Vesměs fandové D3 nadávají, že to není, jako D3. Teď to má na metacritics 8/10 user score a novinářské recenze jsou furt pod NDA. Fandové arénových akcí a D1/2 jsou spokojení.h1x píše:díval jsem se na nějaké negativní komentáře na metacritic.com a jsou to neskutečné bláboly...
Mám odehráno cca 6h, ale nevydržím to hrát dlouho v kuse - asi senilita x) Na zapnutí na 1h nebo 2h je to super. Prolítávám to jak hovado, furt dopředu na Hurt me Plenty a docela si říkám, že dám replay a pročmuchám secret lokace, což teda u stříleček moc nezažívám...
Upřímně moc nejsem na rochnění upgradů zbraní - spíš mě to v FPSkách otravuje, ale tady je to skousnutelné. To samé ty melee animace a fatality - nemám to rád v jiných hrách, připomíná mi to QTE - ale tady je to tak rychlé, že to příliš neotravuje.
Udělali to tak chytře, že konzolová děcka, co jsou na to zvyklá, si přijdou na své, a dědci, co to nesnášejí, tím nejsou tolik pruzení.
EDIT: Osobně, když si vzpomenu na D3 fail... baterka blaeh, zadávání kódů meaeh. Nechápu, komu se D3 vedle Far Cry a Half Life 2 tenkrát líbil.