ZdravímPřipadám si poslední dva dny jako idiot. Problém je že jsme byl požádán o zprovoznění CZ do Max payne 3 a od té doby si připadám že jsme otevřel dimenzionální bránu někam do šílenství.O co jde se hned dostanu. s nějakého mně neznámého důvodu nejde stahovat linky s https://support.rockstargames.com/hc/en ... es/2001460... přitom na laptopu to jde..je jedno jestli zkouším firefox, chorme, edge prostě nic nereaguje a ani na odkaz třeba na stažení GTA 5 ...Mazal jsem cashe , mazal jsem cookies a nic nepomáhá....Za jakoukoliv radu budu vděčný.
Projel jsem celí PC Antivirem, Cclenrem, Adwarem a prostě nic....jak chci stáhnout socail club nebo gta 5 client nebo patch tak na to mohu klikat jak debil a ani se to nehne.
Mám pocit jako by byla zakázaná komunikace s tímhle servrem ale jak to zjistit to nevím.
stahování že stránek RockStaru
Moderátor: Baneshee
- Barbar
- Začátečník

-
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: stahování že stránek RockStaru
soubor hosts mas prazdnej?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Barbar
- Začátečník

-
HA !
Nemam !! NA TO JSME ZAPOMEL !!!
DIK
Nemam !! NA TO JSME ZAPOMEL !!!
DIK
- Alfajk
- Začátečník

-
haha 
ten social klub byl cert dluznej...
ten social klub byl cert dluznej...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A