Edit by Luke: Nově tu je hlasování.
Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Diablo 1 + 2 + datadisky
Divim se, že tu neni téma DIABLO
. Vždyt to (byla je a bude) super hra! Která se vám líbila víc?? Nesrovnávejte!
Naposledy upravil(a) Thellwin dne stř 6. kvě 2009, 09:58, celkem upraveno 3 x.
Důvod: upraven název
Důvod: upraven název
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Diablo má překrásnou atmosféru, Diablo II (+LoD) má zas obrovské možnosti jak vyvýjet postavu. Vůbec bych ty hry nesrovnával, to prostě nelze
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že to srovnávat (v rámci možností) lze. 1 byla perfektní a hned mě dostala a na druhý díl jsem se těšil jako malej kluk
. Přesto si myslím, že třeba jen charaktery byli v prvnim dost nevyvážený. Mág na 20lvl byl prakticky neporazitelnej. A nějakej bojovníček neměl šanci.
Druhý díl jsem dohrál za všechny charaktery. A dlouho na netu - dokud mi ty všiváci nesmazali postavy
P.S. Nevíte něco o 3 díle??????

Druhý díl jsem dohrál za všechny charaktery. A dlouho na netu - dokud mi ty všiváci nesmazali postavy
P.S. Nevíte něco o 3 díle??????
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Svojho casu bola vyhlasena sutaz v ktorej islo o zasielanie vymyslenych priser na adresu blizzardu s tym, ze budu niektore pouzite v D3. Mozno niekedy v buducnosti bude. Zatial by stacilo, keby KONECNE DOKONCILI PATCH 1.10
.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
- drak
- Začátečník

Obě hry jsou super, já teď jedu LoD mod Zy-El.To je ten správný nářez.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim, podařilo se ti rozchodit tu Betu??? Mě ne! Kantorka na němčinu ze střední - to by byla "příšera"!ByzaX píše:Svojho casu bola vyhlasena sutaz v ktorej islo o zasielanie vymyslenych priser na adresu blizzardu s tym, ze budu niektore pouzite v D3. Mozno niekedy v buducnosti bude. Zatial by stacilo, keby KONECNE DOKONCILI PATCH 1.10.
P.S. Uvítám jakékoliv informace ohledně třetího dílu.
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- drak
- Začátečník

