Dobrý den, podle rad a některých typů tady na fóru jsem si sestavil herní počítač v cenové relaci do 35 000,- kč. Primární účel je čistě jen na hry. Grafika, plynulost, rychlost. Rád bych byl také, abych s těmito komponenty mohl pařit i hry, které vyjdou třeba i za 3-4 roky a neupgreadoval hned, co vyjdou zase nějaké nové sestavy.
Zde je seznam komponentů, které hodlám použít. Pokud by mi někdo mohl poradit jestli mám něco nějak nahradit a proč, budu jedině rád. Prosím pište, diskuze je otevřena a já děkuji všem za jejich příspěvky!
tohle miluju ,pise to kazdy druhy ,kdyz das limit sestavy urcitou sumu ,tak ti logicky kazdy bude doporucovat to nejvykonejsi dle svych predstav do pozadovaneho limitu ,nekdo to muze poskladat lip ,nekdo hure ,ale NIKDO nevi co TY NEBO HRY (tebou v budoucnu hrane) budou pozadovat za x-let ,podle typu her se da zamerit vice na vykon cpu nebo gpu ,ale i tak je to o aktualni situaci a ne co bude za x-let a co bude vyhodnejsi
Trickmaster píše:Dobrý den, podle rad a některých typů tady na fóru jsem si sestavil herní počítač v cenové relaci do 35 000,- kč. Primární účel je čistě jen na hry. Grafika, plynulost, rychlost. Rád bych byl také, abych s těmito komponenty mohl pařit i hry, které vyjdou třeba i za 3-4 roky a neupgreadoval hned, co vyjdou zase nějaké nové sestavy.
Zde je seznam komponentů, které hodlám použít. Pokud by mi někdo mohl poradit jestli mám něco nějak nahradit a proč, budu jedině rád. Prosím pište, diskuze je otevřena a já děkuji všem za jejich příspěvky!