Doom 4
Moderátor: Baneshee
- Patrez
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doom 4
safra, zase sosat přes steam
Myslel jsem si že to sosnu na jednom kompu přes noc a na herní to pak nainstaluju z něj
Takhle si zase budu blokoval linku při WOT 
- killerek
- Začátečník

-
Dyt si to ze Steam adresare jednoho PC jen nakopiruj do druheho PC do Steam adresare.
- Patrez
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Riku
- Začátečník

Tak jsem zkusil tu open betu multiplayeru. Za mě tragédie, tak nudnou MP střílečku jsem snad v životě nehrál. Hnus. Grafika taky o ničem. To jsem zvědavej na singl..
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak u mě právě naopak. Dost mi to připomnělo doby kdy jsem hrával UT (Team deathmatch).
Warpath má docela potenciál, ale chce to ještě krapet doladit.
Warpath má docela potenciál, ale chce to ještě krapet doladit.
- Alfajk
- Začátečník

-
zatim nahrano asi 6 hodin, mno nevim nevim, nerikam ze me to nebavi, ale je to doom? loadouty jsou uplna kktina, 2 zbrane wtf? nemluve o tom ze se hraje jen raketomet a brokovnice, mnohem lepsi by byla klasika sbirani zbrani na spawnech a strilet s tim, co zrovna mas...
navic je hra strasne pomala, trochu vertikality to pobralo, double jumpy mame, ale kde jsou wall jumpy, strafe jumpy a quad jumpy? demon powerup zni zabavne na papire, je zabava za nej hrat, ale je to naprosto nedomysleny, kompletne to nici balance hry
v bete jsou jen 2 mapy a 2 mody ale i tak si myslim, ze se to ohraje velmi rychle, navic za season pass s demonama a mapama chteji 40 euro
navic je hra strasne pomala, trochu vertikality to pobralo, double jumpy mame, ale kde jsou wall jumpy, strafe jumpy a quad jumpy? demon powerup zni zabavne na papire, je zabava za nej hrat, ale je to naprosto nedomysleny, kompletne to nici balance hry
v bete jsou jen 2 mapy a 2 mody ale i tak si myslim, ze se to ohraje velmi rychle, navic za season pass s demonama a mapama chteji 40 euro
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Ache
- Pokročilý

To snad nemyslíš vážně? Co má tahle příšernost podobného se starými časy UT (případně se lépe hodí Quake 3 )?Krteq píše:Tak u mě právě naopak. Dost mi to připomnělo doby kdy jsem hrával UT (Team deathmatch).
Zahrál jsem si betu MP asi 2 hoďky a nazdar... U Dooma 4 mě bude zajímat akorát single-player. MP se rozhodně nehrabe ani po kotníky starýmu UTčku.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- Fidor
- Začátečník

Hrál jsem tu Betu, a za mě nuda. SP by mohl bejt dobrej, ale v multiplayeru je teď podle mě ohodně lepší současná alfa/beta Unreal Tournamentu a to jsem se nahrál stovky hodin Q3A a QuakeLive a tak jsem nějak tiše doufal, že DOOM 4 MP bude konečně nástupce Q3A a zase nic.
AMD Ryzen 7 5700X3D; NH-D15S; Radeon RX 9060 XT 16Gb; 32Gb DDR4 (3600Mhz CL16); ASUS TUF Gaming B550-Plus, Kingston A2000 M.2 - 1TB, Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; GIGABYTE MO27Q28G; Leopold FC750R PD (Cherry Mx RED); Logitech G pro X superlight (800 DPI); iFi ZEN DAC V2; Edifier R1280DB; Sennheiser HD560S + Antlion ModMic USB 2.0 - PS4 slim 2TB -.
- icebosss
- Začátečník

-
též jsem to po 10 minutách vypnul, ale singláč si zahraju určitě
- VeCkO
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
1 MP match a vypl jsem to 
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30
5120x1440 UltraWide Samsung G9
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
5120x1440 UltraWide Samsung G9
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
- Vlastik80
- Začátečník

