Nanabíhá obraz ,ale systém zřejmě ano.
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Almr
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nanabíhá obraz ,ale systém zřejmě ano.
Po zapnutí nejde obraz ihned od startu.Tudíž ani žádný start biosu nejde vidět.Občas se stane,že počítač nastartuje jak má,ale většinou je to bez obrazu.Myslím si ,že win 7 naběhnou.Nedávno se do počítače přidávala paměť a instaloval znovu win.Zajímavé je ,že do té nové instalace počítač nabíhal.Měl,ale problém se síťovou kartou.I když byl kabel připojen a počítač dostával IP adresu dole v ikoně byl červený křížek jako,že kabel není připojen.Internet jel podivně.Může být chyba ve zdroji ?
- Fugo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nanabíhá obraz ,ale systém zřejmě ano.
Máš integrovanou grafiku nebo kartu v pcie?
- Almr
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ne je tam PCI-e přidaná více jak před rokem.V biosu je nastaven start na PCI-e.Není to můj počítač.Měl jsem ho doma jen na reinstal win.Teď ho mám zpátky tak vyzkouším vyměnit zdroj.Ještě jsem zapoměl zmínit ,že když jsem chtěl kopírovat data na externí HDD tak se pořád zapínal a vypínal.Zkoušel jsem disky dva,oba samozřejmě jinde fungují.Flash disk tam jde.
- Fugo
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš zkusit vyndat grafiku, odpojit vše krom disku se systémem a udělat clear cmos. Snížíš tím zatížení zdroje po startu, pokud to bude bootovat normálně, může být zdroj opravdu ko.