Sluchátka - jeden jack a mic

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Remmi
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Sluchátka - jeden jack a mic

Příspěvek od Remmi »

Ahoj, zajímalo by mě, jestli existují na trhu náhlavní sluchátka s mikrofonem (ne na kabelu, ale klasika), ovšem jen jeden jack v němž je jak zvuk tak mikrofon, pro připojeni do mobilu ? díky za každou radu
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Sluchátka - jeden jack a mic

Příspěvek od Zivan »

Da se koupit redukce, ktera ten 4 polovy jack prevede na dva pro sluchatka a mikrofon. Pak budes mit vetsi vyber.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Remmi
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Remmi »

Zivan píše:Da se koupit redukce, ktera ten 4 polovy jack prevede na dva pro sluchatka a mikrofon. Pak budes mit vetsi vyber.
Jo, jenže já potřebuji, aby ty sluchátka měla jen jeden jack v nemž bude sloučen, jak zvuk tak mikrofon. :) Většina sluchátek, co jsem našel má klasický jack zelený a oranžový pro zapojení do pc. Já to potřebuji zapojit do mobilu, aby byl slyšet jak zvuk, tak fungoval mikrofon.

Jedinou možnost, co jsem našel jsou pecky a mikrofon umístěný na kabelu. :(
Remmi
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Remmi »

Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

Ano presne to myslel a bude to fungovat tak jak jsi chtel. Jinak jsou sluchatka, ktera to tak maji, pripadne primo u nich ta redukce je.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“