The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderátor: Baneshee
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Jede to, ale otázka je, jak dlouho to tam vydrží.
- Hladis
- Moderátor

Klidne naveky. Je to z myho cloudu.
// Doufam ze uz tu není nikdo s grafarnama s 2GB a min VRAM. Trochu jsem pritlacil na velikost a 2GB VRAM a niz, to nejspis nedaj bez propadu.
// Abych nezapomel. Fauna, flora, hadry, zbroje, zbrane, postavy.... to tyhle packy neresi. To si stahnete zatím zvlast, modu na to na Nexusu je dost. ENB jsem povysil na aktualni verzi.
// Doufam ze uz tu není nikdo s grafarnama s 2GB a min VRAM. Trochu jsem pritlacil na velikost a 2GB VRAM a niz, to nejspis nedaj bez propadu.
// Abych nezapomel. Fauna, flora, hadry, zbroje, zbrane, postavy.... to tyhle packy neresi. To si stahnete zatím zvlast, modu na to na Nexusu je dost. ENB jsem povysil na aktualni verzi.
- Hladis
- Moderátor

Tak co, nejaky reakce ? Stazeni, nestazeno, jede to, nejede to, vypada to, nevypada to.......
- Xnovic
- Začátečník

Já se chystám na stažení někdy po víkendu, tak až vyzkouším, tak určitě napíšu..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- killerek
- Začátečník

-
Hladis: Urcite to testnu, ale to budu muset probrat svoje mody spise je asi smazat. Navic sem ted hodne zasekanej praci a chci dohrat Grim Dawn.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Z toho mega to jede na hovno. Dej tomu tak tejden, než to všichni nasosáme a poladíme 
- killerek
- Začátečník

-
RaZZoR: Ted stazeno za 10 minut vse. Jen jsem musel oprasit FF portable a dohrat jejich plugin.
- Hladis
- Moderátor

Tak mas shit pripojeni nebo nevimRaZZoR píše:Z toho mega to jede na hovno. Dej tomu tak tejden, než to všichni nasosáme a poladíme
Tyhle packy se tykaji jen textur a meshu. Nijak to neafektuje cokoliv v gameplay. Muzes smazat vesmes vsechy texture mody, který tyhle packy pokryvaji. Jak jsem psal, nepokryva to faunu (tedy zvířata), floru (rostliny, stromy), vodu, obleceni, brneni, zbrane, postavy (na to pack mam, ale omezeny jen na zensky s CBBE, ne UNP nebo jiny). To bych jedine musel hodit seznam modu, který tohle resej, nebo pripadne udelat další packy.killerek píše:Hladis: Urcite to testnu, ale to budu muset probrat svoje mody spise je asi smazat.
//Ikdyz ty postavy CBBE bych mohl uploadnout, ale tyka se to jen zenskych.
- killerek
- Začátečník

-
Boha, tak si s tim nakonec hraju. Smazal sem stary 2k HD pack, nejake drobnosti, stare unofficial patche. Zviratka a rostlinky me nezajimaji. Armory mam. Zbrane v nejakem slusnem packu snad nikdy nebyly
Zensky klidne uploadni, hezky chlapi me stejne nezajimaj
Zensky klidne uploadni, hezky chlapi me stejne nezajimaj
- Hladis
- Moderátor

Unofficial patche zachovat, pokud tedy uz nenajels na Legendary verzi a stary vyhodil. Pak jo. Ještě není myslim pretexturovany v pacich zradlo a nejaky drobny vylomeniny z Clutter. Není to proste hotovy na 100%, ale da se to natahat zvlast. Mam i pack pro SMIM, kde jsem něco upravoval, ale muzu to hodit jako optional.
Zbrane, hadry a armory delal CaBal v Book of Silence, jac22v v HD High Resolution Armors, Baron David v Improved NPC Clothing, Millenia v Millenia Weapon Retexture Project, Erlioniel v Elven Weapon for Silence, Gamwich v RUSTIC CLOTHING, atd..... Knihy delaji v Book Covers Skyrim, zradlo v High Quality Food and Ingredients, rotliny a stromy resi Vurt v Skyrim Flora Overhaul, zvířata mam tak nejak poskladany, to snad vydam nekdy v dalším packu, chlapsky ksichty Geonox Male Face -Blackbugfix - Version 2 -Medium Quality 16bpp, atd... to cely nejak slozeny dohromady.
Zbrane, hadry a armory delal CaBal v Book of Silence, jac22v v HD High Resolution Armors, Baron David v Improved NPC Clothing, Millenia v Millenia Weapon Retexture Project, Erlioniel v Elven Weapon for Silence, Gamwich v RUSTIC CLOTHING, atd..... Knihy delaji v Book Covers Skyrim, zradlo v High Quality Food and Ingredients, rotliny a stromy resi Vurt v Skyrim Flora Overhaul, zvířata mam tak nejak poskladany, to snad vydam nekdy v dalším packu, chlapsky ksichty Geonox Male Face -Blackbugfix - Version 2 -Medium Quality 16bpp, atd... to cely nejak slozeny dohromady.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To mega srovnávám s webshare, kde mám down 2-3mb/s průměr a když má wifi den, tak 4-5mb/s. Mega se plazí 300-500kb/s s tim že občas vyleze přes 1mb/s. Tak či tak to mám už nasosaný všechno, takže se v tom brzo začnu rejpat. Doufám, že si už vyladil i ten plesnivej Windhelm, ten stál za vyliž v každym retexture modu. 
- killerek
- Začátečník

