Ehm. V ty době nemeli lehky kulomety (videl jsem dobře Bren? ) a nemeli takhle samonabíjecí pusky. A jeste brokovnice...... i takticky to nemá s 1 svetovou nic spolecnyho, je to klasickej BF, jen s jinyma skinama. To to mohli rovnou udelat z druhy svetovy.iOioo píše:Battlefield One Overview Impressions & Gameplay | BF1 Pre-Alpha https://www.youtube.com/watch?v=QYmQE-trVJg
Battlefield 1
Moderátor: Baneshee
- Hladis
- Moderátor

Re: Battlefield 1
- michalos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Za mě hnus, DICE byl tahoun enginů a od BF3 se to moc nehlo, od BF4 vše jen přeskinované a snaží se rejžovat jen prachy....Fakt, zlaté Bad Company 2, to byl asi vrchol
Čekal jsem nějaký výrazný posun v grafice a prostředí ze současnosti, to zajímá nejvíce lidí...Až jsi budu chtít zajezdit na koni, tak si nainstaluji Skyrima
A na dvouplošnáky máme Red Barona 
Naposledy upravil(a) michalos dne úte 14. čer 2016, 20:07, celkem upraveno 2 x.
Case: Jonsbo BO400 + 10x FAN Noctua Sterrox black, CPU: AMD Ryzen 7 9850X3D, MB: ROG CROSSHAIR X870E HERO, RAM: 64GB DDR5, Gskill 6000 MHz CL28 (2x32GB), VGA: Nvidia MSI RTX 5090 Suprim 32GB GDDR7, SSD: Samsung 9100 4TB (System) + USB/Sata 7,68TB Micron 5210 ION (enterprise), Sandisk Professional G-DRIVE 24TB, PSU: Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition, Corsair K100 RGB OPX US layout, Panasonic TX-65JZ2000E, Samsung 27" Odyssey OLED G8 (G81SF) 4K 240Hz, Linksys Velop PRO 7 OS: Windows 10 Enterprise
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Hladis píše:Ehm. V ty době nemeli lehky kulomety (videl jsem dobře Bren? ) a nemeli takhle samonabíjecí pusky. A jeste brokovnice...... i takticky to nemá s 1 svetovou nic spolecnyho, je to klasickej BF, jen s jinyma skinama. To to mohli rovnou udelat z druhy svetovy.
- rbclass
- Žlutá karta

-
mne sa to paci..zvazujem kupu
- LoCo99
- Začátečník

až na ten sprint vojáka s Vickersem/ maximem nebo co to kdo řešil ty zbraně nejsou tak uplně mimo, je to trochu jak ve WoTku s tankama
co mě trochu zaráží je že Francie, jakožto hlavní protiváha skopčáků ve hře neni. Bude asi jen v DLC.
co mě trochu zaráží je že Francie, jakožto hlavní protiváha skopčáků ve hře neni. Bude asi jen v DLC.
- blaho
- Žlutá karta

-
- Hladis
- Moderátor

Krteq píše:Ale měli.
LoCo99:
Krome opravdu hodne speciálních jednotek, třeba v pevnostech a letadlech, zadny samonabíjecí pusky vojaci nemeli. Tehda nezvladali logistiku, aby byli schopni vubec dodavat a nosit tolik streliva. Bojovalo se klasicky s opakovacima puskama a na blizko polnima lopatkama a bodakama. Bylo to klasicky utoceni v rojnici s občasnou strelbou a při kontaktu s protivníkem se slo klasicky na bodak. Proto taky cela valka ustrnula v zakopech. Zadny lehky kulomet ani nemeli. To byly tezky kravy jako Maxim, Lewis, Vickers....., obsluhovali to dva lidi a jejich preprava byla dost slozita. To co bylo ve hre byl skin Brenu. Asi tak jen par mesicu před koncem války Nemci zavedli MP18, coz byl takovy primitivni samopal, ale opet jen pro specialni slozky a v zanedbatelnym mnozstvi. Brokovnice vůbec nepouzivali. Ta hra je uplnej nesmysl a první svetovou si nejspis vzali jako marketingovou zasterku a je to pouhy reskin + kosmeticky upravy. Tedy jedine ze by to prezentovali jako hodne fantaskni 1 svetovou. I tohle cely je důvod, proc 1 svetova moc ve hrach není. Jsem teda cekal, ze BF se nekam posune a zmeni, ale tohle je vesmes jen to same.
Tak ta změna smerem k první svetovy mohla byt zajimava, mohlo to prinyst uplne jinou strategii a styl hry, tedy pekny oziveni. Ale tohle je to samy. Po technicky strance jiste engine poladili a vizualne to vypada pekne.michalos píše:Za mě hnus
- Krteq
- Středně pokročilý

