Pokemon Go
Moderátor: Baneshee
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokemon Go
Nevím treda k čemu je Bot na Pokemony... dobrá demence 
- Woyta
- Středně pokročilý

Na dosazeni levelu 40.
http://bonusweb.idnes.cz/pokemon-go-max ... ovinky_anb
http://bonusweb.idnes.cz/pokemon-go-max ... ovinky_anb
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale v tom je právě to kouzlo 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jeden mistr od nás z klanu takhle trollí lidi, on v tý hře nic nechce, jenom nasírá ostatní. 
Říkal, že včera koukal, jak se bot prochází po NY, dneska byl v Sydney.
- reifik
- Žlutá karta Bazar

-
- LoCo99
- Začátečník

Jeltík píše:Jeden mistr od nás z klanu takhle trollí lidi, on v tý hře nic nechce, jenom nasírá ostatní.
trollí sám sebe tak možná
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
stejne je to hra pro tupe masy... 
- LoCo99
- Začátečník

tupý masy ? proč? hra je zadarmo, o nic díky ní nepřicházim, místo toho jsem zjistil že je kolem mě X pomníků o kterejch sem nevěděl.
nejlepší na tý hře je že ti PvP nikdo nenutí a zábava je to o prvního levelu. Jestli to někdo hraje X hodin denně tak má ale problém a hra za to nemůže.
nejlepší na tý hře je že ti PvP nikdo nenutí a zábava je to o prvního levelu. Jestli to někdo hraje X hodin denně tak má ale problém a hra za to nemůže.
- -Vladimir-
- Začátečník

- oneill_sx1
- Začátečník

Dnes se mi z prvního 10 km vejce vyklubal Eevee. Mnohem radši bych viděl Laprase nebo Snorlaxe. Jasně, že z 589 CP Eevee může být super Vaporeon, ale jelikož ten trik s přejmenováním jsem už použil, tak z něj může být taky Jolteon, který je teď docela slabý.
- Deyw
- Začátečník

prispeji sem co jsem napsal na games.
hru jsem zacal hrat ukazuje to 17.7. a hraji ji dodnes...jsem lvl 23, expeni uz jde pomalu a pokemony nenachazim uz skoro zadny..kdyz jsem hru zacinal hrat fungovala hra vic a nachazel jsem skoro vsechny pokemony...ted po updatech, kdy ani nefunguje tracking nachazim jen krysu a weedla...drive fungovala aspon nejaka mapa...vyvojari hru tak znemoznili, ze uz jen chodim se psem a cekam az se mi vylihne pokemon z vajicka...ta hra ztratila a chce to updaty aby se znovu nakopla...jako aby ve hre, ktera je o sbirani pokemonu a vyvojari znemoznujou sbirani pokemonu a odebiraj tracking system je hodne spatnej vtip...
PS: Jeste docela zamrzi, ze ty co hrajou s fake gps obsadi gym pokemony o kterych si muzou normalni hraci jen nechat zdat a je temer nerealne je prebrat..dalsi vec s kterou by se melo zacit neco delat..
hru jsem zacal hrat ukazuje to 17.7. a hraji ji dodnes...jsem lvl 23, expeni uz jde pomalu a pokemony nenachazim uz skoro zadny..kdyz jsem hru zacinal hrat fungovala hra vic a nachazel jsem skoro vsechny pokemony...ted po updatech, kdy ani nefunguje tracking nachazim jen krysu a weedla...drive fungovala aspon nejaka mapa...vyvojari hru tak znemoznili, ze uz jen chodim se psem a cekam az se mi vylihne pokemon z vajicka...ta hra ztratila a chce to updaty aby se znovu nakopla...jako aby ve hre, ktera je o sbirani pokemonu a vyvojari znemoznujou sbirani pokemonu a odebiraj tracking system je hodne spatnej vtip...
PS: Jeste docela zamrzi, ze ty co hrajou s fake gps obsadi gym pokemony o kterych si muzou normalni hraci jen nechat zdat a je temer nerealne je prebrat..dalsi vec s kterou by se melo zacit neco delat..
- LoCo99
- Začátečník

