Tak jedu Ultimate obtížnost, level 76. Elite jsem vysekal celkem s přehledem. Zabrat mi dal jen hlavní boss příběhu - hodně běhání a chlastání potek. Ani jednou jsem na tu obtížnost nechcípl. Podle mě to mají blbě vyvážené, když se začíná na veterána, tak pak máte na elite příliš vysoký level. Dungeony jsem šel jen jednou na elite a dodělal quest a v těch dungách už potvory měly o 2-3 lvl méně, než já.
No, ale Ultimate, to je celkem vohul už

Hlavně ty bossové s hvězdou, ideálně, když jich je víc. Rezisty na max jsou asi základ. Nejnižší mám poison, asi 30% a potkal jsem nějakýho jedovatýho bosse zombíka a podařilo se mi konečně chcípnout. Hlavně ty monstra mají mega vytuněný spelly. Předtím udělal zelený kolečko na zemi, ze kterýho stačilo kousek ukročit... teď hodí takový jedovatý clusterfuck, že mi sotva stačí otevřená louka na manévrování.
Ale mám zastaralý itemy - průměr lvl 53. Bude těžký to měnit, protože mají dobrý staty a zapadají do sebe (hlavně rezisty). Jo a podařilo se mi naštvat v rozhovoru toho týpka Mondrogena, nebo jak se jmenuje, jak je dlouhý quest na cleansing jeho svatyně. Je to nějaký bůh, či co, jsem mu říkal, že se má líp starat o svět, tak se do mě pustil

lvl 96 boss... ne, ještě, že moje postava fakt rychle běhá x)