inak
normalne az mi zabehlo jak mi to smiene prislo tvoj popisDOC_ZENITH píše:výtuh je tak tvrdej že nefunguje ani reset tlačítko na desce, musí se natvrdo vypnout, a v době výtuhu ani nejdou hodiny
normalne az mi zabehlo jak mi to smiene prislo tvoj popisDOC_ZENITH píše:výtuh je tak tvrdej že nefunguje ani reset tlačítko na desce, musí se natvrdo vypnout, a v době výtuhu ani nejdou hodiny
Mel jsem M6G, M7G a ted x99-A a na vsech se mi to delo pri nestabilnim OC. Ted naposled nekdy pred tejdnem kdyz jsem nahodil novej BIOS a novej MIE driver tak OC uncore zacalo bejt nestabilni a musel jsem pridat napeti. Nestabilita se projevila presne takovymto vytuhem bez funkcniho tlacitka reset.DOC_ZENITH píše:A s tim nefunkčnim resetem si nedělam srandu, to že by nefungovalo reset tlačitko při vytuhlym OS to jsem zažil na pár MSI shitkách, ale u Asusu nikdy ne.
U RE5 celkem klasika při OC. Reset nejde, ale retry button/safe boot jo.DOC_ZENITH píše: A s tim nefunkčnim resetem si nedělam srandu, to že by nefungovalo reset tlačitko při vytuhlym OS to jsem zažil na pár MSI shitkách, ale u Asusu nikdy ne. Protože já si ani nemyslim že vytuhnul OS, ale southbridge. Tve to je nápad ještě jsem si nehrál s fgrekvencí a voltážema do SB. Zkusim.
jasne v pohode, to asi len kvoli cestine mi to prislo smiesne ked som si to precital, alebo neviem, nic v zlom faktDOC_ZENITH píše:Zdroj určitě ne, už na něm jely mnohem, náročnější sestavy (tahnul i doomsday machine), a je fuk jestli tam dam svou podvoltovanou 970tku nebo dvě 480tky do SLI, šance na výtuh je stále cca stejná.
A s tim nefunkčnim resetem si nedělam srandu, to že by nefungovalo reset tlačitko při vytuhlym OS to jsem zažil na pár MSI shitkách, ale u Asusu nikdy ne. Protože já si ani nemyslim že vytuhnul OS, ale southbridge. Tve to je nápad ještě jsem si nehrál s fgrekvencí a voltážema do SB. Zkusim.
Ne, určitě ne. Když se za chodu odpojí disk kde je OS či selže řadič, systém je chvíli tuhej (myš se stále hejbe) a pak se zhroutí do odpovídajícího BSOD, tohle je instant. Uvidim, od poslední změny jsem zatim stable.CageJ píše:a co SSD/HDD?