Ahoj,
při čištění grafiky jsem přišel na takové zjištění ohledně chladiče Asus DirectCU Mini. Grafika je osazena celkem 8 chipy ram, jenže chladič je teplovodivou žvejkou spojen pouze na 4 chipech.
Jedná se o chybu výrobce, že 4 ramky nejsou tím pádem správně chlazeny?
Detail z netu EH: http://www.cnews.cz/sites/default/files ... os_/01.jpg
Chlazení ram na setovém chladiči GTX970
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- petsild
- Začátečník

-
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Chlazení ram na setovém chladiči GTX970
Heh, jo no, ona totiž většina 970tek má paměti nasázené z poloviny na druhou stranu PCB a ten kdo vymejšlel kde budou ty poštářky asi nedostal info že to u téhle bude jinak. Možná to i věděli ale mávli nad tim rukou "funguje to tak co". Jde o to jak moc ty paměti v loadu topěj, pokud ne (ala z druhé strany na nich udržíš prst), tak bych se tim nezabejval, pokud ale ano a ta co má polštářek by topila méně tak uff....
- petsild
- Začátečník

-
Re: Chlazení ram na setovém chladiči GTX970
Pořídil jsem kartu v zimě a při pokojové teplotě 23C se teplota držela na max 65C. Nyní už je pokojovka na 28C a začal být dost slyšet ventilátor, tak kouknu na monitoring a při těhle podmínkách mám téměř 80C.
A při čištění chladiče jsem narazil na ty ramky, jinak vše funguje dobře bez problémů.
Protože se chystám zase na vodníka tak mám otázku:
Jak moc hřeje napájecí můstek 970tky a bude stačit ho osadit pasivem jako ramky děkuji. Pet
A při čištění chladiče jsem narazil na ty ramky, jinak vše funguje dobře bez problémů.
Protože se chystám zase na vodníka tak mám otázku:
Jak moc hřeje napájecí můstek 970tky a bude stačit ho osadit pasivem jako ramky děkuji. Pet