-
ROFL
Tak jasně, běžní vojáci tím vyzbrojeni nebyli, to ale nic nemění na tom, že ty zbraně existovali a používali se.
Podívej se na hry série BF a CoD z posledních let. Kolik vojáků ve 2. sv. běžně nosilo, běhalo a střílelo od pasu s MG42? Kolik vojáků v moderním pojetí války používá poslední výdobytky techniky? Ano, speciální oddíly.
Je to prostě jen další BF hra a mě se líbí neokoukané prostředí a novinky ve FrostBite enginu.
Já si to zas koupím. Sice ne hned při vydání, ale koupím.
Tak jasně, běžní vojáci tím vyzbrojeni nebyli, to ale nic nemění na tom, že ty zbraně existovali a používali se.
Podívej se na hry série BF a CoD z posledních let. Kolik vojáků ve 2. sv. běžně nosilo, běhalo a střílelo od pasu s MG42? Kolik vojáků v moderním pojetí války používá poslední výdobytky techniky? Ano, speciální oddíly.
Je to prostě jen další BF hra a mě se líbí neokoukané prostředí a novinky ve FrostBite enginu.
Já si to zas koupím. Sice ne hned při vydání, ale koupím.
- LoCo99
- Začátečník

já řekl že ty zbraně existovali ne že byly v masový výrobě a že se fasovaly na frontě
prostě je to arkádová šílenost která je rádoby hustá díky tomu že je z období před 100 lety a můžeš někoho vypnout lopatou, to je hlavní tahák hry
nepřijde mi že by tam bylo něco přelomovýho ale gameplay by mohl bejt snad akceptovatelnej, ikdyž to bude akorát chcípání před tankem
prostě je to arkádová šílenost která je rádoby hustá díky tomu že je z období před 100 lety a můžeš někoho vypnout lopatou, to je hlavní tahák hry
nepřijde mi že by tam bylo něco přelomovýho ale gameplay by mohl bejt snad akceptovatelnej, ikdyž to bude akorát chcípání před tankem
- Riku
- Začátečník

Copak ta hra někde o sobě tvrdí že to bude simulátor WWI? Prostě střílečka z tý doby, trochu přitažená za vlasy aby to někoho bavilo..
PS5 Pro | LG OLED CX55
- zumpar1234
-
Neviem co Hladis zase vymysla za somariny ale nikto necakal od arkadoveho Battlefieldu simulaciu prvej svetovej vojny okrem neho...
Urcite predobjednavam pokial bude hra podporovat Windows 7.
Simulačne spracovana prva svetova vojna je v hre Verdun sice je to dost nuda ale aj tak by som to hral keby to bolo dobre optimalizovane.
Urcite predobjednavam pokial bude hra podporovat Windows 7.
Simulačne spracovana prva svetova vojna je v hre Verdun sice je to dost nuda ale aj tak by som to hral keby to bolo dobre optimalizovane.
Naposledy upravil(a) zumpar1234 dne úte 14. čer 2016, 23:05, celkem upraveno 1 x.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem po kouknutí na "gameplay" taky předobjednal... Tak uvidíme, zda to pak i koupím.
- Xnovic
- Začátečník

Mě podobná hra dlouho chyběla.. Už se těším.. 
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- gun-chan
- Začátečník

tak po zhliadnuty toho videa ma uplne presla chut to kupit,furt su tam tie iste bugy ktore sa opakuju od BC2 ><
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To tě asi zklamu, leda by zachovali podporu Mantle nebo by FrostBite začal podporovat Vulkan (vlastně taky Mantle).zumpar1234 píše:Urcite predobjednavam pokial bude hra podporovat Windows 7.![]()
- fmx rider
- Začátečník

