Zdravím mám problémek.
Postavil jsem tu pc ze starších herních součástek. Potřebuji provozovat 6 - 8 monitorů na z jednoho PC. Není teď podstatné proč ale potřebuju to na práci. Měl jsem tu starou herní mašinu a tak mi přišlo logičtější jí oprášit než stavět novou PC s nějakou kartou typu quadro když to GTXko taky zvládá. No když dám dvě karty do slotů zasekne se počítač na bootování biosu, ale do biosu se dostat už nelze.
I7 Ivy Bridge @ 4,3GHz
Gigabyte Z77X-D3H
zdroj: Cooler Master 850W (neměl by mít problém)
prnví slot GTX 690
druhý slot GTX 740
s jednou kartou pc jede s dvěma ne.
Kdysi už je to hodně let jsem takhle dvě karty ještě pod nějakejma Windows 98 normálně provozoval. AGP + PCI a šlapalo to.
Lze to dneska takto rozchodit vůbec? Nebo možnost více než 4 monitorů lze jen se stejnejma kartama a SLI?
GTX 690 + GTX 740 - potřebuji jet na 6-8 monitorech - jde?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Pulec7
- Začátečník

GTX 690 + GTX 740 - potřebuji jet na 6-8 monitorech - jde?
Ryzen 7950X3D│ 64GB - 4x 16GB G.Skill Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 │ Gainward 4090 Phoenix GS │ Asus ROG Strix X670E-E Gaming Wifi
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: GTX 690 + GTX 740 - potřebuji jet na 6-8 monitorech - jd
Hele, fungovat by to mělo bez problémů, spíš to prostě nedává bios tvojí desky, kor ta GTX690 mu bude vrtat koleno protože to je dvoučipová karta. Jediný co by se dalo zkusit je zontrolovat jestli máš flashnutej poslední bios a pak v biosu se ujistit že nepoužíváš EFI boot, že všechny zařízení se inicializujou jako legacy.
- Pulec7
- Začátečník

Re: GTX 690 + GTX 740 - potřebuji jet na 6-8 monitorech - jd
Je to bestie
, ale furt má stejné kouzlo jako tenkrát
. Když jsem jí vybalil, na HW sem ujetej prostě stále jen ty hry mě už tolik neberou jako dřív
. 690 byl pokus o poslední záchvěv a skončila nakonec zabalená v krabici
, až do teď.
Zkustim projít bios možná je dost pravděpodobné, že to efi je puštěné. Trochu se v tom pohrabu až bude chvíle.
Zkustim projít bios možná je dost pravděpodobné, že to efi je puštěné. Trochu se v tom pohrabu až bude chvíle.
Ryzen 7950X3D│ 64GB - 4x 16GB G.Skill Trident Z5 NEO 6000Mhz CL30 │ Gainward 4090 Phoenix GS │ Asus ROG Strix X670E-E Gaming Wifi