Hekl338 píše:Dik za reakci. Kdyby to Paul necte, ja mu pak skuim pisnout, at mi teploty potvrdi. Teplota sa nakonec ustalila na 65-66 C, zrejme si sedla pasta, nevim. Pameti jsem zvednul a bezi bez problemu na 9028MHz. Jadro jsem zkousel pridat, chvili boostuje na 2080, pak stejne klesne a zustane na 1948Mhz, prinos vykonu zadnej, u pameti to zrejme pomohlo, FPS je stabilnejsi. Co se tyce teplot a hluku, ja nastavil svoji krivku pro FAN s tim, ze max otáčky jsou ted při 75st. Tim jsem zrejme vycerpal veskere moznosti ladeni vykonu tehle karty s ref. chladicem. Celkove to dopadlo dobře, hluku jsem se fakt bal vic, do prestavby na vodu to v pohode preziju.
Já teploty vůbec neřeším. V afterburneru mám +200 jádro, +500 paměť, otáčky auto.
Teplota při hraní zaklínače 3 (ultra, 1440p, největší davy Novigradu či lesy) kolísá mezi 84-85 stupňů, výš to ta karta nepustí.
Otáčky 2500-2600.
Jádro se točí mezi 1940 (lesy, louky) až 2050 (města).
Paměť 9000.
Ale při normálním hraní mám zaplej vsync, takže to hřeje trochu méně.
Grafiku (ani zbytek PC) přes hru neslyším. Bydlím hned pod střechou, mám tu brutální vedro. Ale hry jsou 100% stabilní ikdyž hraju 8 hodin v kuse. Teď při druhém hraní Witchera mám najeto přes 60 hodin a zatím nespadl, ani jsem neviděl grafickou chybu. Osobně jsem spokojen.