Taky jsem na tom stejně, a ještě bych k němu přidal Mei.. tyto dvě postavy nesnáším nejvíc, ale zase na druhou stranu je super za ní hrát a oplácet všechno..sefin píše:Co tam chcete přesně balancovat? Mě štve jen McRee a jeho flashbang
Co se týče Bastiona tak ten má problém v tom že moc nevydrží, ale když má vedle sebe dobrou podporu tak to je masivní stroj.. ( Pamatuji si na mapu anubis defend a jako troll jsme si vzali 4 tyto + 2x heal a nemohli se dostat ani ze spawnu..)
Když se to vezme tak Genji je jako každá jiná postava něčím dokonalá.. v rukách někoho kdo s ním moc neumí tak není extra silnej, ale kdo na něm má odehráno něco hodin a umí to s ním tak je to neuvěřitelnej zabiják...
Jediný co mě na té hře štve je zatím za mě "debilita" týmu, kdy každej tam hnedka naseká věci se kterýma se mu dobře hraje nebo podobně, přitom na té mapě či straně jsou úplně k hovnu nebo k týmu se vůbec nehodí, hodně málo se stane že se sejde fakt bezva tým... Včera jsem měl jednu hru a ani se mě nestačila načíst první ultimátka a byl konec kola..
A ještě se mě stala taková srandovní věc v podobě "play of the game" kdy Reaper se teleportoval na jedno vyvýšené místo a dal kill v podobě že mu vzal jenom půlku HP to bylo všechno, nic víc..
A mám takovou otázku, nevíte za kolik leavnutých her je postich -75% expu a na jak dlouho? Když byla beta tak jsem měl trochu nervy..