Evolve

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mac302
Začátečník
Začátečník

Evolve

Příspěvek od Mac302 »

Obrázek

Název: Evolve
Žánr: Akční
Vývojář: Turtle Rock Studios
Vydavatel: 2K
Datum vydání: 10. úno. 2015

PC/PS4/XOne Trailer:

Kód: Vybrat vše

https://www.youtube.com/watch?v=k1HTGJcvTUk
:arrow: Hraje tu někdo tuto hru? Jaké jsou vaše dojmy? Já jsem dostal closed beta key, tak jsem neváhal a ihned to zkusil. I když hry podobného žánru mě moc nebaví, tak musim říct, že tato hra mě hodně překvapila a hodnotím ji velmi kladně. Hra běží na CryEngine 3, takže grafika je krásná a to i v případě, že to nehrajete na nejvyšší detaily.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Evolve

Příspěvek od Alfajk »

vyzkousel jsem a dekuji nechci, bida s nouzi, za 2 hodiny me to uz nebavilo, protoze to bylo furt dokola jedno a to samy, nemluve o tom, ze hrat s public lidma je za trest,spoluprace 0
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Souhlasím s Alfajkem. Zkoušel jsem Alfu i Betu a po pár kolech se dostavuje pocit nudy a stereotypu. Navíc jsou tu stále problémy s vybalancovaností - monstra jsou dosti silná a když vylevelují, znamená to v 99% prohru.
Knowledge is power
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

hra by mi nevadila ani tolik jako to vecny cekani nez zacnu hrat + nemoznost kdyz hraju s kamosema si vybrat monstrum a tak zprasenyho nastaveni ze ta hra neumi eyefinity...zatim pruser pro me.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hra vysla a tady jsou naky testy...
Obrázek
Obrázek
http://www.pcgameshardware.de/Evolve-PC ... s-1150387/
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ta gtx 960 je nejaka pomala ne? stejne tak ta r9 280x je nejaka rychla, to zase budou cinknuty testy...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

No nevim co si o tom myslet, BETA snad byla v lepsim stavu nez toho...servery vcera vecer asi taky nestihaly...L4D to nesaha ani po kotniky...jesteze to stalo jen 8 €...

EDIT: vecerni seance jen prohloubila skepsi k ty hre...prumerna hra plna bugu a nedostatku
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

tak sem si to stahnul kdyz je to ted zadarmo a musim rict ze graficky je to naprosta spicka ale herne je to takovy podivny

ve 4K na medium to chodi okolo 40-45fps
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

já budu hrát premade ve čtyřech tak čekám že to bude vcelku zábava, začnem asi příští týden
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

hral jsem asi 2 hry a vzdycky nas to monstrum totalne rozshlehalo ale je to asi tim ze me to dava k nejakejm bambulum co neumej pouzivat pasti a heal :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“