Pán Boon Sheridan žije v budove, ktorá sa už 40 rokov nepoužíva ako kostol. Život v starom kostole má určite svoje čaro, no to sa stratilo, keď pán Sheridan zistil, že jeho dom je Poké Gymom, teda telocvičnou. http://www.sector.sk/novinka/120161/ked ... u-domu.htm
Jinak dobrá sranda, ty lidi venku a v práci jak blázní. Magoři z kanclů běhaj po fabrice mezi mašinama s mobilala. Jsem zvědavej, až nějaký hunter zaleze třeba mezi lisovací hlavy, nebo do cesty rozjetýmu retraku
Zatím jsem ještě nepotkal člověka, který by to vyzkoušel a řekl, že je to blbost.. Takže šup, běžte to taky vyzkoušet
Mno, ale jelikož jsme v herní sekci, tak si alespoň postěžuju, že já jako člověk z menšího města to mám s těma pokémonama těžší, není jich tu prostě tolik. Když jdu po Ostravě, tak na mě vyskakujou na každém rohu. U nás klidně jdu 10 minut a nic.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Souhlasím s Frostys... Pro mě jakožto vesničana (160 obyvatel) to nemá cenu hrát, páč ty spawny u nás skoro žádné nejsou ale hlavně že máme arénu.. když jsem si jednou ve městě udělal čas a prošel se tak jsem nestačil sbírat... S kámošem jsme začínali nastejno a já mám lvl 7 a on dodělává 12.. to je skoro jednou tolik, takže kdo není z města nebo má malou smůlu jako já tak je to pro toho daného jenom hra for fun, žádný velký zápasení a pod...
Still.Lord: Naopak. Měšťáci mají výhodu, vesničani ne. Nevím, co ses tedy snažil říct
Tohle je ale dost špatné. Měli by opravdu donutit lidi jít do přírody. A je to taky "reálnější". Pokémoni se budou těžko zdržovat u lidí ve městech. Měli by být dále od města, v přírodě a lesích. Ve městě bys právě neměl narazit na jediného. V lese by jich naopak mělo být spousty.
Ale je to zatím Beta a před pár dny vyšel teprve první update, takže doufám, že se to ještě někam posune.
Co mě ale nejvíce mrzí je, že není sbírání pokémonů uděláno tak, jako v gameboy hrách - oslabit a chytit.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Jo takhle. A tak to ne. Ty arény (Pokemon Gym) jsou úplně všude, takže je to na vesnici opravdu nevytáhne. My tu v pětitisícovém městě máme asi 3 nebo 4. Pokéspotů snad kolem 7.
Frostys píše:Tohle je ale dost špatné. Měli by opravdu donutit lidi jít do přírody. A je to taky "reálnější". Pokémoni se budou těžko zdržovat u lidí ve městech. Měli by být dále od města, v přírodě a lesích. Ve městě bys právě neměl narazit na jediného. V lese by jich naopak mělo být spousty.
Neblbni. Těch mrtvých korejských teenagerů ve smrtelně nebezpečné přírodě... to by se firma furt jen soudila s pozůstalými x)
Tahle historka není příliš humorná. Jedna dospívající dívka ve Wyomingu našla mrtvolu v řece, zatímco hrála Pokémon Go. „Snažila jsem se chytat vodní pokémony“ vypověděla později místním detektivům. Nalezená osoba nebyla mrtvá déle než 24 hodin