-
Doom 4 beta
Souhlas. Snad se SP předvede a opět vsákne hráče do hry jako první díly...
MP je divnej, ale jistě se najde X lidí kterým sedí a líbí se.
MP je divnej, ale jistě se najde X lidí kterým sedí a líbí se.
- Xnovic
- Začátečník

Já to hrál opravdu jen pár minut. Asi 3 matche..
Nevím, ale UT mi přijde o hodně lepší, tohle je takové... No zvláštní...
Nemluvě o grafice.. Ta doufám, že v SP bude lepší..
Nevím, ale UT mi přijde o hodně lepší, tohle je takové... No zvláštní...
Nemluvě o grafice.. Ta doufám, že v SP bude lepší..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- Hladis
- Moderátor

Uz z gameplay videi se dal udelat obrazek o tom, ze MP zadna slava nebude. Design urovni a vůbec styl a rychlost boje uplne mimo. Nazivo to jen utvrzuje. To si radsi dam stary dobry UT a Q3 a i ten DOOM 2 v MP ma stale něco do sebe, ikdyz ja mel radsi Heretika a pak Terminator: SkyNet 
- gun-chan
- Začátečník

po zhliadnuty par videiii som si urobil obrazok a urcite to nekupim a pritom som sa nato celkom tesil,zostavam nadalej u brutal dooma+zandorum modu
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
- Vlastik80
- Začátečník

-
DOOM schytává negativní kritiku, dvě třetiny hráčů jsou nespokojené
http://www.cdr.cz/clanek/doom-schytava- ... espokojene 
- Deyw
- Začátečník

to sou stiznosti ty vole...nechapu tyhle lidi co prskaj..asi chcou jen skodit..vzdyt je to normalni klasicka arenovka, nic extra co by byla nejlepsi mp hra vsech dob, ale obycejna prumerna strilecka, ktera funguje celkem vpohode (nepotkal sem cheatera,bez lagu, bez padu) takze proste prumer..ale negativni a nejakych 30% na steamu ? co to doprdele je ? proc tedy codka ktery sou uz asi 6let porad to samy dokola mp totalni pruser a lidi tomu daj kladne hodnoceni ? a co potom serie bf, ktera je srackova a ty sracky se nedaj hrat normalne do ted, protoze nefungujou ? Tohle hodnoceni je na urovni..doom vyjde po X letech novej dil, standartni multak a hned je to pruser..cenim snahu, ze je multak (dokonce me bavi a prijde mi lepsi nez u dooma3) a singl uvidime..hra vypada hezky.
- Vlastik80
- Začátečník

-
Možná je to tím, že lidi od titulů s tak velkými jmény očekávají megahyper kvalitu a ta se logicky nemůže dostavit, ne taková jakou si představují, třeba proto to odsouzení, nebo se to fakt nepovedlo, ale kdo ví, třeba i proto (velké jméno) nevyšel a asi nevyjde další Half Life...
- TankGeorge
- Začátečník

-
Tak celkem logicky, když je hra s názvem "DOOM", co láká veterány Q3A, kopie konzolového Halo, kde přepínáš 2 zbraně a nemáš vůbec žádnou fyziku pohybu, tak ti z hybernace probuzení veterání to roztrhají na cucky. Měli to prezentovat pro jinou cílovou skupinu... něco jako "grab your gamepad, sit down and kill some demons"
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- havli
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem si cvicne dal par TDM bitev v Q3A a je to fakt uplne jina liga... nejakej Doom 4, bleh.
- Deyw
- Začátečník

hra s nazvem doom laka veterany Q3A, tak by veterani meli vedet, ze uz nic takovyho nikdy nebude, ze takova udalost vznikne vzdy jen jednou...taky jsem hral unreal a vsechny novejsi dily byly horsi a horsi to samy, kdyz vysel quake 4 tesil sem se na multak a jak to dopadlo hral jsem zase Q3A..ale proste vsichni zustavali u klasiky..misto toho aby lidi byli radi, ze vyjde hra co se jmenuje DOOM, chova se jako doom, kde se kosi nepratele je to brutalni jako neco co uz tu dlouho nebylo..tak nadavaj...hra dostane spatny hodnoceni a bethesda se na to vysere a uz zadnej dalsi doom bejt nemusi...