MSI GTX 980 - smrad, artefakty, KO
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Uživatel_980
- Nováček

-
Re: MSI GTX 980 - smrad, artefakty, KO
Vyjádření technika: Karta je mechanicky poškozena, porušena pečeť,... Není možno uznat záruku, vráceno bez opravy zpět..
Po 10 dnech přišlo toto, předpokládám, že to je vyjádření "technika" z CZC a do MSI to ani neposílali.
To jako ten "odborník" z CZC poznal poškození podle toho, že byla stržena nálepka a dle toho tak usoudil? Já žádné poškození nevidím a to jsem si ji prohlížel opravdu dlouho a zblízka..
Po 10 dnech přišlo toto, předpokládám, že to je vyjádření "technika" z CZC a do MSI to ani neposílali.
To jako ten "odborník" z CZC poznal poškození podle toho, že byla stržena nálepka a dle toho tak usoudil? Já žádné poškození nevidím a to jsem si ji prohlížel opravdu dlouho a zblízka..
- LeBron23CAVS
- Začátečník

Bych se asi neudržel, napsal bych mu, že je debil a ať pošlou novou nebo je zažaluješ, nazdar, nesrat se s nima.
gpu: Suprim RTX 5090 | cpu: Ryzen 9950x3D | cooler: NZXT Kraken Elite 360 wh (2024) | ram: GSkill 64GB 6000MHz cl26 | mb: ASUS X870E Hero | psu: Seasonic Prime TX-1600 | storage: Samsung 9100 Pro 2TB, Sasmung 990 Pro 2TB + 1TB | case: Phanteks Enthoo Evolv X wh
- zigo
- Černá karta

-
http://www.penize.cz/spotrebitelska-por ... te-sroubkuUživatel_980 píše:Vyjádření technika: Karta je mechanicky poškozena, porušena pečeť,... Není možno uznat záruku, vráceno bez opravy zpět..
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... D#p9088651
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... o#p9088613
- Uživatel_980
- Nováček

-
Jen abych nedostal stejný rekt jako teď.
Chtěl jsem ji poslat přímo do MSI do Polska, ale koukám, že tam reklamuji jen notebooky.
GK jedině tam, kde jsem ji koupil..
Mám chuť ji hodit do trouby
na chytráky z CZC nemám chuť ani náladu.
Chtěl jsem ji poslat přímo do MSI do Polska, ale koukám, že tam reklamuji jen notebooky.
GK jedině tam, kde jsem ji koupil..
Mám chuť ji hodit do trouby
- VeCkO
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nasrat znova poslat a urgovat to.. pokud nebudeš vyvíjet tlak z tvé strany na to, že si nic nepoškodil a že chceš vyjádření z MSI a ne nějakého IT koka z CZC.. bože jak já CZC nesnáším.. prostě je to nejhorší IT web a konec..
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30
5120x1440 UltraWide Samsung G9
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
>>>>INSTAGRAM<<<<
- Uživatel_980
- Nováček

-
Máte pravdu, půjdu do nich.
- VeCkO
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co jiného ti zbývá.. nejvíce ale vyřešíš osobně.. přes e-mail bych tohle fakt neřešil..
Zajít tam a řešit to.. že chceš kontakt na vedení prodejny nebo rovnou vedoucího reklamací a vyhrožovat tam tímhle.. tohle na ně platí. Musíš si umět dupnout to je celé.. pokud tě ten dědek co tam sedí ukecá tak neuděláš nic.. prostě tě to nezajímá a žádnou mechanickou vadu si tam nezpůsobil a tečka.
Zajít tam a řešit to.. že chceš kontakt na vedení prodejny nebo rovnou vedoucího reklamací a vyhrožovat tam tímhle.. tohle na ně platí. Musíš si umět dupnout to je celé.. pokud tě ten dědek co tam sedí ukecá tak neuděláš nic.. prostě tě to nezajímá a žádnou mechanickou vadu si tam nezpůsobil a tečka.
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30
>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>INSTAGRAM<<<<
- Uživatel_980
- Nováček

