MSI GF4 MX440 - farebne pruhy

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
typel
Nováček
Nováček

MSI GF4 MX440 - farebne pruhy

Příspěvek od typel »

zdravim, tak som sa snazil trochu pretaktit tuto grafiku pomocou Riva Tuneru. Na 330/490 bezala dobre, tak som skusil este vyssie s jadrom, na 340 (riva tuner mi uz ukazoval vykricnik). Islo to, spustil som 3Dmark2001, a pocas neho mi PC zamrzol s ciernou obrazovkou. Resetol som ale karta nenabehne, len zobrazuje farebne, obcas blikajuce pruhy. Tak je to zatial stale aj po cca polhodinovom oddychu. Prosim, prosim nevie niekto poradit co s tym a co to vlastne je? Dik

MSI KT4V, Athlon XP 1800+, GF4 MX440
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

hmm, no tak bych ji zkusil vyndat zapnout komp bez vga a zvovuji tam dat, a jestli to nepomuze , tak bych ji zkusil uplne v jinym kompu, je totiz mozny ze tech 340 uz hodl neco na VGA neprezilo :sad:
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
typel
Nováček
Nováček

Příspěvek od typel »

no tak nepomohol ani jednodnovy oddych :( . Skusal som ju dat do ineho pc a tam to robi to iste. Takze bude urcite chybna ta karta. Nedalo by sa to mozno este nejak zachranit flashom VGA biosu? (aby sa tie frekvencie nastavili na default).
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Ked si ju skusal aj v inom kompe a robila to iste.... :( .......
Rivatuner inicializuje zvolenu frekvenciu vzdi pri starte windows...., skus to rozbehnut v nudzovom rezime ( ak pojde nudzovy rezim... vsetko je OK )... odstranit rivatuner a pripadne aj ovladace na nVidiu ( ak tam niesu nebude co taktovat... aj keby si to mal ulozene priamo v registroch... )..... a po opetovnom nabehnuti PC pripadne preinstalovat ovladace....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Mám tu samou a jedu stabilně na 370/450. Můžu i víc, ale pak to v 3D Marku blbne a občas i padá. Nejspíš ti asi klekla. Zkus to reklamovat.
Bathory
typel
Nováček
Nováček

Příspěvek od typel »

takze flashom biosu to urcite nevyriesim, som ho naslepo dumpol a frekvencie su na standarte. RivaTuner to fakt inicializuje az pri starte windows. To my malo byt jasne, no ale topiaci sa aj stebla chyta :(
Je urcite nejak odpalena, zobrazuje tie farebne pruhy hned jak zapnem PC, takze nevidim ani verziu biosu dosky, atd., takze urcite nepojde ani ten Safe mode. Na druhej strane nevyzera byt nejak viditelne poskodena, ani som necitil ziadny smrad po niecom spalenom. No ale tam toho asi moze byt mrte. Skusim ju reklamovat, este by mala byt v zaruke. Vsetkym dik moc za rady.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“