Mám dotaz, protože k tomu nemůžu nic najít, existuje vývoj nějaké aplikace pro streamované hraní (cloud gaming), ale ne z datacentra za cash, ale v podobě klient - server, kde můj je i klient, i server, tj. např. mám doma nabušený herní PC a o 100km dál notebook, co sotva utáhne full HD video, a chci na tom notebooku hrát z toho PC vzdáleně streamovaně.
Našel jsem jen jedinou appku - gaming anywhere, ale ta mi přijde celkem mrtvá.
Pokud někdo byl úspěšnější při prolézání internetu, dejte vědět. Je mi jasné, že by to byla docela revoluce, tak mě dost udivuje, že nacházím samý hnusný korporátní pokusy, jak z lidí vydrbat peníze, ale prakticky nic "open source", co by vypadalo nadějně, že dám kompa do špajzu pod velký větrák, na kterém poběží hra, a budu hrát kdekoli bez nutnosti kupovat drahé notebooky, co se upečou a odejdou, a podobné nesmysly.
Streamované hraní - vývoj open source klienta i serveru
Moderátor: Baneshee
- JFP
- Nováček

-
- PKBO
- Moderátor

- JFP
- Nováček

-
Re: Streamované hraní - vývoj open source klienta i serveru
Jo, díky, sice to je částečně nesvobodný soft, a udivuje mě, že se o tom u nás skoro nemluví a že jsem si toho nevšiml, ale něco takového jsem si představoval.
Upload doma nemám problém a jako lokální ISP není problém si ho případně i navýšit...
Upload doma nemám problém a jako lokální ISP není problém si ho případně i navýšit...