a strix není hlučná karta ani v "OC mode"... 223W pro celou sestavu...hrůza fakt

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

RX480 neni zrovna hlucna ani v referenci a snazi se na default drzek otacky ventilatoru nizko. Mel jsem v rukach podstatne hlusnejsi karty.panfiluta píše:Myslíte že ještě vyjde RX480 v nějaké hodně tiché edici? Co jsem se díval na tři zatím existující recenze Sapphire Nitro, tak buď je hodně hlučná, nebo AMD ovladače jsou v konfliktu se Sapphire řízením otáček a ani hlučnost neměřili.
Prosimte MSI 1060 je jen predrazene pozlatko. Jakoliv levnejsi 1060 bude lepsi volba.panfiluta píše:Pokud si chce nyní někdo koupit výkonnou kartu pro FHD a chce aby byla co nejtišší, asi je MSI 1060 nejlepší volba že? (alternativní accelera vyjma)

buď rád že v tom testu GTX970 není

Mohli by udelat zase neco takoveho:ArgCZ píše:to je legrační, accelero mono uchladí RX 480 i s 1.25V@1415/9000 na 73 stupňů
ať si ty všechny slavný firmy řeknou někomu kdo tyhle věci umí navrhovat a nemontujou se do toho, díky těm jejich "super edicím" ubylo kupa aftermarket chladičů na GPU

Aky to ma narast vykonu a spotreby pri tomto pretaktovani oproti referencnym taktom a ref. chladicu?ArgCZ píše:to je legrační, accelero mono uchladí RX 480 i s 1.25V@1415/9000 na 73 stupňů

Tak ten test vypadá o mnoho důstojněji... vážně.ArgCZ píše:má i svoje + na to nezapomínej, pokud jsi hráč Anno 2205 tak prosím, už jsem tu vytáhl retest většiny her na DX12buď rád že v tom testu GTX970 není

Mne osobne sa ten Gelid lubi viac ako tie Accelera ktore k tomu Radeonu podla mna nepasuju. Tie ohnute rebra na tom Gelide nevyzeraju velmi esteticky, pohral by som sa s tym plechom nad 6-pinom a tym kovovym ramom. Par tahov pilkou, zarovnat pilnikom a je hotovo. Proste taky easy fanusikovsky modArgCZ píše:hm tak díky, to je kapku moc zásahů.....

Mas v tej cene hru, ak ju nehras mozes ju skusit predat.godlike píše:Tak nam nejak podrazil Sapphire na Czc. Uz ani za body neni vyhodnej..
https://www.czc.cz/sapphire-radeon-rx-4 ... 39/produkt