neexistujicí mechanika

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows Vista.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

neexistujicí mechanika

Příspěvek od jarda.otta »

Dobrý den. Ve složce tento počítač mám zobrazeny 2 mechaniky ač mám v notebooku jen jednu. Ve správci zařízení se správně zobrazuje jen jedna a když dám spravovat disky tak je tam také jen jedna. Jak bych to prosím odstranil? Sled zařízení je: C:Systém, E: druhá část disku, F: Správná Mechanika DVD RW a G:CDROM nesprávná neexistující.
obsah pc.jpg
obsah pc2.jpg
obsah disku3.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jaris
Drakes12
Začátečník
Začátečník

Re: neexistujicí mechanika

Příspěvek od Drakes12 »

Tipuju to na virtuální mechaniku.Klikni na ní pravým v tento počítač a odpojit.
CPU:Intel Core i5-4690K; MB:ASUS B85-PRO GAMER GAMING; RAM:Crucial Ballistix Sport 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz CL9; VGA:MSI NVIDIA GTX 970 GAMING 4G; HDD: Intel SSD 530 Series 120GB, WD Green 2TB; PS:Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze; Case:Zalman Z3
zigo
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od zigo »

Je to pravděpodobně virtual CD/DVD drive emulator od NERA a asi to tak jednoduše odstranit nepůjde, neobejde se to bez odinstalace NERA.
Drakes12
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drakes12 »

Aha já nevěděl že to je od Nera :? Myslel jsem že to je DeamonTools atd. Jak jsi na to přišel že to je od Nera ? :?
Edit: A jo jsem slepý :-D
CPU:Intel Core i5-4690K; MB:ASUS B85-PRO GAMER GAMING; RAM:Crucial Ballistix Sport 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz CL9; VGA:MSI NVIDIA GTX 970 GAMING 4G; HDD: Intel SSD 530 Series 120GB, WD Green 2TB; PS:Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze; Case:Zalman Z3
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jarda.otta »

Nero nemám. Mám jen Ashampoo burnig free
jaris
pepakor
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepakor »

Pokud ničemu nevadí, tak bych to neřešil a fungoval s tím dál. Vždyť o nic nejde. :)
Odpovědět

Zpět na „Windows Vista“