-
No Příbram, kde mají centrálu, je daleko. Reklamoval jsem to u CZC partnera, ten to v pohodě vzal. Ale nic navíc nezmůže, že bych si přes něj dupnul. Maximálně to tak může zapsat do reklamačního protokolu.
Ještě si říkám, jestli se na mě nevykašlali proto, že jsem tu kartu reklamoval jako koupenou z 2. ruky a nejsem uveden na faktuře. Ale to je asi blbost.
Ještě si říkám, jestli se na mě nevykašlali proto, že jsem tu kartu reklamoval jako koupenou z 2. ruky a nejsem uveden na faktuře. Ale to je asi blbost.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Hele prr prr, ta plomba nic neznamená, řešili jsme to už u Gainwardů kdysi a karty šly reklamovat i když plomba byla pryč, napiš hned stížnost a řeš to dál. Některé MSI plombu maj a jiné ne, neni tam vždy, kdo ti dokáže že tam vůbec byla? Jdi za tim tvrdě zde je právo na tvé straně.
- Azentar
- Začátečník

-
Popravdě, kvůli reklamacím jsem u CZC přestal nakupovat, stačí už ta jejich trapárna "opravitelné, z ekonomických důvodů řečeno výměnou". Sám jsem kdysi měl Gainward a chtěli mi neuznat reklamaci kvůli plombě (chladič jsem nesundával, ale v té době je tam nedávali a pak začali) no a nenechal jsem se. Otázka je ta věta o tom, že je karta mechanicky poškozena, k tomu musí dodat fotky,... (Jednou jsem se hádal kvůli ulomenému kousku plastu ve slotu).
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Důležitej je papír o předání do reklamace, pokud tam bylo poškození napsané tak jsi to neměl podepisovat, pokud tam neni tak to znamená že jsi kartu předával OK ale dávaj ti jí poškozenou = můžeš to svrhnout na ně.
Btw CZC (ani jiné firmy) se nezabejvaj posouzenim u produktů co jsou ješrtě v záruce u dodavatele (což všechny 980 jsou) obratem se to posílá dodavateli a ten řeší reklamaci a posudek. To vyjáídření tedy neni technika CZC ale servisu dodavatele.
Btw CZC (ani jiné firmy) se nezabejvaj posouzenim u produktů co jsou ješrtě v záruce u dodavatele (což všechny 980 jsou) obratem se to posílá dodavateli a ten řeší reklamaci a posudek. To vyjáídření tedy neni technika CZC ale servisu dodavatele.
- Azentar
- Začátečník

-
To je pravda, ale některé věci si i takto "filtrují",.. nejvíc mě "těší", když zákony znám lépe než lidi na reklamacích, ale je důležité to co je tu napsáno, za dobu co kupuji komponenty jsem řešil tři problémy a vždy to dobře dopadlo, ale pokaždý šlo o prodlevu z neznalosti (jednou mi chtěl technik zamítnout reklamaci, protože jsem to donesl dva dny před koncem záruky a oni by to prý nestihnuli předat dodavateli,..)
- Uživatel_980
- Nováček

-
DOC_ZENITH: a kdo je ten dodavatel? Přímo MSI? Když to pošlu znovu, tak mě pošlou stejně do háje.. to pak řešit jedině soudním znalcem ne?
- zigo
- Černá karta

-
Servis může reklamaci zamítnout pouze z důvodu, že se o vadu výrobku nejedná, nikoliv s odkazem na záruční podmínky, které odstranění „pečeti“ z výrobku spojují se ztrátou záruky. Záruční podmínky musí být v souladu s kogentní úpravou záruky v zákoně, tj. úpravou, od které se nelze odchýlit ani dohodou stran
Vůči servisu můžete argumentovat ustanovením § 2174 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, které uzavírá blok ustanovení týkajících se prodeje zboží v obchodě a stanoví, že k ujednáním omezujícím či vylučujícím práva zákazníka z vadného plnění se nepřihlíží.
V případě potřeby další konzultace kontaktujte prosím poradenskou linku dTestu na telefonním čísle 299 149 009
Vytiskni si tohle a přelož jim to ...a taky můžeš zavolat na 299 149 009 a poradit seEugene Kuo
Official MSI Representative
If there is an RMA issue with the card and you send it in with the warranty sticker ripped, we will know you modified/worked on the card yourself and we will look into what caused the problem to decide if the RMA should be granted or not.
- Uživatel_980
- Nováček

