Koupit bazar nebo ne?

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
0martas0
Začátečník
Začátečník

Koupit bazar nebo ne?

Příspěvek od 0martas0 »

Ahoj, jsem teď celkem mimo všechno dění okolo HW k PC.
Nemám momentálně žádnou GK, ale nějakou bych rád, už mi chybí si sem tam něco zahrát.
Takže, z toho plyne, že nemám uplně nejvyšší nároky na výkon. Ale namátkou, v minulosti jsem měl GTX 770, pak R9 290 a pak zas 770, takže výkonem níž bych zas taky nechtěl.
Jen teď nevím, vyplatí se koupit z bazaru třeba 970? ( 780 by mi stačila, ale těžko se bude ted shanet jeste se zarukou )
Připadně, jestli má něco od AMD smysl.
Fakt nevím, takže dávejte své rady, nebo i třeba jen názory a vlastní pohled na věc.

Díky.
don35t3ban
Nováček
Nováček

Re: Koupit bazar nebo ne?

Příspěvek od don35t3ban »

osobe bych jeste chvili pockal.ceny 970/980 pujdou jeste dolu
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

Radeon 480 - pockat az vyleze (3 tydny) a mrknout na cenu... bazar bych resil az kdyz lidi zacnou prechazet na novou generaci a budou se zbavovat starych karet (osobne ale radej 3 roky zaruku a kartu novou...)
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jestli bazarovej high end tak pokud jde o peníze tak nejlíp uděláš počkat těch pár týdnu protože se všichni začnou zbavovat svejch karet aby mohli koupit novou generaci

pokud chceš bazar teď tak si musíš sám najít co se ti tabulkovym výkonem pozdává nejvíc z toho co najdeš za nabídky

a jestli novou kartu, tak samozřejmě taky počkat
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“