se me nedari zresetovat heslo...jde to i nejak jinak?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liquidfunk »

Taky mi prisel jako beta testrovi free weekend tak du mrknout. Sem zvedave ale asi to nebude nic svetoborneho coz?
PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PaulCZE »

Head celkem přesně vystihl koncepci hry. Mně se hra v této podobě líbí a skýtá dostatek prostoru pro hráčovu realizaci. Osobně jsem velmi spokojen.

Ohledně zapomenuté ověřovací otázky, myslím, že jiným způsobem heslo neresetuješ, ale zkus napsat přímo na podporu.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

K technicky strance:
Textury prostredi spis prumer.Textury postav sou perfektni.Namluveni v rozhovorech taky pekny.Treba ta prvni zenska v Tutorialu co vas osvobodi, tak tu dabuje stejna zenska co dabovala Shepardovou v mass effectu 1-3 :)
Animace pri rozhovorech taky super.
Optimalizace dobra.Venku v prirode mam 100Fps.Ve meste kde je milion lidi 50Fps se vsim na max.
Dneska jeste zkusim 4k DSR.
Naposledy upravil(a) HEAD dne pát 17. dub 2015, 21:03, celkem upraveno 1 x.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak ve 4K mam 50-60Fps takze hratelny na GTX970.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Jeste to vyzkousej v PVP, tam jsou docela propady, kdyz se semele vetsi bitva. Ale SP jede hodne v pohode.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

Vím, že vykopávám mrtvý topic, ale nechce se mi zakládat nový ke hře, kdy už je tu tento...
Hledám radu spíš technického rázu.
Ze sentimentu začal sporadicky hrát zase ESO, asi po roce a půl a docela mě to bavilo, dokud jsem na Velikonoce neodjel na dovolenou. Po návratu 28.3. večer si launcher začal sosat nějaký pársetmegový patch+hotfix, a od té doby si nezahraju...
Spustím, lognu se, v character select vyberu char, loading screen a pak mě to kopne zpátky do login screen s hláškou "An unexpected error has occured" a abych to zkusil později...
Párkrát se mi podaří naloadovat do hry na max dvě sec, kdy to zase spadne. Projel jsem offi forum (12 stran, pár lidí stejné problémy jako já, ostatní ve hře po DLC lagy, DC atp), české stránky, další fan page a zkoušel různé postupy, co jsem na nich našel, včetně odpojení routeru od zdroje, znovuzapojení, s restartem pc, zkoušel jsem nastavení firewallu, vypnul jsem Comodo i Firewall ve Woknech, nic. Stáhnul jsem nové ovladače ke grafice, přes DriverBooster aktaulizoval veškeré další ovladače, nic nepomohlo...Dokonce jsem ze zoufalství napsal ticket, po týdnu jsem dostal odpověď ve smyslu, jestli se mezitím problém nevyřešil sám, že mám zkusit vypojit modem/router...

Tak jsem zkusil nahodit ESO i na noťas, kde mám 64b W7, protože z nabídky nastavení ve W10 (desktop) jsem fakt nešťastnej (ten systém je relativně ok jen pokud vše šlape, jakmile se má člověk v něčem hrabat, je to k pláči) a začalo to dělat to samé...
Nakonec jsem ze zoufalství udělal na mobilu hotspot a hodil ntb přes data operátora a do hry jsem se dostal bez problémů. Switchnul jsem zpět na providera internetu a zas to začalo házet chyby.
Zkusil jsem nahodit teda jiné onlinovky, jestli tam není blokovaná nějaká vzdálená komunikace se serverama, ale WoW, WoT, SWTOR i GW2 šlapou jak hodinky...Prolezl jsem nastavení Firewallu, jestli nemá nějaké výjimky, nebo nějak blbě nastavený režim, nebo něco zakázané, ale prostě nic, nada...

Napadá vás něco?
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tenhle problem s "unexpected error" jsem mel v guild wars 2 jen s tim rozdilem, ze na me vyskakoval nahodne behem hrani, zkousil jsem spoustu veci(vcetne desitek ticketu s oficialnim supportem hry - uplne k nicemu) a nic nepomohlo, pomohla vymena routeru, ten puvodni byl uz hodne starej a nemam tuseni, co v nem mohlo bejt spatne, klidne to nemuslo bejt tim routerem, ale treba provider provedl nejakou zmenu

zkus si zavolat providerovi a popis mu problem, mozna za to muze on, kamosovi takhle nefungovalo tunngle kvuli nejakejm zablokovanejm portum, i kdyz ho provider porad ujistoval, ze zadny porty nutny pro provoz neblokuje
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“