zdravim normalne tohle nedelam ale jsem uz fakt zoufaly a opravdu koupe noveho PC zvazuji jako posledni moznost takze.....mam PC 11 let porad stejny nikdy v zivote mi nepadal mel jsem ho 100% stabilni v maximalni zatezi nedavno jsem delal po 11. letech format PC kvuli nestabilnim a neuplnym windowsum pak mne zacal padat takze jsem se hrabal casto v napeti a porad se v tom stoural nepomohlo porad se PC zasekaval jednoho dne (nevim proc jakoby snad mel dusi a rekl si je cas na duchod ci co) se zasekaval za den treba 6x i vic az pri poslednim zaseku mne dokonce vyhodil bootovaci system ze je chyba pri konzistenci disku takze dalsi format a po precteni par forech jsem zjistil ze muze jit o varovani predcasneho vyhoreni disku takze na to konto jsem si koupil novy samozrejme aktualni dnesni dobe SSD disk presne MX200 - 500gb no ale presne tim to nebylo takze zbytecnych 4k v hajzlu protoze po formatu mi to delalo (jak zamrznuti tak kontrolu konzistence disku) no takze spis se ptam na zkusenost lidi jeslti nahodou se neco podobneho nekomu nestalo a nevi cim presne by to mohlo byt ja osobne mam podezreni bud na zdroj ktery uz "MOZNA" nestaci dodavat stavu, ramky, zakladni deska nebo grafika ale nejsem si jistej vubec nicim ted uz jediny co bych rad aby ten PC jel stabilne pri beznem vyuziti ve winech spadne denne tak 1x - 5x klidne ale pri zatezi konkretne CS:GO me spadne klidne 10x za jeden zapas coz nechapu pro jistotu napisu "herni" sestavu myho dedy diky moc za jakoukoliv radu a pomoc
Intel Core 2 Duo E6750 - procesor
Asus striker II extreme - zakladni deska
GTX 660 - grafika
ramky nejaky kingston 1333 takt nebo co 4x 1gb
jeste opakuji nikdy predtim mne tento PC problem nedelal a jediny co jsem kdy v PC za 11 let menil byl ted pred asi 3. dny SSD hdd
p.s. pokud nekdo potrebuje vedet i napeti a celkove nastaveni biosu neni problem udelam foto zkratka cokoliv bude potreba a postnu pokud je to nejak dulezite pro vas
Padani PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- -Vladimir-
- Začátečník

Re: Padani PC
Zdravím,
mohl byste sepsat celou sestavu? Vícenásobné pády při hraní = to bohužel vypadá na dosluhující zdroj.
mohl byste sepsat celou sestavu? Vícenásobné pády při hraní = to bohužel vypadá na dosluhující zdroj.
ignorelist: Stratos (již trvale)
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli si za tech 11 let menil jenom to SSD, tak bych to taky nejvice tipoval na zdroj.
Na druhem miste pak desku.
Na druhem miste pak desku.
- shadowfury
- Nováček

-
Otestoval bych nejdříve operační paměť, potom zátěžový test cpu a grafiky.
MB Epox 8RDA3+ rev.2.1 CPU AMD ATHLON XP-M 2.00GHz@2,21GHz (220*10)1,45V+ Zalman CNPS 7000B-Cu LED GPU Leadtek Winfast 7600GT RAM 2x1000MB Kingmax 11-4-4-2.5 HDD SEAGATE 7200.7 120GB 8MB LG GSA-4163B+Teac DW 552G Eurocase ML-5410 + Enermax EG425AX-VE NoiseTaker 420W MONITOR 19"CRT Samsung SyncMaster 959NF SoundBlaster Live 5.1