AMD XP1800+ malá voltage

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Laky
Nováček
Nováček

AMD XP1800+ malá voltage

Příspěvek od Laky »

Mám XP1800+ moje zakladní voltáž na defaul nastavení je 1,35v.Mám ho přetaktovaný na 11,5x180 a jede v pohodě,akorat tento procesor je uzamčeny.Ta to revize je NIUHB.Nevym proč tak malo,jestly už je to dáno novým vyrobním procesem.Skoušel jsem to zjistit aj SANDŘE a souhlasíto.Procák vůbec netopí a mám na něj AERO 7+.Provozuji na SHUTLLE AN35N Ultra a naprostá spokojenost.Jestly má tuhle revizi tak at dá vědět kám se dostal.Procesor jsem koupil před 3 měsici za levný peniz.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

To se mi moc nezda, spis ti do nej deska pousti nizsi VCore nez by mela.
Kdyztak sem nahod cele vyrobni cislo, jestli ho mas, podle nej se to snadno pozna.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Laky
Nováček
Nováček

Příspěvek od Laky »

No to pravě tědka nevím,ale není to ani DLT3C a DUT3C.místo L a U je tam jiné pismeno,které udává napětí procesoru.Zkoušel jsem to v jiné desce a ta taky nastaví 1,35V.
jaluvkap
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaluvkap »

no ja mam DVT3C a to mi pousti 1.4v default, takze 1.35 muze byt klidne taky, ale nevim jak by se to znacilo, kdyz uz ten muj znaci AMD jako Low Power Desktop ... Ultra Low Power Desktop ?? :D
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

jaluvkap píše:no ja mam DVT3C a to mi pousti 1.4v default, takze 1.35 muze byt klidne taky, ale nevim jak by se to znacilo, kdyz uz ten muj znaci AMD jako Low Power Desktop ... Ultra Low Power Desktop ?? :D
Tak to mate oba slusnou kliku, s tim se musi nadherne taktovat.
1800+ s 1.35V by musel mit oznaceni DJT3C.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Laky
Nováček
Nováček

Příspěvek od Laky »

jo celkem jde dobře taktovat zatim jsem nastavil 11,5x180/2070MHz a zitim v pohodě bez zvyšení napětí.teplota 51 stupnů.pří zátěži.dal jsem to ještě nezkoušel.nechám ho chvilku zajet.
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“