Quantum Break

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Quantum Break

Příspěvek od Paul »

angry joe 5/10, je to prostě průměr, nejslabší hra remedy.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

ach jo, a přitom Alan Wake se jim tak povedl - alespoň mě se líbil...
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

ta hra neni tak spatna dokonce s lehce snizenejma detailama bezi i ve 4K celkem obstojne (40fps) :)
stutter zadnej bezi to jak po masle
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

j, ještě by to chtělo vyřešit češtinu :(
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

nejvic z cely hry se sekaj hrany videa :D :D (to je teda fakt fail..)

co se tyka cestiny tak baleni souboru atd. je stejny jako u alan wake takze staci kdyz si nekdo vyhradi cas a prelozi to :)

jinac vsichni nadavaj na UWP ale me to nakonec celkem potesilo
1) okamzitej ALT-TAB
2) pozna to ALT-TAB takze to pauzne hru
3) okamzita zmena urovne detailu a rozliseni (ale to muze bejt dany castecne i enginem)
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

oneb1t píše:1) okamzitej ALT-TAB
2) pozna to ALT-TAB takze to pauzne hru
3) okamzita zmena urovne detailu a rozliseni (ale to muze bejt dany castecne i enginem)
1 a 2 - mají být samozřejmost, když máš hru v borderless a spousta her se tak chová.
3 - také spousta her nepotřebuje žádné resety pro okamžitou změnu detailů za chodu.
- prostě nic za co by mohlo UWP. :wink:
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

no tak 1 a 2 rozhodne uplnou samozrejmosti nejsou :D a to ani kdyz hra bezi ve fullscreen windowed modu a taky to jde okamzite vypnout :D to je dalsi +

takze jediny co me zatim na UWP vadi je nutnost mit microsoft ucet protoze to je opruz
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

oneb1t píše:takze jediny co me zatim na UWP vadi je nutnost mit microsoft ucet protoze to je opruz
A co instalace hry na jiný dick než C?
Steam, origin, Uplay se před instalací hry zeptá, kam se má hra naisntalovat. Store se neptá a rovnou to někam cpe po kliknutí na download.
Většina lidí v dnešní době má malý systémový SSD disk a hry si cpe na větší HDD (no já to cpu na větší SSD, ale princip je stejný).

U mě je UWP zatím odpad, spíš doufam, že se to nechytne. A nebo ať to MS udělá pořádně! Ale to je věc, kteoru MS rozhodně neumí - dělat něco pořádně :-D
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

To už se řešilo, je přece logické, že se to řídí nastavením v Systému, v haldě podpoložek, copak ti to nedává smysl? :lol:

MS na tom musí zapracovat, tudy opravdu cesta nevede. Stalo se mi přesně to - C: je 60GB SSD a pak nedostatek místa a to ne hned ale někde v půlce třeba - prostě si to čeká až zaplní disk a pak NENI MISTO. MS fakt klobouk dolů... :roll:
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

Ache píše:
oneb1t píše:takze jediny co me zatim na UWP vadi je nutnost mit microsoft ucet protoze to je opruz
A co instalace hry na jiný dick než C?
Steam, origin, Uplay se před instalací hry zeptá, kam se má hra naisntalovat. Store se neptá a rovnou to někam cpe po kliknutí na download.
Většina lidí v dnešní době má malý systémový SSD disk a hry si cpe na větší HDD (no já to cpu na větší SSD, ale princip je stejný).

U mě je UWP zatím odpad, spíš doufam, že se to nechytne. A nebo ať to MS udělá pořádně! Ale to je věc, kteoru MS rozhodně neumí - dělat něco pořádně :-D
nevim jedu to normalne z Dcka :D asi se me to jako pirata netyka.. rozhodl jsem se ze 70E je moc takze to poridim az casem v nejaky akci s ovesnejma vlockama nebo tak neco

jinak hra ma 72GB!!! to uz je hodne slusnej ulet
Naposledy upravil(a) oneb1t dne pon 18. dub 2016, 23:02, celkem upraveno 1 x.
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Ache: Nastaveni instalace novych aplikaci ve Win 10 je to tady: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 1#p9052641

Jinak Steam leta take neumel zvolit jiny disk pro instalace her nez adresar, kde byl sam nainstalovany, takze si ho musel instalovat na disk, kde si chtel mit hry. Uplay byl v zacatcich to same a rval hry na systemovy disk.

Tim Win store nechci omlouvat, mohl se temhle porodnim bolestem vyhnout a neschovavat to nastaveni.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

oneb1t píše:nevim jedu to normalne z Dcka :D asi se me to jako pirata netyka..
Takze se tu klidne chlubis ze jsi hru ukrad a resis tu warez ? :roll:
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

jakej warez takhle to funguje i s normalni verzi chce si to akorat nastavit v store ;)
a piratskou pasku maj i vlastnici originalni verze staci mit deaktivovany nektery sluzby ve widlich a hned se to vzteka...
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

oneb1t píše:jakej warez takhle to funguje i s normalni verzi chce si to akorat nastavit v store ;)
To se ale nenastavuje ve store, ale v tom "nastavení jako na mobilu" - což je teda fakt hovadina. Já bych taky čekal, že se to bude nastavovat přímo ve storu (jako ve steamu, originu...), ale ono se to řeší přes nastavení systému.
webwalker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od webwalker »

@Ache: Buď rád, že tam ta volba změny úložiště vůbec je. Když jsem já začínal se Store při Fable Legends, tak tam bylo natvrdo C: :)

Mimochodem pěkný článek a musím potvrdit, že s ovladači Nvidia pro DX12 opravdu není vše v pořádku. U RotTR pod DX12 mi GPUView na Nvidia kartách hlásí samý ERROR. Nicméně hra jede a dokonce u GTX 980 Ti má DX12 vyšší snímkovou frekvenci než DX11 (FHD).
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

zdá se mi to, nebo na AMD to i jak líp běží, tak to i líp vypadá.

https://www.youtube.com/watch?v=zK2BUeYqLVI
viz 3:43, kde je přiblížený obličej, na AMD jsou tak nějak lepší stíny a vypadá to přirozeněji, to samé límeček.

Že by tu pro změnu cheatovala nvidia? :D
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Pochopil jsem to spravne, ze na AMD to jede vzdy bez AF?
To fakt potom tezka volba:
1. na AMD hrat sice s dobrou plynulosti, ale je to mazanice
2. na nvidii funguje AF, ale zase neni vykon
:roll:
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

AF normalne chodi nevim co s tim experimentoval
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

icebosss píše: viz 3:43, kde je přiblížený obličej, na AMD jsou tak nějak lepší stíny a vypadá to přirozeněji, to samé límeček.
Vytahnes jednu scenu z videa z buh vi jakou situaci, kde jinde jsou sceny (vcetne ksichtu) zase uplne stejny.

Jinak dobry Acheho rozbor a Angry Joe v recenzi taky pobavil :) Nissan/10 https://www.youtube.com/watch?v=IW2YeekqqtY
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“