-
Proc by nemel podporovat windows 7? Posledni frostbite hry jako sw battlefront, need for speed, nebo mirrors edge bezi pod win 7 a dx11.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
TweakTown - Frostbite Technical Director wants DX12 and Windows 10 for next-gen
Vzhledem k tomu, že BF byl vždycky postaven na nejnovější revizi FB enginu, tak bych podpoře DX11/Win7 moc šancí nedával.Johan Andersson has said that he wants to see the minimum specification for Frostbite-powered games in 2016 to be Windows 10, DirectX 12 and WDDM 2.0. He said that this would "a bit aggressive" but we would see "major benefits". He said in a reply to EVGA's Product Manager, Jacob Freeman, "get rid of the Windows legacy and reap the benefits of a modern graphics API & memory management (WDDM 2.0)".
- sierpe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak za prvé není to Bren ale ,,Madsen machine gun,, a ty se používali už od začátku 19. století. A k těm brokovnicím - právě v první světové se na západní frontě objevili americký kluci s brokovnicema. Většina z nich byli pastevci a lovci a brokovnice si dovezli do boje sebou. A náramně se jim vyplatili protože k čistění zákopů a bunkrů to byla dokonalá zbraň. Němci je proklínali. Právě díky amíkům v první světové se brokovnice zařadili do vojenské výzbroje všech států a jednotek po celém světě. Nikdo asi od Battlefildu nečeká válečnou dokonalou simulaci. Spíš dokonalou válečnou zábavu a tu DICE umí na jedničku..Ale to klišé o přeskinovaných dílech a ,,tra lala,, Ano vždy to bude o vojákovi a zbrani která bude zasazená do určitýho období..a pořád tam po sobě z nich budou střílet...Nebo čekáte v Battlefildu něco jiny??Hladis píše:Ehm. V ty době nemeli lehky kulomety (videl jsem dobře Bren? ) a nemeli takhle samonabíjecí pusky. A jeste brokovnice...... i takticky to nemá s 1 svetovou nic spolecnyho, je to klasickej BF, jen s jinyma skinama. To to mohli rovnou udelat z druhy svetovy.iOioo píše:Battlefield One Overview Impressions & Gameplay | BF1 Pre-Alpha https://www.youtube.com/watch?v=QYmQE-trVJg
CPU: Intel Core i7-9700K / NOCTUA NH-D15S + NF-S12A PWM, MOTHERBOARD: ASUS ROG Maximus XI Hero, GPU: ASUS ROG Strix GeForce RTX 3080 Ti O12G, RAM: Kingston HyperX Predator 16GB DDR4 3333MHz, SSD: M.2 Samsung 970 EVO PLUS 500gb, Samsung SSD 850 EVO 1TB, HDD: WD Black 1TB, 3x WD Blue 4TB, POWER: Corsair RM850x, CASE: FRACTAL DESIGN Define 7 - XL / 6x NOCTUA NF-A14 PWM upgrade, MOUSE: Logitech G700s, AUDIO: Logitech Z323 2.1, HEADSET: Logitech G633 Artemis Spectrum 7.1, KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum, GAMING: 2x Microsoft XBOX ONE Controller, IPS: ASUS ProArt PA329C / ASUS ROG Strix XG349C
- sierpe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
..tolik ke ,,kulometům co nosili jen dva a lehké neexistovali,,,
,,Madsen,,
https://i.ytimg.com/vi/9qbbr-_QdyY/maxresdefault.jpg
,,Madsen,,
https://i.ytimg.com/vi/9qbbr-_QdyY/maxresdefault.jpg
CPU: Intel Core i7-9700K / NOCTUA NH-D15S + NF-S12A PWM, MOTHERBOARD: ASUS ROG Maximus XI Hero, GPU: ASUS ROG Strix GeForce RTX 3080 Ti O12G, RAM: Kingston HyperX Predator 16GB DDR4 3333MHz, SSD: M.2 Samsung 970 EVO PLUS 500gb, Samsung SSD 850 EVO 1TB, HDD: WD Black 1TB, 3x WD Blue 4TB, POWER: Corsair RM850x, CASE: FRACTAL DESIGN Define 7 - XL / 6x NOCTUA NF-A14 PWM upgrade, MOUSE: Logitech G700s, AUDIO: Logitech Z323 2.1, HEADSET: Logitech G633 Artemis Spectrum 7.1, KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum, GAMING: 2x Microsoft XBOX ONE Controller, IPS: ASUS ProArt PA329C / ASUS ROG Strix XG349C
- blaho
- Žlutá karta

-
Battlefield 1: Where is the French Army ?
http://9gag.com/gag/ae6jEKW
http://9gag.com/gag/ae6jEKW