Kód: Vybrat vše
Too bad these cards have fan revving issues and Zotac are incompetent boobs. Its fans can't sustain a steady RPM under 30% speed. They'll rev until they hit 30%.
Moderátoři: Walker1134, Wilik
Kód: Vybrat vše
Too bad these cards have fan revving issues and Zotac are incompetent boobs. Its fans can't sustain a steady RPM under 30% speed. They'll rev until they hit 30%.
tak to mě taky zajímátackleberry píše:Otestuj pak u té Zotac jestli se u ní děje to samé co u Zotac GTX 1080.http://imgur.com/udgq4CFKód: Vybrat vše
Nevím, co tě vede k záměru, pořídit si právě FE Edici. Výborné chladiče dnes na 1070 i 1080 dělá Gainward a Palit = mnohem lepší volba do běžné case.Hekl338 píše:Zdravim. Ma tady nedko zkusenosti s referenci 1070? Především co se tyce hlucnosti a taktu. Vim, ze nereference jsou urcite lepsi v chlazeni a taktech, takze necekam, ze pujde extra taktovat, ale o kolik to vůbec taktovat vůbec jde, ma to smysl atd. Pohlizim konkretne po Asus FE, vždy jsem mnel grafiku tehle znacky a nikdy zatím nesklamala.
Jak psal kesi, já mám FE (ikdyž Palit, ne MSi) a jsem s ní spokojenej. Přijde mi tichá, při hraní jí přes zvuky a hudbu her neslyším, ve windows jakbysmet, takty mám +200/+500 a víc nic neřeším.Hekl338 píše:Zdravim. Ma tady nedko zkusenosti s referenci 1070? Především co se tyce hlucnosti a taktu. Vim, ze nereference jsou urcite lepsi v chlazeni a taktech, takze necekam, ze pujde extra taktovat, ale o kolik to vůbec taktovat vůbec jde, ma to smysl atd. Pohlizim konkretne po Asus FE, vždy jsem mnel grafiku tehle znacky a nikdy zatím nesklamala.