-
Unofficial patch jsem nahodil posledni pro Legendary.
Udelal jsem par screenu (ignorujte ty písmenka, tenhle save prosel hodne pokusy)
http://imgur.com/m225pQX
http://imgur.com/BUpDRz0
http://imgur.com/aPjlXWG
RaZZoR:
http://imgur.com/nNEbuHy
Ten save je v horsim stavu nez jsem myslel
http://imgur.com/0RTHxQg
Udelal jsem par screenu (ignorujte ty písmenka, tenhle save prosel hodne pokusy)
http://imgur.com/m225pQX
http://imgur.com/BUpDRz0
http://imgur.com/aPjlXWG
RaZZoR:
http://imgur.com/nNEbuHy
Ten save je v horsim stavu nez jsem myslel
http://imgur.com/0RTHxQg
- Hladis
- Moderátor

Windhelm lip vypadat nebude nikdy a tam jsou jen novy náhrobky a steny hrdinu. Není jak ho udelat jinak. Jedine ze by ho v Bethesde udelali uplne znova od zakladu.
Bez ENB je to hrozny a koukam ten save je zralej na odpis a asi mu nepomuze ani Save Tool.
Bez ENB je to hrozny a koukam ten save je zralej na odpis a asi mu nepomuze ani Save Tool.
- killerek
- Začátečník

-
Zkousel jsem tvoje ENB, ale uplne mi to rozbilo rendering.
A nekam sem zahrabal starou zalohu savu ...
A nekam sem zahrabal starou zalohu savu ...
- Hladis
- Moderátor

Rozbit to nic nemůže, zrovna si s tim i hraju, jedine pokud sis neupravil Enblocal.ini na svůj komp.
- killerek
- Začátečník

-
Njn, musim to poladit, ale dneska uz to vzdavam, zase sem tim zabil 6 hodin a nezahral si ani minutu ...
- Hladis
- Moderátor

Vyhod všechny rozbity savy, všechny mody co akorát ruzne rozesiraj hru a nahraj tam jen provareny mody (Unofficial patch, SKSE, SSME....) a textury + nejaky ENB. Nic dalsiho. Load Order si srovnej třeba utilitou LOOT a muzes hrat a to uplne od zacatku a uz se v tom nijak nevrtat a neznicit si savy. Zbytecne se v tom vrtate, když nevite co delate. Na poradny modovani do hloubky, to uz chce vedet co si muzu dovolit a co vlastne delam a mam hodne casu. Nejde jen napráskat hromady modu co se zrovna libi a pak se hra zhrouti.
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je klasika. Vono je to takový nějak návykový, pořád zkoušet mody, textury, ladit..
Na enb fóru je téma, který má přes dva tisíce stran a je to jen o tom, jak si frajeři Skyrim ladí a chluběj se screenama.
- Hladis
- Moderátor

Si musite vybrat. Bud se naucit modovat a hrabat se v tom i přes tunu failnuti a casu (ten to zere neskutecne), nebo proste tam prdnout to nejnutnejsi a v klidu hrat. Ja třeba pouzivam stale puvodni instalacku Skyrimu a nikdy se mi ještě nezhroutila, ale vim co delam
Vesmes i první postava prosla hromadou modu a stale jeji savy fungujou a nic se nebuguje. Ale je fakt, ze uz párkrát jsem savy musel cistit od skriptu a pripadne zblbly fyziky.
//Ještě upozorneni, vesmes s jakyma modama hru zacnete, s tema by jste měli i skoncit. Vse je ukladany do savu a staci nejaky mody odebrat, nejaky pridat a bude po savu.
//Jo a k ENB, tam je xxxxxx nastaveni, který se ruzne ladi. Uprime postavit od zakladu ENB aby to nejak vypadalo, to je fakt horor. Ted se snazim nejak udelat do hry xxxx.esp, aby k mymu ENB ladilo osvetleni exterieru. Docela "sranda".
//Ještě upozorneni, vesmes s jakyma modama hru zacnete, s tema by jste měli i skoncit. Vse je ukladany do savu a staci nejaky mody odebrat, nejaky pridat a bude po savu.
//Jo a k ENB, tam je xxxxxx nastaveni, který se ruzne ladi. Uprime postavit od zakladu ENB aby to nejak vypadalo, to je fakt horor. Ted se snazim nejak udelat do hry xxxx.esp, aby k mymu ENB ladilo osvetleni exterieru. Docela "sranda".
- Hladis
- Moderátor

Pridan Female Face+Body CBBE Kreje to myslim všechny zensky od jesterek po kocky. Jelikoz mesh tela je jiny nez puvodni, tak je dobry sehnat mody, který transformuji zbroje a hadry na CBBE.