z 2km vejce Pikachu 335 CP
hraju tak nějak nárazově, lvl 15, nejvíc CP má Vaporeon 1111.
Upřímně lituju kohokoliv kdo hraje mimo Prahu a myslí to se hrou nějak víc vážně než občasnou zábavu na chvíli. Pokemonů na každym rohu poko*ot a na itemy stačí jít do centra po ulici nebo stát v obchodnim centru typu paladium kde člověk došáhne na 3 pokestopy z jednoho místa a jsou tam často lure moduly.
Jinak mě na hře láká snad jen vytvoření co nejsilnější pokemona a "catch em all". Mnohem víc mě ale sere jak hra háže error v gymu a jak nemá smysl se snažit o ty gymy.
hraju tak nějak nárazově, lvl 15, nejvíc CP má Vaporeon 1111.
Upřímně lituju kohokoliv kdo hraje mimo Prahu a myslí to se hrou nějak víc vážně než občasnou zábavu na chvíli. Pokemonů na každym rohu poko*ot a na itemy stačí jít do centra po ulici nebo stát v obchodnim centru typu paladium kde člověk došáhne na 3 pokestopy z jednoho místa a jsou tam často lure moduly.
Jinak mě na hře láká snad jen vytvoření co nejsilnější pokemona a "catch em all". Mnohem víc mě ale sere jak hra háže error v gymu a jak nemá smysl se snažit o ty gymy.
- Woyta
- Středně pokročilý

http://ekonomika.idnes.cz/pokemon-go-za ... anicni_mlb
Docela se tesim az si v pondeli ten mail prectu. Prej je hodne dlouhej a veselej.
Akorat by me zajimalo co jim tam muzeme s nalepkama na cockach vyfotit? Nemluve o tom, ze i nalepky jsou zbytecnej oser.
Krome toho prototypy jsou pro me stara auta. Pro me je jednodusi zmacknout printscreen a poslat si na tiskarnu obrazek nejnovejsiho designu.
Kdyz jsem byl pracovne ve Ferrari F1 tak nam na brane akorat rekli at nic nefotime a telefony nam nechali. Ve skode si bud musite koupit nalepky a nebo telefon odevzdat na brane.
Docela se tesim az si v pondeli ten mail prectu. Prej je hodne dlouhej a veselej.
Akorat by me zajimalo co jim tam muzeme s nalepkama na cockach vyfotit? Nemluve o tom, ze i nalepky jsou zbytecnej oser.
Krome toho prototypy jsou pro me stara auta. Pro me je jednodusi zmacknout printscreen a poslat si na tiskarnu obrazek nejnovejsiho designu.
Kdyz jsem byl pracovne ve Ferrari F1 tak nam na brane akorat rekli at nic nefotime a telefony nam nechali. Ve skode si bud musite koupit nalepky a nebo telefon odevzdat na brane.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- Alfajk
- Začátečník

-
protoze dneska neni nic mozny vyfotit treba hodinkama a nebo obycejnym knoflikem na kosili...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Woyta
- Středně pokročilý

- oneill_sx1
- Začátečník

To odpovídá, zubata jsem měl v posledních dvou 2 km vejcích, byl jsem hodně nadšený. Zubaty už ani nechytám, špatně se chytají a nestojí za to. Nejradši mám 5 km vejce, tam jsou docela solidní pokemoni. 10 km vejce jsou vzácná, navíc i ty vzácné pokemony z nich už lze dnes běžně najít volně.
- LoCo99
- Začátečník

2km vajco -> pokemon a 10 km vajco -> ratatat 
chytám všechno chybí mi permanentně stardust
chytám všechno chybí mi permanentně stardust
- Woyta
- Středně pokročilý

No jelikoz mam pokestop na kazdem roku, tak spotrebni material neresim. Je za barakem mam louku se 7mi pokestopy. Naopak musim mazat 
V praci mame na budove dva pokestopy a pred ni malej park. Jelikoz jsem uz jen nahraval data, tak jsem do jednoho soupnul lure modul a lovil Poke hrace. Nasel jsem jich asi 8.
Dokonce mezi nimi doslo k interakci.
Rikam. Vic nez hra me bavi sledovat lidi.
V praci mame na budove dva pokestopy a pred ni malej park. Jelikoz jsem uz jen nahraval data, tak jsem do jednoho soupnul lure modul a lovil Poke hrace. Nasel jsem jich asi 8.
Dokonce mezi nimi doslo k interakci.
Rikam. Vic nez hra me bavi sledovat lidi.
- pein
- Nováček

-
".... a lovil Poke hrace"
no lol, new level
no lol, new level