World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LucikMucik
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od LucikMucik »

Jeltík: Mě to nějak neštve, chtěl jsem hlavně ty prem. dny a goldy.
Ok, díky všem, akorát já nechtěl slyšet v čem je dobrá, to jsem četl celé odpoledne jinde :-D . Mě zajímá, zda je opravdu tak nepřesná, ale přesnost od J X P mě utvrdila, že asi je :-) . Co mě právě překvapuje, jak každý říká, že někoho nonstop detrackuje, mám reload kolem 8s, 2x se trefím a pak aniž bych pohnul myší, netrefím se, tank se automaticky rozjede a je těžší ho trefit (většinou se pak už netrefím vůbec, protože to zase letí jinam), takže mi toto neleze do hlavy.
Prodávám i jinde.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Máš na posádce BIA a vozíš kafe? Jestli ne, ani se moc nedivím.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Přesnost závisí na vzdálenosti. Možná stojíš moc daleko. ROF na permadetrack rozhodně stačí - každý enemák má samozřejmě napoprvé šanci zdrhnout repair kitem.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
LucikMucik
Začátečník
Začátečník

Nemám BIA, mám jen střelce na 100% . Proto se ptám, jak na tom ta arty je, protože úplně každý píše to stejný, skvělý detrack a to mě moc nepřipadá.

pilarius: No právě, že nestačí: 8s reload, 1 detrack, 11s oprava cca, jeden miss = 5s skluz.
Prodávám i jinde.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

LucikMucik
Začátečník
Začátečník

Díky moc! Opravdu hodně pomohlo. Kafe to o dost zlepší (dřív 40% hitů, s kafem kolem 50-55%).
Prodávám i jinde.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

vtip je v tom že ted nevyděláš už vůbec nic :D
LucikMucik
Začátečník
Začátečník

Moc ne no :P , ale zatím se pohybuju kolem 10k, když dám alespoň 1k dmg a vyhraju, tak jsem zhruba na 16k.
Prodávám i jinde.
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

Tak jsem se po dva a půl letech vrátil do hry, řekl jsem si, že to zkusím trochu nakopnout a udělám si československou větev. Zas až tak mi žíly nerve, že T-24 a T 40 mají docela tragický kanón, ze 300m při plném doměření nějak to bere haluz na stojící cíl, ale to halt beru za problém mezi klávesnicí a židlí, nebo rng nebo prostě rajče, mám lehce přes 2,2k bitev teprve.
Nicméně jak tak ale koukám, asi je docela zbytečné sledovat streamy a videa na youtube, protože na randomech je to docela k ničemu...3/4 her jsem stejně low tier, a poslední dobou žel bohu to dopadá tak, že zelený ustřílí dva tanky a nechaj se komplet roztřílet. Teď od rána jsem měl jednu jedinou bitvu, kde jsem byl top a stejně prohra do pěti minut...Fakt nechápu taktiku, když se celý tým rozsype solo po mapě a po jednom se nechají vyzobávat.
Ale tak jediný prodělečný tank je zatím jen T29, 1k za APčko je fakt výsměch, vzhledem k tomu, jaký to dělo má rozptyl a dobu nabíjení a zaměření, ale budiž, pozdě jsem došel k tomu, že tahle americká větev není pro mě, na to, jak mě T1 Heavy a M6 bavily.
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

T29 je jeden z nej těžkých tanků.. Je to tier 7 a odrazil i 6k+ dmg na věž, stejně jako není problém dát 4-5k dmg.

https://s32.postimg.org/s3ffpmqth/shot_003.jpg
https://s31.postimg.org/g3qy4omzv/shot_004.jpg
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

Ale tak já v dobré bitvě s ním mám výsledky, ale záleží i na týmu a na mapě, neumím s ním hrát všude a jsem s ním spíš horší než lepší a rozhodně neumím otáčet průběh bitev...Raději hraju třeba Panthera ze sedmiček...

