Koukám, že photoshop využívá GPU při zpracování RAW souborů které já zpracovávám a tam je hlavně problém, že mi to příjde takové zakouslé, například přepínání mezi fotkama ... když jsem měl foťák který uměl 12Mpix rozlišení tak to bylo celkem ok ale mám teď 18Mpix a už je to pomalé, přepnu z jedné fotky na druhou a čkeám 3 vteřiny než se to přepne a pak se fotka ještě "doostřuje" a pak teprv vidím hezký náhled.
grafická karta?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- tumblr
- Nováček

-
grafická karta?
Ahoj, prosím o pomoc. Mám pc GA-870A-UD3 + Phenom 965Be + 8GB DDR3 + 1TB klasický sata disk. v pc mám nějakou ati HD5450 no grafická karta která stála před 2 lety asi 800kč ... Hry nehraju ale používám photoshop (fotky nic náročného) + si pouštím fullHD filmy a youtube. Zdá se mi, že by to mohlo být rychlejší, že u fotek nebo u toho videa je to takové zasekané, například pustím youtube fullHD přepnu si třeba okno na facebook a už se to celé kouše, procák se celkem loudá pamět taky není zaplněná a přitom je to takové tuhé. Bude lepší koupit grafickou kartu nebo spíš SSD disk? Vím, že pc není nejnovější ale snad by to mohlo stačit. viděl jsem, že někdo hraje na mé kombinaci s lepší grafikou moderní a nové hry ve vysokém rozlišení a celkem to šlapalo.. Jinak není to virem, nebo zabordeleným pc. Win je novej čistej
.
Koukám, že photoshop využívá GPU při zpracování RAW souborů které já zpracovávám a tam je hlavně problém, že mi to příjde takové zakouslé, například přepínání mezi fotkama ... když jsem měl foťák který uměl 12Mpix rozlišení tak to bylo celkem ok ale mám teď 18Mpix a už je to pomalé, přepnu z jedné fotky na druhou a čkeám 3 vteřiny než se to přepne a pak se fotka ještě "doostřuje" a pak teprv vidím hezký náhled.
- oneb1t
- Začátečník

Re: grafická karta?
rekl bych ze v tomhle pripade je problem spis s SSDckem a procesorem
to ze zprasenej javascript + youtube zasekava prohlizec to se deje i na rychlejsich strojich
to ze zprasenej javascript + youtube zasekava prohlizec to se deje i na rychlejsich strojich