Náhodou Doom 3 byl skvělej.
Tohle mi přijde jak nějaký tech demo.. aréna plná tupých emzáků stojících na místě a čekajících na porážku
za pár stovek možná na vyblbnutí, za 60 eur fakt ne.. 60eur jsem rád dal za GTAV ve kterým mám odehráno skoro 200 hodin, nebo Witcher 3 a nebo Fallout 4. Tohle si fakt 60€ nezaslouží imho
Právě že "na chvíli" je to trapná kravina, tohle doma nezapnu, stejně jako trapnej Fallout4, který má společnýho z Fallout jen jméno. Tak samo D4, u mě byl poslední hratelný D3, jednička a dvojka byla ve vé době boom a to udělat ze čtyřkou v dnešní době je fakt ujetý
Niekto nieco relevantne ? alebo iba plac a ze si to nekupite ? tak si to nekupte a nehrajte nikto Vam to nekaze Venujte sa hram, ktore Vas bavia, poslednu dobu ich vyslo vela
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Doom 1 a 2 byly ve svojí době super hry. Mě osobně se trojka líbila a hodnocení taky nebylo špatný..
Ale hra s hratelnosti prvních dvou Doomů v roce 2016.. Nevím, nevím..
Jinak vy, co haníte Dooma 3 tak je důležitý si uvědomit, že je to 12 let stará hra...
Zaujimalo by ma ci to spustim na mojej HD 5870 1GB.
Doom 3 by som neodsdzoval, snazil sa seriu Doom dostat medzi moderne hry a posunut ju dalej, Doom 3 podla mna hlavne prehral suboj s Half Life 2 a preto si ho dnes mnohy spajaju s vlažnym prijatim a davaju mu nalepky neuspesnej hry. Mozu za to ciastočne aj novinary a fanusikovia ktory dlho predtym ako Doom 3 a HL2 vysli ich pozicovali do polohy rivalov a nejeden clanok v dobovych casakoch bol Doom 3 vs Half life 2... je jasne ze ked tento suboj Doom 3 prehral tak hned oznacenie: "suxx game".
Naposledy upravil(a) zumpar1234 dne pát 13. kvě 2016, 15:40, celkem upraveno 2 x.
I am frankly SICK of these dark levels, and these bulbous fleshy anonymous monsters that need to be highlighted with blue and orange outlines.
I'm sick of the complex scenery that could be from ANY OTHER MODERN SHOOTER.
Nevydržel jsem to a taky stahuju... snad nebudu moc litovat těch 900+ :O Ale už jsem si dlouho nekoupil nic špatnýho, tak je třeba si osvěžit ten pocit =D Horší, než SimCity to být nemůže. Ale jako 50+GB, ať jdou do háje! Promazávat 240GB SSD, to mě poser.
A neprehanate tak trosku? Nepamatam sa zeby marketingovali noveho dooma s tym, ze to bude jedna z najinteligentnejsich strielaciek s uber twistom v story pri ktorom by zvlhly oci nejedneho oscaroveho scenaristu. Doom sa na nic nehra. V prvej minute dostanete do ruky shootgun a zacnete svoju put obsypanu hromadou mrtvych demonov.
Nothing more, nothing less. Je to asi dnesny fetis, ze ludia cielene hladaju svoje oblubene mechanizmi v kazdej jednej hre nezavezne na zanry. A potom tu mame kocko-psy kde hry sa snazia vyhoviet kazdemu a kvoli tomu su priemerne az podpriemerne vo vsetkom.
Je to oldschool shooter s paradne odladenym gunplayem, extremne dynamickym pohybom, dostatocnou davkou nasilia, skveleho soundtracku a pre-pana-jana konecne s urovnami kde clovek musi aj trosku premyslat a hladat vchody/vychody. Ziadne postavanie za NPC kym ten otvori dvere. K tomu upgradovatelne zbrane ktore si prisposobite vasmu hernemu stylu.
Ale som si vedomy toho, ze ja som jedna z mala co milovali aj Rage.
To ze sa vam to nepaci je ok. Ani mne sa niektore hry nepacia, preto s nimi nestracam cas a ani nesledujem ich fora. Ja sa radsej venujem veciam ktore za moj cas stoja.
Tak jsem bleskem projel dvě úrovně, víc dnes ani nedám. V rychlosti...
+ Je to rychlý! Rychle se hýbete, rychle střílíte
+ Žádný vlezlý screenshaking, recoil a podobný píčoviny zhoršující kontrolu postavy
+ Maze design levelů
+ Hudba a taková správně agresivní atmosféra, prostě DOOM 1, 2 a ne trojka
+ PC options, dají se vypnout úplně všechny HUD hovadiny, nastavit FoV, zobrazit tech údaje (FPS, vytížení CPU a GPU, frametimes), menu je svižné
* Nic moc prostředí, fyzika nula... přišlo mi to, jako hrát podivný singleplayer reskin Q3A, což zase nese jisté výhody
- Nic moc grafika, DOOM 3 kombinovaný s RAGE
- Nestabilní FPS na mojí kartě GTX 780... 30-70, mám nové ovladače a menu jsem moc nešťoural, ale poladit to bude nutné
- Zvuky snad horší než v DOOM 3. Žádná velká lahoda to není proti filmovým zvukům od EA (ano, Battlefíldy, Dragon Age a Mass Effecty mají fantastické zvuky)
- Nestojí to za žádné velké peníze. Je to typická HYPE hra, na kterou si za měsíc nikdo nevzpomene a kterou si na 14 dní užijete a pak se těch 50GB na vždy zbavíte...
Mno, ale jsou to jen rychlé dojmy, třeba jsem mimo a hra se zázračně změní
TankGeorge píše:Tak jsem bleskem projel dvě úrovně, víc dnes ani nedám. V rychlosti...
Souhlas. Rychlovka, kterou člověk proběhne, zabaví se a pak se k tomu už nevrátí, ale takový Doom má být. Jen ta grafika, čekal jsem o chlup lepší, běží sice na ultra ve full HD vše stabilně na 60FPS, ale rozlišení textur mohlo být lepší, na to že má hra 50 GB... Občas atmoška dobrá, ale takové větší prostranství, kde jen lítáte a střílite po všem, co se hýbe, mě moc nebaví.
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Neviem ci ta kvalita textur nebude neduh tohoto enginu. Alebo zeby kvoli ps4/xbone? Skor sa priklanam k tomu ze to bude limitacia enginu. Miestami je to ok, niekde zase dost zle. Od RAgeu je to lepsie ale k dokonalosti to ma daleko.