značení turbochlazení GK

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
oldjerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

značení turbochlazení GK

Příspěvek od oldjerry »

Prosím vás - jak se značí GK se vzduchovým turbochladičem? konkrétně MSI nvidia GF GTX1080 ???
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: značení turbochlazení GK

Příspěvek od Mr Lucas »

Jaký turbochladič, myslíš referenční?
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
oldjerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldjerry »

Děkuji, žes to akceptoval...
Takhle to specifikovat neumím, poradil mi to známý, kterého ale běžně nemou kontaktovat, podle toho co psal - poradil mi tu kartu gtx1080 s tím, že jeden model má již zabudovaný turbo větrák a vodníka. S tím vodníkem je to o 2500 Kč dražší, a na to už nemám (jsem důchodce), ale to turbo bych chtěl... a nevím, jak to je k poznání z názvu karty.
oldjerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldjerry »

Prosím, už nereaguj - přišel jsem na to náhodou, chtělo to jen si předsdstavit popis detailní!! v reálu. Jedná se o kartu s vlastností AERO, která má vedení otepleného vzduchu mimi skříň. Díky a nezlob se, prosím, že jsem tě zdržel...
Jarda

Údajně to není dobré řešení - nefunguje podle popisu až tak účinně...
Naposledy upravil(a) oldjerry dne pon 13. čer 2016, 10:52, celkem upraveno 1 x.
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

Hybrid či Hydro coolers

nemyslím že jsou už na trhu ale možná se pletu

Obrázek
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

hlavně není o 2.5k dražší ale jen o 1500,- a zrovna kvůli TurboBoostu 3.0 se vyplatí držet teploty dole a to ta FE verze s radiálním ventilátorem (turbochladičem :) ) moc dobře nezvládá
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
oldjerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldjerry »

To víš, ten s tím vodníkem by byl parádní, ale už takhle nemůžu půl roku do hospody... :-D

ten odkaz, jsem náhodou viděl, ale nevím, jestli CSC.CZ už prodává, nebo jestli jen anoncuje předobjednávky...

CSC.CZ j dobrá firma, ale na mně ještě moc drahá... to je úděl důchodce s velkýma očima a malou peněženkou :lol:
oldjerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldjerry »

ArgCZ píše:hlavně není o 2.5k dražší ale jen o 1500,- a zrovna kvůli TurboBoostu 3.0 se vyplatí držet teploty dole a to ta FE verze s radiálním ventilátorem (turbochladičem :) ) moc dobře nezvládá
Díky, to je dobrá připomínka - tak vezmu tu OC kartu a chlazení vyřeším posílením ventilátorů na skříni. Není to ono, dělá to šum, ale já nehraju, já počítám a tak mne to neruší v zážitku :-D
Díky, příteli...
oldjerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oldjerry »

ArgCZ píše:hlavně není o 2.5k dražší ale jen o 1500,- a zrovna kvůli TurboBoostu 3.0 se vyplatí držet teploty dole a to ta FE verze s radiálním ventilátorem (turbochladičem :) ) moc dobře nezvládá
Kartu model ARMOR budu mít za 18950 Káčé, kolik stojí kartágo s vodníkem? nemusím koupit u CZC.CZ, i když uznávám, že je to docela dobrý prodejce se slušným servisem. Jsem u nich registrovaný, ale na co je mi karta o hodně dražší a navíc část ceny kryjou nějakou brožurou , kterou mám u nosu :lol:
Děkuji za odpověĎ - I TA MI POMOHLA VYTŘÍBIT SI NÁZOR A SLADIT HO S PENĚŽENKOU...
Jarda
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“