DS není špatná hra - dohrál jsem singl, ale nemám se nějak důvod k ní vracet (snad jen proto, že mám teď silnější comp).Diablo mastím se střídavejma výpadkama furt.Luke píše:Hm dungeon Siege, ten jsem taky hrál po síti a............ nic moc. DIABLO JE PROSTĚ DIABLOICE píše:Vývoj v D1 mi bohate stacil..., D2 je zbytecne prekombinovana na to co je to za zanr... Ted parim s kamosem po siti Dungeon Siege...
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
DS jsem hral nejakou dobu po netu, ale po nejaky dobe uz prakticky nebylo mozny najit hru, kde by nebyl nejakej magor s vyhakovanou postavou na 150lvl nebo alespon s vyhakovanou vybavou. To me uplne odradilo. Je toto nejak osetreny u Diabla ? Ne, ze bych ho chtel zacit hrat
Uvazuju o NWN.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1.10 beta slape celkom slusne. Ale.... ale nejak sa mi nepaci. Amazonka na lvl. 98 a players 8 dostava tak malo expov, ze je to az smiesne. A cela hra je na HELL miestami nehratelna. Ked som isiel vybit v 3. akte sefov do Travincalu nestacil som zirat. Na kazdom kroku Hydra. Pomocnik zdochol tak rychlo, ze som ani nevedel, ze bol vobec po mojom boku. Mam taky cudny pocit, akoby sa Blizzard zo vsetkych sil snazil Diablo 2 potopit. Za vsetko hovori skutocnost, ze 1.10ku robia viac ako rok. Za ten cas mohlo byt aj Diablo 3Luke píše:Souhlasim, podařilo se ti rozchodit tu Betu??? Mě ne! Kantorka na němčinu ze střední - to by byla "příšera"!ByzaX píše:Svojho casu bola vyhlasena sutaz v ktorej islo o zasielanie vymyslenych priser na adresu blizzardu s tym, ze budu niektore pouzite v D3. Mozno niekedy v buducnosti bude. Zatial by stacilo, keby KONECNE DOKONCILI PATCH 1.10.
![]()
Hned by bylo diablo veselejší!
![]()
P.S. Uvítám jakékoliv informace ohledně třetího dílu.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Blizzard se snaží ale.....Jiri Drak píše:DS jsem hral nejakou dobu po netu, ale po nejaky dobe uz prakticky nebylo mozny najit hru, kde by nebyl nejakej magor s vyhakovanou postavou na 150lvl nebo alespon s vyhakovanou vybavou. To me uplne odradilo. Je toto nejak osetreny u Diabla ? Ne, ze bych ho chtel zacit hratUvazuju o NWN.
P.S. Teda pokud hraješ přes battle!
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já si počkám, až ten patch dodělaj. A pak to asi ještě zkusim přes battla.ByzaX píše:1.10 beta slape celkom slusne. Ale.... ale nejak sa mi nepaci. Amazonka na lvl. 98 a players 8 dostava tak malo expov, ze je to az smiesne. A cela hra je na HELL miestami nehratelna. Ked som isiel vybit v 3. akte sefov do Travincalu nestacil som zirat. Na kazdom kroku Hydra. Pomocnik zdochol tak rychlo, ze som ani nevedel, ze bol vobec po mojom boku. Mam taky cudny pocit, akoby sa Blizzard zo vsetkych sil snazil Diablo 2 potopit. Za vsetko hovori skutocnost, ze 1.10ku robia viac ako rok. Za ten cas mohlo byt aj Diablo 3Luke píše: Souhlasim, podařilo se ti rozchodit tu Betu??? Mě ne! Kantorka na němčinu ze střední - to by byla "příšera"!![]()
Hned by bylo diablo veselejší!
![]()
P.S. Uvítám jakékoliv informace ohledně třetího dílu..
Nemyslím si, že ho chtějí potopit, spíš se ho snaží ztěžit - aby ho lidi hráli déle! Než dodělaj trojku - na které pracují dnem i nocí!!!
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mody jsou téměř to samé co cheaty. zásadně je nepoužívám. Se svou kouzelnicí jsem poctivě dosáhl 85 lvl a můžu říct že to byla fuška. Modama bych si asi jenom pokazil chuť to hrát
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mod jsem zkoušel jeden - Baldurs Gate, ale nelíbil se mi. Dosáhl jsem POCTIVĚ lvl 83 Hardcore!HADES píše:Mody jsou téměř to samé co cheaty. zásadně je nepoužívám. Se svou kouzelnicí jsem poctivě dosáhl 85 lvl a můžu říct že to byla fuška. Modama bych si asi jenom pokazil chuť to hrát
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Presne tak. Napr. Zy-El je prakticky uplne ina hra. O cheate nemoze byt ani reci, uz len preto, ze postava sa spetne neda pouzit v D2. Ostatne co cloveku ostava, ked sa na to Blizzardi vykaslali 
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na Zy-El jsem slyšel samou chválu, tak ho chci taky vyzkoušet. Budme rádi za to, že si stim někdo dá vůbec práci a my máme co hrát.ByzaX píše:Presne tak. Napr. Zy-El je prakticky uplne ina hra. O cheate nemoze byt ani reci, uz len preto, ze postava sa spetne neda pouzit v D2. Ostatne co cloveku ostava, ked sa na to Blizzardi vykaslali
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co ti ja viem. Prvy level fakt neskutocne tazky. Ale potom sa to slusne rozbehne a je to zabavne. Upravene skilly, predmety a tak. Vsade na tony nepriatelov. Je to strasna sranda, ale zacalo ma to nudit po par dnoch. Dosiel som iba na lvl. 63. Ale i tak sa to da odporucit na nudne dni.