https://s31.postimg.org/etkehvqcr/t29.jpg
AMD Ryzen 5600X -- Endorfy Fera 5 ARGB -- ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II -- Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black -- ASUS ROG STRIX 6650XT -- Samsung 980 1TB -- Fractal Design Anode Bronze 650W -- Fractal Design Pop Mini Air RGB Black TG Clear Tint -- SAMSUNG ODYSSEY G5 Gaming FreeSync 144Hz - LCD IPS monitor 27" přepastováno Thermal Grizzly Kryonaut 12,5W/mK
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Já jsem hrál hodně tanků a byl jsem toho názoru, že T29 má nejlepší věž ve hře.
T32 je taky celkem dobrá, ale v porovnání s ostatníma tier 8 jde spíše o průměr.
M103 je nadprůměrně dobrá a T110E5 je nejlepší heavy tank ve hře (IMHO).
Naposledy upravil(a) Jey dne úte 19. črc 2016, 15:56, celkem upraveno 1 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem si T29 koupil pár měsíců zpět, že si na ní udělám HT misi na 260ku, kdy mám zabít dva HT tanky o 2 tiery vyšší. Po 3 bitvách jsem to prodal, nebyl jsem tu mrchu línou schopnej hrát a nechápu, jak jsem ten tank kdysi mohl mít rád.

...

Pár povedenějších za poslední týdny, speciálně ten Maus byl docela lucky, ale jel jsem to fakt hodně na tu misi, normálně bych takhle asi nejel :)

HT15 na 260ku - http://wotreplays.com/site/2769087#reds ... winux-maus

LT15 na 260ku - http://wotreplays.com/site/2761200#fier ... 1_90_mm_gf

Konečně po 300 bitvách Ace s STB - http://wotreplays.com/site/2752818#stats

Nároky u TVp T50/51 šly asi dost dolů, když mám Ace už i já za tohle - http://wotreplays.com/site/2748086#stats :D

Ještě Kolobanov s TVP díky afk T-10ce. (4et za munici vysokej no :D - http://wotreplays.com/site/2785701#stats
Goldnoob team proud member!
Padre
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Padre »

Neměl WG nějakou akci s posádkama? Pořád se divím, proč nemůžu při prodeji poslat posádku do kasáren a já mám plno...a při pohledu do kasáren tam vidím stovkovou posádku z Focha, T110E5 a nějaký němce ještě?!
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

No asi před rokem tyto posádky rozdávali v rámci toho, že zapůjčovali uvedené tanky na režim opevnění jako výhru z denní mise.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

LucikMucik
Začátečník
Začátečník

Ano, tak nějak, mě se docela hodili.

S tou T29 to vidím podobně, nemám na ni nejlepší motor, ale rychlost nějak přežiju, dělo mám top, ale věž ne. S tím přichází dotaz na vás :P . Sice přidá nějakých 100-150hp (?), ale zase přibudou takové ty kraviny trčící na bok. Opravdu se vyplatí ji mít? (Bohužel na další tank musím, ale jde mi o namontování). Já osobně, když vidím trčící T29, tak střílím tam (pokud vidím jen věž) a že jsem jich upižlal už dost tímto způsobem.
Prodávám i jinde.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Eh? Ty uši už zase berou damage? Kdysi dávno to tak bylo, pak to změnili, že to nebralo damage, ale jen module damage do view finderu. To to zase bere damage? Já do těch uší od té doby nestřílím. :shock:
Nepamatuju se, jak to je u T29, ale věž často zrychluje i reload. HP+reload stojí i za ty uši.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

LucikMucik píše:Já osobně, když vidím trčící T29, tak střílím tam (pokud vidím jen věž) a že jsem jich upižlal už dost tímto způsobem.
Hele, tys uz to nehral asi trochu dyl nez 2,5 roku, ne? "Usi" na T29 uz davno, ale opravdu davno nejsou weakspot. Osobne jsem tu vezku zkoumal jeste pred 105mm kanonem, protoze ta devadesatka neni tak spatna a 105 ma se stock vezi naprosto mizerny handling (hlavne to DPM boli).

Jinak T29 sice nerfli (uz je to taky nejaky ten patek), nicmene opravnene a stale si myslim, ze je to nejlepsi T7 HT. Nauc se co nejlepe vyuzivat hull down a nemuzes mit spatne vysledky.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
LucikMucik
Začátečník
Začátečník

Je to delší dobu, ale 2,5 roku to určitě není, kratší doba.

Díky za rady, takže věž určitě mountnout?
Prodávám i jinde.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“