-
http://www.vasestiznosti.cz/stiznost/10 ... orderDir=a
Tady má uživatel stejný problém a neuznali mu záruku jen proto, že byl údajně demontován chladič.. a posuzoval to pouze technik z CZC.cz, ne dodavatel.
A zatím ten uživatel spolu s dTestem nic nevyřešil. Mě rektnou úplně stejně..
Tady má uživatel stejný problém a neuznali mu záruku jen proto, že byl údajně demontován chladič.. a posuzoval to pouze technik z CZC.cz, ne dodavatel.
A zatím ten uživatel spolu s dTestem nic nevyřešil. Mě rektnou úplně stejně..
- killerek
- Začátečník

-
Ty plomby se klidne sami casem odlepej, jako odpadavali i seriova cisla.
- racecar
- Středně pokročilý

Niektore ano a niektore nie 
Inac som zvedavy na priebeh a dlzku reklamacie bez nalepky kedze to "vraj" nieje problem.
Inac som zvedavy na priebeh a dlzku reklamacie bez nalepky kedze to "vraj" nieje problem.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- teeejay
- Nováček

-
Je úplně jedno jaké jméno je na faktuře, pokud splňuješ podmínky reklamace/záruky, jsi v právu.
Rozhodně bych nic neřešil po telefonu/e-mailu, zajel tam osobně (nevím, jak daleko bydlíš, ale radši bych obětoval těch pár stovek než pár tisíc za GPU) a byl vostrej, dodal vytisknuté články z dtestu i z ostatních stránek, jak poskytlo zdejší osazenstvo.
Rovnou se do nich opřít, že tě nezajímá posudek od jejich technika, že chceš aby ti to posoudili v MSI.
Rozhodně bych nic neřešil po telefonu/e-mailu, zajel tam osobně (nevím, jak daleko bydlíš, ale radši bych obětoval těch pár stovek než pár tisíc za GPU) a byl vostrej, dodal vytisknuté články z dtestu i z ostatních stránek, jak poskytlo zdejší osazenstvo.
Rovnou se do nich opřít, že tě nezajímá posudek od jejich technika, že chceš aby ti to posoudili v MSI.
PC: i7 5930k, Asus Maximus V Extreme, Corsair Dominator Platinum 16GB (4x4GB), 980Ti Classified, Samsung 840 120 GB, Samsung 850 512 GB, 1TB HDD 7200 RPM, Be Quiet! Dark Power Pro 11 850W, Phanteks Enthoo Primo, Asus Essence STX II, Custom Loop
Macbook Pro Retina i7 2,7Ghz, 512 SSD, 16 GB RAM
Macbook Pro Retina i7 2,7Ghz, 512 SSD, 16 GB RAM
- ds
- Začátečník

Nechapu proc to rovnou neposles do MSI servisu do polska?? Na webu si vytisknes stitek prijede UPS a to je vse. Jinak MSI na FB psalo ze poruseni a odlepeni stitku nic neznamena. sam jsem take porusil pecet na notebook MSI a nic neresili. Proste CZCko obejdi. zbytecne se tim stejne protahuje reklamace.
Cpu:Amd Athlon XP 2500+@3200+ 1.8V ,MB:Epox 8RDA3I,ATI RADEON 9000PRO 275/550@610/305,ZVUK:SB LIVE 5.1,M.:AOC 7KLR,REPRO:KINYO 2.1,HDD:BARACUDA 40GB
- ds
- Začátečník

Aha tak beru zpatky. To palti jen pro notebooky to jsem nevedel. Nepoužívejte tento formulář při reklamaci komponentů Rma, jako základní desky, karty VGA, multimediální periferní zařízení. Tyto druhy rma zařízení byste měli vracet na místě nákupu.
Ale jak jsem psal podle MSI poruseni pecete niz neznamena pokud si tam neco neposkodil ty sam
Ale jak jsem psal podle MSI poruseni pecete niz neznamena pokud si tam neco neposkodil ty sam
Cpu:Amd Athlon XP 2500+@3200+ 1.8V ,MB:Epox 8RDA3I,ATI RADEON 9000PRO 275/550@610/305,ZVUK:SB LIVE 5.1,M.:AOC 7KLR,REPRO:KINYO 2.1,HDD:BARACUDA 40GB