Rušení v reprácích

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Filajs01
Nováček
Nováček

Rušení v reprácích

Příspěvek od Filajs01 »

Zdar, koupil jsem nové repráky a když je zapojím tak v nich jde slyšet rušení. Jde o repráky Genius SW-2.1 370. Zkoušel jsem je na různých místech po bytě, zkoušel jsem různá zařízení, zkoušel jsem odpojovat některé spotřebiče(televize, mikrovlnka, počítače) a nepomohlo to. Zkoušel jsem vypínat wi-fi a taky nic. Tak jsem je šel zkusit reklamovat, pán na prodejně si je zapojil ale v obchodě se k rušení nedocházelo, takže rušení bude problém mého bytu. Jenže se v tom moc nevyznám, tak bych potřebovat poradit. Mimochodem, podobný problém mi dělal i jeden mikrofon.
gothay
Nováček
Nováček

Re: Rušení v reprácích

Příspěvek od gothay »

Nemáš u baráku velkou trafačku nebo vysoký napětí? (i když takovej vliv by to snad ani mít nemělo :?: )
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Ruší to i s odpojeným vstupem od PC (Jack)?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
gothay
Nováček
Nováček

Příspěvek od gothay »

CrashPC >> Pokud zkoušel více zařízení jack nejspíš odpojoval, to by slyšel kdyby rušení šlo přes vstup. Navíc jestli to táhnul na reklamace a tam mu to zapojovali..
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Otázkou je, zda si všimnul, že po odpojení rušení přestalo, nebo ne. Je tam moc proměnných, a je potřeba znát opravdu detail problému.
Když to u reklamace nešumělo, tak to nešumelo ani při odpojeném ani při zapojeném stavu, nebo prodejce jen zkonstatoval, že po zapojení to nešumí? Někomu se odpovědi na tyhle věci zdají jako banální nebo bepředmětné, ale opravdu se podle toho dá zjistit trošku víc.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“