Dobrý den potřeboval bych poradit už sem z toho neštasnej. poskládal sem nový pc
Cpu:AMD 9370,
Deska :Asus M5A99FX PRO R2.0.
RAm:Corisar 2x 4 gb ddr3
Zdroj:CORSAIR HX 1000w Modular power suplly.
GK: r9 290X -Reference.
a když sem dokoupil grafiku tak napřed to házelo black screen a barevný čverce ,ted to naběhne až při přihlašování do win .-win7 64 sp1 a jede to normálně ale po vipnutí pc nenaskočí vůbec nic je to zapojeno přez hdmi kabel. koupil projistotu novej. Abych to nastartoval tak musím přez redukci DP-VGA pak přehodím na Hdmi. když dám starou grafiku 6870 tak to jede dobře. kÁMOŠ MĚ PUJČIL UPLNĚ TU STEJNOU GRAFIKU R9 290x A HÁŽE TO TO SAMÍ.... bios na desce jsem už aktualizoval.
Někde sem četl že 290x má pouze digitální výstup a že se tomusí přenastavit nebo tak něco (ybpr ,cbcr)..? V novích catalistech sem to zkoušel ,jsou tam 4 varianty pokažé sem dal restart a furt nic. a právě uvodní stránka jak se naskakuje do biosu tak je Analog...
Nabízím 1000 Kč když mě to pomůže někdo zprovoznit Díky moc.
Tv-Panasonic TX-L42ET5E-R9 290x
Moderátor: maXXmilian
- melfus
- Nováček

-
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tv-Panasonic TX-L42ET5E-R9 290x
panasonic 47et5e a asus r9 290 dcIIOC jelo uplne normalne pres HDMI
- melfus
- Nováček

-
Mě to načte až přihlašování win nebo barevný kostky ale pak už musím přehodit display port redukce VGA .
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Hele jak dlouhej a jak kvalitní máš ten HDMI kabel? Tam bejvá totiž často bod úrazu. Zkus to s kabelem max 3 metry a pak povyprávěj co to udělalo.
- melfus
- Nováček

-
Ahoj mam kabel dlouhej 2M a proto že tv je 3D tak sem potřeboval nějakej special pač to nechtělo jet (3D)pozlacenej... nebo tak něco. ted sem dokoupil 2m Hig Speed
- melfus
- Nováček

-
Přepni boot do legacy módu 
BIOS na té kartě zřejmě nemá UEFI blok a proto obraz najede až po nabootování OS.
toto mě tedka někdo poradil ale myslím že to asi nepude protože když tam hodím starou 6870 tak to normálně naskočí..
BIOS na té kartě zřejmě nemá UEFI blok a proto obraz najede až po nabootování OS.
toto mě tedka někdo poradil ale myslím že to asi nepude protože když tam hodím starou 6870 tak to normálně naskočí..