Zdarec, nevím proč ale když něco smažu tak mě nepřibívá žádné místo na disku respektive když snažu složku ve které jsou nějaké soubory tak místo někdy naskočí ale vetšínou nic nepřibude, pokud vymažu jen soubor který není ve složce tak místo nepřibylo nikdy.
Našel jsem na netu že každá složka má svůj koš. Ten jsem prvně ručně vysypal= místo zase nepřibylo pak jsem koš každé složce zakázal.
Restartoval jsem natvrdo vypínal a postě nic.
Už nevím co stím, poradí někdo?
Disky mám v RAID1 ext4 a jsou to WD Red 3TB verze DSM 6.0-7321 Update 6
NAS Synology DS213+ místo na disku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Evok
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
NAS Synology DS213+ místo na disku
iPhone 11 Pro 256GB / SONY Playstation 4 Pro/ Xbox One X 1TB
- HrdinaJan
- Začátečník

-
Re: NAS Synology DS213+ místo na disku
Zdravim,
Mam DS213J a podobny problem.
Nastavil jsem si synchronizaci 2 HDD v PC s NASem a probelm je v tom, ze NAS rika, ze je vyuzito treba 1,7TB, ale pokud manualne kouknu na soubory na NASu, tak nemaji ani polovinu. S mazanim je to stejne. Neco smazu (i manualne na HDD v PC a HDD v NASu), ale na NASu se nezmeni nic.
Pri prvni instalaci jsem myslel, ze je to proste "nejakej" problem, takze jsem NAS resetnul a ted nahrnuju data znova, nicmene mam uplne stejnej problem.
Diky moc za rady.
Mam DS213J a podobny problem.
Nastavil jsem si synchronizaci 2 HDD v PC s NASem a probelm je v tom, ze NAS rika, ze je vyuzito treba 1,7TB, ale pokud manualne kouknu na soubory na NASu, tak nemaji ani polovinu. S mazanim je to stejne. Neco smazu (i manualne na HDD v PC a HDD v NASu), ale na NASu se nezmeni nic.
Pri prvni instalaci jsem myslel, ze je to proste "nejakej" problem, takze jsem NAS resetnul a ted nahrnuju data znova, nicmene mam uplne stejnej problem.
Diky moc za rady.
ASUS MAXIMUS IX HERO+7700K@4,8GHz 1.28V+NOCTUA NH-D15+GIGABYTE AORUS GTX 1080 Ti +Kingston 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 HyperX Predator Series+SSD INTEL 750 400GB+EIZO 3237