Kingdom Come: Deliverance

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ferfon
Nováček
Nováček

Re: Kingdom Come: Deliverance (CryEngine RPG od Dana Vávry)

Příspěvek od ferfon »

Toto je ta hra kvůli které koupím nový pc. Dnes jsem to zkoušel na mé šunce a 6fps :-D (phenom x4 9650, 8gb ddr2, gtx 590)
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Naposledy upravil(a) Vlastik80 dne úte 24. kvě 2016, 14:01, celkem upraveno 1 x.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

No kdo by to byl čekal!! :lol: :lol:
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

jo no :roll:

ja si tipnem Q4 2017
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Tak logicky ze sa to odlozi ked sa to zacalo primarne vyvijat na konzoly, ved teraz minimalne polovicu hry budu musiet prekopat nakolko ten port z PC tam siel isto naprd... Takze tesim sa na degenerovany port z konzol Vavra. Viem ze mas svoju fantasmagoricku teoriu o tom ako vlastne konzoly nebrzdia PC hry ale to je vyslovena hlupost! Odporuje tomu fakt ze sa moze spravit hra ako je Zaklinač 3 s donončenymi assetmi a celou odvedenou pracou nasledne sa zisti že to konzolky nedavaju a na max by to davali len ultimatne PC tak sa cela praca vyhodi nahradi sa novymi assetmi cela grafika sa prekope a nasledne mame finalny produkt. Takze vlastne tu mame pracu kde sa robi 2x to iste lebo už mame lepsiu grafiku vytvorenu tu nasledne orezeme a downgradneme. Nech mi po tomto pan Vavra povie že sa na PC neoplati vytvorit lepsiu grafiku lebo by sa to financne neutiahlo... :roll: Dnes sa ta "lepsia grafika" pri kazdej druhej novej hre vyskytuje ako "odpad z vyroby." :roll:

No ako som pisal, tesim sa na poctivo orezany port z konzol... Ako cerešnička by mohla PC verzia aj troska meskat za konzolovimi alebo rovno byt aj cela zrušena. :mrgreen:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

tak presne takhle to na konzoli vypadat nebude (teda mozna na PS4+)
ale je dost velka sance ze to nakonec dostane jeste DX12 coz je parada
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pokud nezavřou Bakalu, tak to snad někdy výjde :lol:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Kvuli tomu, ze něco vyblije jeden ozrala, toho casu z božího dopusteni prezident, se jeste zatím do basy neposila, takze bych ohledne Bakaly byl zatím v klidu :) Jinak obrazky ukazuji typicky Cryengine.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Jako vypadá to parádně, ale v tom lese mi to připadý takový mdlý, bez hloubky.. měli by zapracovat na stínování a nasvětlení nebo tak něco.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Měli by trochu pritlacit na stylizaci. Je to dost mdly, takova nezazivna bezbarva šeď.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

wtf co to tu čtu za kraviny
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

As tak, to je asi nejrealističtější osvětlení a vegetace co jsem ve hře viděl.
morke
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od morke »

Kritici ztvárnění lesa, byli jste poslední dobou ve skutečném lese? Tak podobně to tam vypadá :) .
Je dobře, že se stylizace ubírá k realistickému ztvárnění a ne ke kýčovitým efektům, jak to mají rádi modeři Skyrimu.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

V lese jsem denně a takhle vyblitý stíny a barvy jsem v lese nikdy neviděl :roll:
PS5 Pro | LG OLED CX55
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Barvy si může každý uživatel nastavit naprosto jednoduše.
Co se týče uměleckého ztvárnění, tak ten les je naprosto parádní. Zírám. :o
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Krteq píše:As tak, to je asi nejrealističtější osvětlení a vegetace co jsem ve hře viděl.
Tak to jsi jich teda moc nevidel. Jinak u Cryenginu je tohle i vesmes standart a ten les neukazuje nic extra. Takovy snímky z enginu vs. realny předlohy, ukazoval Crytek uz u Crysis.
morke píše:Kritici ztvárnění lesa, byli jste poslední dobou ve skutečném lese? Tak podobně to tam vypadá :) Je dobře, že se stylizace ubírá k realistickému ztvárnění a ne ke kýčovitým efektům, jak to mají rádi modeři Skyrimu.
Teda v lese v Cesku jsem byl vesmes porad a i tady v Recku mame hezky místa, zvlaste i ty pracovni pro foceni a takhle bezbarvej a vysisovanej les jsem teda v zivote nevidel. Snazej se sice tlacit na realitu, ale tohle moc realny není. Ostatne uz tu barevnou jednolitost a vysisovanost scen jim kriztizuju od zacatku, co jsem to hral. Nikde nikdo nerika, aby to byla komiksova preplacanost, ale tohle je zase druhy pol. Ostatne Skyrim ve vanile je uplny extrem zmršený barevny palety.
pilarius píše:Barvy si může každý uživatel nastavit naprosto jednoduše.
Nemuzes. Jen prebijis filtry a textury autoru a nikdy jakymkoliv Reshade z toho tak nevytahnes dobry barvy, pokud to neudelaji autori samotni uz v zakladu.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Pokud kritizuje kompletní vyblití, stačí přidat saturaci. :wink:
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

To ti často nepomuze. Zalezi jak jsou udelany textury, nasvetleni a barevny filtry. Jen pridanim saturace tomu spis ještě vic uškodíš. To musí byt udelany v zakladu, jinak si predstav, ze mas celkovej fialovej nadech a zacnes si hrat se saturaci a barvama. Jen mixujes tu fialovou plosne na všechno, takze třeba vypiplas barvu stromu, ale voda bude hnus, nebo nebude sedet barva kuze postav, obloha bude mit neprirozenou barvu.... To pak musíš nasadit něco jako ENB, hrat si s kodem hry a nakonec s texturama, kde muzes separatne resit barvy oblohy, kuze, vody..... to není pro bezny lidi. Ale stale je to Alfa, takze doufam, ze to trochu upravi.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Já fakt nevim co máte s očima, ale lépe udělanej les prostě v hratelný hře ještě nebyl. Nic vyblitýho tady fakt nevidim:

http://abload.de/img/00074nvz07.jpg
http://abload.de/img/00038seyma.jpg
http://abload.de/img/00033yhyzz.jpg
http://abload.de/img/00015q5sfe.jpg
http://abload.de/img/00045wylc5.jpg

KCD je zdaleka nejlépe vypadající hra kterou jsem na svém PC viděl v realtime běžet, co se prostředí týče. A co teprv efekty počasí, noc atd. A všechny grafický powerhousy jsem hrál.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“